Daichi napisał
Pozwolę sobie zapytać...ta pani z kapeluszem z piórkiem, w fioletowo-czarnej kreacji to kto? Mógłby mi ktoś powiedzieć? Byłabym wdzięczna. x3
Może @Kasyda ? Opis sie zgadza
Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 161
Daichi napisał
Pozwolę sobie zapytać...ta pani z kapeluszem z piórkiem, w fioletowo-czarnej kreacji to kto? Mógłby mi ktoś powiedzieć? Byłabym wdzięczna. x3
Nie. Tamta miała mniejsza oczy i skrzypce. A fioletową miała tylko spódniczkę. ^^'
Skoro już zostałam wywołana (choć nie chodziło o mnie), odezwę się - poszukujesz zapewne Roccoco 
Ostatnio zmieniony przez Kasyda (24-07-2013 o 22h51)
O tak! Dziękuję ślicznie <3
Nivata, to jest ta miss -> //www.missfashion.pl/profile/julettafabious,2399.htm
Nivata, że tak wtrącę bo chodzi o mnie. Nie próbuję upodobnić się do Małej. Jest to moja dobra znajoma, mam z nią miłe kontakty. Ubieram to, co mi się podoba i w danej chwili mi pasuje. Czy to od razu świadczy że 'upodabniam się' do kogoś? Zauważ iż Mała nie miała na sobie tej sukienki, a fryzura jest ogólnodostępna, więc skąd ten wniosek? :s
Ostatnio zmieniony przez nelumi (25-07-2013 o 16h01)
A w ogóle to wiem na 100% kto wygra. I chyba nie ja znam tą osobę, bo buszuje po wszystkich profilach, by dać się zauważyć. Jeśli nie na tym polega ocenianie miss, to nigdy nie wyląduje na podium. To nie dla mnie. xD
Nelumi, używam opcji zmień!
Misa, buszujące po profilach wcale nie muszą wygrać finałów, zostawianie komentarzy wspomaga tylko dostanie się do finałów.
Faktycznie, przepraszam :>
Masakra może i wspomaga dostanie się do finałów, jednak osoba, która prawdopodobnie wygra nadmiernie 'udziela się' w komentarzach. Chociaż jeżeli wygra już teraz przy następnych finałach wygrana będzie bardziej zasłużona (ah to moje podejście ;=; )
Dawno mnie tutaj nie było, ale dobrze, że na swoje szczęście zdążę na końcówkę finału. Są Miss które się upodabniają do innych..choć tylko te liczne.
Masakra teoretycznie tak, ale praktycznie spora część czuje się zobowiązana do odwdzięczenia się chociaż pojedynczą gwiazdką. A jak zobowiązane poczuje się 50 osób to czasem nawet ładna kreacja nie pomoże tym mniej "zaangażowanym społecznie".
A ostatecznie i tak wszystko pozostaje kwestią szczęścia.
Ririanne owszem są tacy ludzie, którzy chociaż w małej części wzorują się na kimś. Jednak jeżeli chodzi o mnie, nigdy nie miałam zamiaru się do nikogo upodabniać, nawet jeżeli to tak wygląda. Mała jest znajomą, czasami jak ma ochotę podrzuci mi nazwę jakiejś sukienki, którą chciałaby zobaczyć w mojej stylizacji bo może ładnie wyglądać. Jednak na pewno nie mam na celu upodabnianie się do niej :> Kieruję się tym co w danej chwili przyjdzie mi na myśl.
nelumi napisał
Faktycznie, przepraszam :>
Masakra może i wspomaga dostanie się do finałów, jednak osoba, która prawdopodobnie wygra nadmiernie 'udziela się' w komentarzach. Chociaż jeżeli wygra już teraz przy następnych finałach wygrana będzie bardziej zasłużona (ah to moje podejście ;=; )
nelumi napisał
Ririanne owszem są tacy ludzie, którzy chociaż w małej części wzorują się na kimś. Jednak jeżeli chodzi o mnie, nigdy nie miałam zamiaru się do nikogo upodabniać, nawet jeżeli to tak wygląda. Mała jest znajomą, czasami jak ma ochotę podrzuci mi nazwę jakiejś sukienki, którą chciałaby zobaczyć w mojej stylizacji bo może ładnie wyglądać. Jednak na pewno nie mam na celu upodabnianie się do niej :> Kieruję się tym co w danej chwili przyjdzie mi na myśl.
Wtrącę się, ale zawsze jak kogoś tak 'obgadują', to jestem strasznie ciekawa o kogo chodzi. T__T" Czuję się jakbym nie miała własnego życia. xD
Swoją drogą myślę, że takie pisanie komentarzy to znowu nic złego. Niektóre misski tracą pieniądze na wyróżnienia w klasyfikacji, inne reklamują się w komentarzach u innych.
Misa zgadza się, nie jest jedyną taką osobą :> Chociaż dla mnie trochę jest to irytujące, bo są ludzie którzy starają się nad swoimi stylizacjami by dobrać elementy tak by pasowały ale nie mają czasu udzielać się na tyle i są mniej zauważane.
Btw, kim jest ta dama? :3
Link do zewnętrznego obrazka
Daichi ja nawiązuję do siebie, gdyż Nivata stwierdziła, że moją różową suknią upodabniam się do stylizacji Małej ~
Ririanne racja c: niektóre miss mile zaskakują, mam nadzieję że moje faworytki nie zmienią stylizacji ^^
Nelumi, ale mi chodziło o tą osobę, która podobno się za bardzo udziela na profilach u innych miss. Jestem po prostu zbyt ciekawska i zaraz mnie korci, by dowiedzieć się o kim mowa. ^^" Jeśli chodzi o Twoją stylizację, to jedyne podobieństwo jakie widzę między Tobą a małą to fryzura (którą już zmieniłaś) i fakt, że obydwie miałyście długie suknie.
NELUMI EDYTUJ KOMENTARZE, A NIE PISZESZ 3 POSTY POD RZĄD :x
Jeśli faktycznie jedynym powodem, dla którego ktoś miałby wygrać, jest buszowanie po profilach, to to źle świadczy o głosujących przede wszystkim
I taka potrzeba odwdzięczenia się i tak jest bez sensu, bo głosowanie jest anonimowe. Fakt, to jest sposób na reklamę, ale jak Wam się dana miss nie podoba, to chyba i tak nie dacie jej z poczucia obowiązku "Lubię" lub "Uwielbiam". Prawda...?
imo nie ma sensu doszukiwania się wszędzie wzorowania się na kimś/kopiowania, liczba ciuchów jest ograniczona, a graczy przybywa, nic dziwnego, jeśli trafi się strój w jakimś stopniu podobny do innego (nie mówię oczywiście o sytuacjach, kiedy po defiladzie paradują kopie poprzednich laureatek, co można było oglądać w zeszłym tygodniu
).
Daichi oh. Ja mam na myśli osobę z nickiem ładnaxd1. Długa suknia akurat o niczym nie świadczy :> Takich jest wiele i nie jestem jedyną która taką posiadała ^^ A włosy najbardziej pasowały mi do tej sukni. To jak już stwierdziłaś, jedyne podobieństwa.
Gomenne, już zapamiętam żeby edytować q.q
Ostatnio zmieniony przez nelumi (25-07-2013 o 16h32)
Nelumi, dama której szukasz to Shakeover 

Lucrecia napisał
Nelumi, dama której szukasz to Shakeover
Strojem, fryzurą, łączeniem kolorów. Nie samym strojem. :<