Jak dla mnie to nic specjalnego.

Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 161
Jak dla mnie to nic specjalnego.

Urocza, tylko makeup bym zmieniła bo nieszczególnie pasuje do koncepcji
I przydałyby się detale jak torebka czy biżuteria, byłaby ciekawsza. Ale jako baza bardzo ładnie 
Foxglove napisał
Urocza, tylko makeup bym zmieniła bo nieszczególnie pasuje do koncepcjiI przydałyby się detale jak torebka czy biżuteria, byłaby ciekawsza. Ale jako baza bardzo ładnie
Faktycznie uroczy strój, szkoda tylko, że kapelusz i spódnica są z kompletu, mogłaby znaleźć jakieś inne nakrycie głowy, jest sporo kapelusików w podobnych cenach.
Ale jak na drugi dzień gry, to rzeczywiście nieźle.
Finały się zmieniły ze środy na sobotę? Czy czegoś nie ogarniam?

Od teraz głosujemy przez dwa dni na finalistki i wybory są z czwartku na piątek
Edit: Jeżeli się dziewczyny zmieniać nie będą,to jest naprawdę ciekawy finał.
Ja już mam kilka wybranych finalistek (lece na deco)
Wracam z deco jest kilka którym dałam uwielbiam i może ze 3 lubię
Dwa zimowe ogrody... Moje faworyty.
Ostatnio zmieniony przez YooSti (17-07-2013 o 00h22)

Jestem wśród finalistek [szczęka opadła i poturlała się pod biurko]
Nie wierze 
No tak, zasugerowałam się informacją z podium, że zwyciężczynie wiszą na nim do soboty, a przecież głosuje się również przez piątek.
Ja tym razem wstrzymam się z głosowaniem, pewnie ewolucja strojów będzie nieziemska. Jestem ciekawa końcówki.

Prakseda, witaj w klubie. Trudno mi w to uwierzyć, tak wiele pięknych stylizacji po drodze widziałam na defiladzie ^^
A ja właśnie oceniłam wszystkie dziewczyny na samym początku :) chciałam dowiedzieć się, kto i za jaki strój dostał się do finału! Gratuluję i życzę wszystkim finalistkom powodzenia! ^^
Ostatnio zmieniony przez Lillien (17-07-2013 o 00h22)

Robiłam tak ostatnio i później żałowałam. Poczekam, może dziewczyny "z przypadku" postarają się bardziej. 
Anyway ja też jestem w finale, ale w takim towarzystwie się wyświetlam, ze bieda mi uszami paruje. :'D

Lillien napisał
A ja właśnie oceniłam wszystkie dziewczyny na samym początkuchciałam dowiedzieć się, kto i za jaki strój dostał się do finału! Gratuluję i życzę wszystkim finalistkom powodzenia! ^^
sporo bardzo kolorowych kompozycji tym razem, wręcz krzykliwych miejscami.

Niemniej suknie i skrzydła wciąż na topie. 

To się nigdy nie znudzi
Nivata, pobiedujemy sobie z uszu razem, zdecydowanie nie rzucam się w oczy 

A nivata jest moją faworytką, o czym już wie i jutro muszę o niej skrobnąć parę zdań <333 A niech mi się chociaż raz przebierze, to ukatrupię 
A ja znowu w finale. Znowu. Znowu. Znowu. Znowu.
Ehhh, życie. Trudno, przeboleję. I tak dopiero szukam swojego idealnego stroju zapomnianej królowej lasu <3
Maski i skrzypce też sie pojawiają 
Ja cierpię, ponieważ zagłosowałam od razu po ruszeniu finałów i osoba, której dałam "uwielbiam" zmieniła strój na gorszy :< Tak czy inaczej mam już swoje wymarzone podium, oby moje faworytki nie zmieniły nic na gorsze 
Ed. Skoro Ami się ujawniła, to ja też zdradzę, że liczę, że Nivata pojawi się w czołówce 
Ostatnio zmieniony przez Kaede (17-07-2013 o 00h41)
ech... a myślałam, że tym razem się nie dostanę... a jednak znów w finale...
Kaede napisał
Maski i skrzypce też sie pojawiają
Ja cierpię, ponieważ zagłosowałam od razu po ruszeniu finałów i osoba, której dałam "uwielbiam" zmieniła strój na gorszy :< Tak czy inaczej mam już swoje wymarzone podium, oby moje faworytki nie zmieniły nic na gorsze
Ed. Skoro Ami się ujawniła, to ja też zdradzę, że liczę, że Nivata pojawi się w czołówce

A ja bym wolał, żeby Nivata się przebrała. Jej poprzedni strój był znacznie lepszy <3
ja nie mam jakoś swoich faworytek, weszłam do finału i po prostu zagłosowałam xd wszystkie cudne, ale jednak nie wszystkie mnie mocno zachwyciły ^^
Cóż, skoro cisza przedwyborcza nie obowiązuje (DZIĘKI, miło mi strasznie! <3) to powiem, że Rosette ze swoją stylówą z lat 20. (30.?) zarobiła u mnie serce od razu po pojawieniu się finalistek i liczę na jej pojawienie się na podium. Drugą faworytką (faworytem w tym przypadku) jest standardowo Evilisalive, który od tygodni pozostaje niedoceniany, czego totalnie nie rozumiem.
Ostatnio zmieniony przez nivata (17-07-2013 o 00h48)

nivata napisał
Cóż, skoro cisza przedwyborcza nie obowiązuje (DZIĘKI, miło mi strasznie! <3) to powiem, że Rosette ze swoją stylówą z lat 20. (30.?) zarobiła u mnie serce od razu po pojawieniu się finalistek i liczę na jej pojawienie się na podium. Drugą faworytką (faworytem w tym przypadku) jest standardowo Evilisalive, który od tygodni pozostaje niedoceniany, czego totalnie nie rozumiem.
Ale trendy narzucone przez poprzednie podia widać jak na dłoni. Widziałam już kopię Porcelain, dziewczynę taką samą jak laureatka I miejsca drugiego konkursu i NIEZLICZONĄ ilość słodkich spódniczek i wianuszków jak Lillien. Ach ten trendsetting 
Wzruszyłam się, naprawdę. To bardzo miłe wiedzieć, że starania nad strojem/pokojem ktoś tak bardzo docenia, jesteście cudowne. Aż nabrałam sił na dalszy remont mojego nieszczęsnego gabinetu, który został wczoraj rozgrzebany i zapomniany
Już dawno powinnam odświeżyć swoją skromną kafejkę, w końcu doczeka się nowej odsłony.

A kim jest miss w kremowym płaszczyku, białych rajstopach i brązowych, upiętych włosach? Jest śliczna!