nivata napisał
A kim jest miss w kremowym płaszczyku, białych rajstopach i brązowych, upiętych włosach? Jest śliczna!
Prawda? Też zwróciła moją uwagę. Wygląda delikatnie i nieprzeładowanie.

Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 161
nivata napisał
A kim jest miss w kremowym płaszczyku, białych rajstopach i brązowych, upiętych włosach? Jest śliczna!

To Shao
Też zwróciła moją uwagę, bo urocza stylizacja. Tylko twarz taka gimnazjalna ^^'
To jest to dziewczę, z którego niedawno śmialiśmy się, że pisze spamerskie komcie.^ ^
Ostatnio zmieniony przez Evilisalive (17-07-2013 o 01h16)
Shao? To chyba mamy podium. Jej komentarze widziałam WSZĘDZIE (jedna z tych pracowitych). ^^ Jak Ashanti.
Ostatnio zmieniony przez Rosette (17-07-2013 o 01h17)

Jeśli tak, to przynajmniej 1/3 podium będzie przyzwoita.;P Najwyraźniej warunkiem koniecznym gustu nie jest dojrzałość.
Evilisalive napisał
Jeśli tak, to przynajmniej 1/3 podium będzie przyzwoita.;P Najwyraźniej warunkiem koniecznym gustu nie jest dojrzałość.

Kto to wie
ah te trendy, ah ta popularność! Wracam do gabinetu, bo płacze li i jedynie z durnym napisem "remont" na środku.

To nie zdobędzie podium. Już miała szansę w tamtym tygodniu. Albo i zdobędzie, kto to wie? Finał to loteria.
I jak ona wyhaczyła tę opaskę przede mną! Grr.;D
Ostatnio zmieniony przez Evilisalive (17-07-2013 o 01h23)
Bo my tu sobie,a inni sobie. Bo patrząc na liczbę graczy to mało się udziela na forum.

Z drugiej strony poprzednie podium było dowodem na to, że kiełbasa wyborcza wcale nie jest taka smaczna. Tu sporo osób głosuje po zobaczeniu finalistki i nie interesuje ich czy ktoś napisał komentarz czy nie. To najrozsądniejsza postawa. Oceniamy modę, nie osobowość.
wychodzi na to, że jestem koszmarną malkontentką, gdyż na pięćdziesiąt stylizacji spodobały mi się tylko cztery. 
badylla napisał
wychodzi na to, że jestem koszmarną malkontentką, gdyż na pięćdziesiąt stylizacji spodobały mi się tylko cztery.
Ilu ludzi tyle gustów, to i tak niezły wynik. Jeśli miałabym zupełnie szczerze, bez patrzenia kto jest kim, ocenić ile mi się ich naprawdę-naprawdę podoba od czubka głowy po buciki to jest tego 7. Na aż 50.
czekałam aż się pojawi, przecież to takie modne teraz.Hm, a przynajmniej całkiem niedawno bardzo było, nie śledzę na bieżąco mody nastolatek.
Ostatnio zmieniony przez Rosette (17-07-2013 o 09h51)

Ja tu się podjarałam, że stada hipsterów latają, ale tak źle nie ma
Chociaż jak sprawdzałam wczoraj w nocy to lepsze te stylizacje były. Taka ładna dziewczyna mi się oszpeciła :C
Zaraz po wejściu do finału nie było ani jednej maski, 10 minut później pojawił się Kapelusznik w masce. Były może jedne różowe włosy, teraz jest kilka. Królowały suknie i elegancja, teraz widzę dużo frywolności i "byle oryginalniej". I cóż, właściwie po co mieć im to za złe - każda chciałaby wygrać.
Mi tak naprawdę podoba się 6 stylizacji, reszta dla mnie jest "meh" albo całkiem paskudna.

Kombinatorstwo kombinatorstwem, ale co druga ma ciuchy z licytacji. I nagle coś rzadkiego staje się dość powszechne 
Najbardziej lubię laski paradujące w bieliźnie. Wtedy wiadomo, że za moment będzie zupełnie inaczej ubrana ^^
Bo w finale jest większa konkurencja i codzienne ubranie może nie wystarczyć, dlatego tworzone są nowe, "wyjątkowe" outfity. 
Właśnie właśnie, też to zauważyłam - ten motyli kapelusz solidnie mi się już opatrzył.

Ja twardo trzymam się zasady nie przebierania się. Każdy finał był zupełnie inny, nagradzane były i suknie wieczorowe, i przesada i codzienność. Nie ma co się miotać, że coś może nie wystarczać.
Pal sześć kapelusz. Wszędzie buty i marynareczki widać. A i chyba cały zestaw mi mignął 
Miałam zamiar sobie zażartować, że ja już jestem miss i na wybory przebrać się w to
ale chyba serca nie mam na to i zostawię to sobie na następny tydzień |D
Zaszpanować chcą wygraną licytacją, dobra, ale niech to ładnie dobiorą chociaż 
Ostatnio zmieniony przez Masakra (17-07-2013 o 11h41)
Mnie najbardziej śmieszy to jak jedna ma coś czego inne nie mają.
A gdzie jest pani w niebieskim kompleciku? I znów pośpieszyłam się z oceną

Koniecznie to ubierz Masakra na za tydzień. Wraz ze strzykawką, będziesz siała ogólną grozę na wybiegu 
Haha, ja na tę panią w niebieskim też zagłosowałam wczoraj, że "uwielbiam" (na starcie finałów miała jeszcze ładniejsze kolory), ale potem zmieniła strój. W niebieskim znów mogłabym ją uwielbiać, ale ponownie zmieniła strój na gorszy 
Nie dam sobie ręki uciąć, ale zaczęłam przeglądać finalistki tuż po starcie finałów i już w pierwszej turze oglądania trafiłam na osobę w masce, aczkolwiek stylizacja bardzo różniła się od obecnej.
Haha, tak, obiecuję, za tydzień ubiorę jeśli znajdę się w finale |D Tylko może bym włosy zmieniła na jakieś iskrzące jeśli są.
Zdecydowanie dla osób, które chcą wygrać polecam:
Link do zewnętrznego obrazka
Kurde... Zapomnialam o kolczykach i naszyjniku -,-'
Masakra napisał
Haha, tak, obiecuję, za tydzień ubiorę jeśli znajdę się w finale |D Tylko może bym włosy zmieniła na jakieś iskrzące jeśli są.
Ostatnio zmieniony przez rkwcz (17-07-2013 o 11h52)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Jeśli są iskrzące się włosy - dajesz! To będzie piękne.
Ja zagłosowałam od razu po ogłoszeniu finalistek. Też dziś zaraz po północy zagłosuję i problem z głowy. Punkty dostaje to co nowego dnia jest na wybiegu, a nie stylizacja numer 165 z jednego dnia 
Rkwcz - chyba oślepłam XD
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (17-07-2013 o 11h54)
Ja sobie zagłosuję o 23 i tuż po północy : D
Na razie tylko faworytkę (wiadomo po co xD) wybrałam ♥
A co do stroju "na defiladę" - miałam się ubrać w "Księżniczkę urodzinową" lub coś w tym stylu i szarfę i tak paradować żeby towarzyszyć Masakrze, ale mi się nie chce dodatków do tej kiecki dobierać XD