Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 ... 161

#601 17-07-2013 o 11h58

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Za tydzień pójdziemy w szarfach, co Amiku?

O nie, to ja na wszelki wypadek, gdyby to coś się podobało to się przebiorę przed ogłoszeniem wyników, żeby uniknąć różowej kompromitacji. Jakieś tam szanse na wygraną zawsze są, więc ryzykować nie będę.

#602 17-07-2013 o 12h02

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Tak Makaruś! Bo diadem to już przegięcie, brzydszego się chyba zrobić nie dało : D
O, a za dwa tygodnie możemy paradować nago, w samej szarfie xD

W moim przypadku takiej obawy raczej nie będzie ^^"

Swoją drogą... Czyżby obecne podium troszkę zaśmierdło?

#603 17-07-2013 o 12h05

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Ale tylko z lewej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Ja tu widzę zaawansowany trolling się szykuje w finałach XD Oj dziewczyny, nie mogę się doczekać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Poza tym to by było piękne gdyby jakaś tuż przed wynikami się przebierała i trafiła do posta o wygranych w bieliźnie.

#604 17-07-2013 o 12h06

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Amik napisał

Swoją drogą... Czyżby obecne podium troszkę zaśmierdło?

Uuu, ale wstyd /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Dziewczyny, jeśli zrobicie taką stylówę na przyszły tydzień, obiecuję, będę tak długo klikać w finalistkach, aż pojawicie się obok siebie tylko po to, by zrobić wam screena ku upamiętnieniu tej chwili <3

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#605 17-07-2013 o 12h08

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Foxglove napisał

Ale tylko z lewej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Ja tu widzę zaawansowany trolling się szykuje w finałach XD Oj dziewczyny, nie mogę się doczekać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Poza tym to by było piękne gdyby jakaś tuż przed wynikami się przebierała i trafiła do posta o wygranych w bieliźnie.

Powiem Ci, że się nie dziwię haha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Dzisiaj 3razy przebierałam miss żeby chociaż troche bardziej była widoczna i zostałam desperatką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Nikt by raczej na wygrana nie narzekał, ale mi chyba za bardzo by brakowało tych gwiazdek i pewności że komuś sie podobam ;]

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#606 17-07-2013 o 12h08

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Chciałoby się rzec: głosujcie na mnie, a tak zrobię.
Bo serio chciałabym trafić do takiego postu w samej bieliźnie albo innym trollowatym stroju xD

Jestem takim trollem, że nawet rozważałam wyzerowanie konta - nagłe zniknięcie kogoś z najwyższym poziomem byłoby śmieszne.
Ale za bardzo byłoby mi żal tego, co tu osiągnęłam ^^"

Edit
To ja taki screen poproszę potem, Rosette! Na pamiątkę <3

Ostatnio zmieniony przez Amik (17-07-2013 o 12h09)

#607 17-07-2013 o 12h10

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Amik zlituj się tylko nie wyzerowanie konta ;o Za duże straty mi by się osobiście nie chciało znowu użerać z szukaniem chłopaka czy czekaniem na pracę ;D

#608 17-07-2013 o 12h11

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Jak nago w szarfie to przydałby sie do tego uśmiech jaki ma Liz :3
Skoro i tak lądujemy w finałach, to czemu by nie potrollować trochę?

Weź Amik, w samej bieliźnie to tak wstyd trochę. Już lepiej bez bielizny, a z dymkiem od marylin x)
A jeszcze potem dla zabawy może się ustylizujemy jedna na demona druga na aniołka? :3 Tylko nie tak z gotowców, my mamy być fajniejsze.

#609 17-07-2013 o 12h14

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Byleby zbyt szybko nie wygrać, bo nie będzie zabawy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Bez bielizny i w szarfie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nie no, coś wymyślę.

O, a może żeby było jeszcze zabawniej to ty będziesz demonem (bo ja jestem na co dzień), a ja aniołkiem? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#610 17-07-2013 o 13h12

Miss'na całego
Lexa0
...

Jestem wśród finalistek, tyle dużo sławy...

Nie stać mnie na trolling ubrankowy, bo zbieram na przerabianie nosa, ale szperałam w opcjach malowania misski i znalazłam kilka fajnych rzeczy. Wielbię ten uśmiech.

#611 17-07-2013 o 13h15

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Lexa masz piękne, głębokie spojrzenie i uwodzicielski uśmiech XD

#612 17-07-2013 o 13h22

Miss'na całego
Lexa0
...

Była jeszcze możliwość zrobienia zeza, ale ten wzrok bardziej odzwierciedla moją naturę. Czy coś. Czapkę zdjęłam, bo brwi też fajne, a pod czapką nie widać.^_^

#613 17-07-2013 o 13h27

Miss'ujdzie
rkwcz
...

HAHAH z takimi uśmiechami to niedługo wybory zmienią się w głosowanie na najbrzydszą miss fashion /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#614 17-07-2013 o 13h30

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Ahahahaha nie mogę z tej mordki xD genialna mina, po prostu genialna. C'est genial!

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#615 17-07-2013 o 13h30

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Ijuż widze jak inne się upodobniają do ciebie Lexa. Świetny wyraz twarzy

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#616 17-07-2013 o 13h34

Miss'na całego
Lexa0
...

Wiem, że świetny. Zostanie ze mną na dłużej, bo nie stać mnie na udawanie moich postaci >.>'

I kocham tę grę za to, że mi umożliwiła taką mordę, po prostu kocham.
(ogólnie, jak konkretnie poprzeglądać możliwości w malowaniu mordy, to cuda na kiju są)

(Rkwcz, czemu zaraz najbrzydszą? To wewnętrzne piękno wprost promieniuje! )

#617 17-07-2013 o 13h37

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

YooSti napisał

O matko, serio? Która? Chętnie pooglądam nowe, nietuzinkowe trendy XD

#618 17-07-2013 o 13h39

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Foxglove napisał

YooSti napisał

O matko, serio? Która? Chętnie pooglądam nowe, nietuzinkowe trendy XD

Jeszcze nie ma takiej drugiej,ale jak tylko będzie dam znać.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#619 17-07-2013 o 13h40

Miss'OK
Aria
...

Och, są fajne mordy w makijażach. Uśmiech na pół twarzy itp.

#620 17-07-2013 o 14h49

Miss'ujdzie
Prakseda
...

Nooo, ja już sobie wcześniej skompletowałam taką jedną jajcarską twarz, ale w końcu stchórzyłam i jej nie założyłam ^^'

#621 17-07-2013 o 14h51

Miss'na całego
kawajka
...

Od razu zauważyłam tę twarz, trzeba przyznać, że robi wrażenie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#622 17-07-2013 o 14h57

Miss'wow
Kaiken
...

Jak dla mnie większe wrażenie robi dwa takie same komplety (inno w innych kolorach) i dwie te same sukienki (dla odmiany w tych samych kolorach) w finale. No i kolejna dołączyła do kowboyskiego stylu. Ciekawie... ciekawie.

Ale pomysł na twarz bardzo fajny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#623 17-07-2013 o 15h03

Miss'na całego
Lexa0
...

Oczywiście, że pomysł na twarz fajny, mój w końcu!
(Nawet Pierre dostrzegł dzisiaj problem z przerostem ego i poprosił moją miss o skontaktowanie się ze specjalistą...)

Prakseda, ale co jest strasznego w jajcarskiej buźce? Fajne są i zawsze można zmienić, jak się coś znudzi ^^

#624 17-07-2013 o 15h05

Miss'na całego
kawajka
...

No, ale ja już nie nadążam, dopiero jedną miss widziałam w czymś innym, za chwilę wchodzę no za 2 min dosłownie, a ona już się przebrała... ale faktycznie pojawiło się sporo podobnych do siebie kreacji

#625 17-07-2013 o 15h25

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

//photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/2326.jpg

Nie mogłam się powstrzymać. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 ... 161