Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 161

#526 14-07-2013 o 12h57

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Nivata, może Twój komentarz przemówiłby do mnie, gdyby nie fakt, że ta "ośmioletnia dziewuszka, której spodobał się strój z podium" ma 48 dni gry. W klasyfikacji miejsca też chyba nie wykupujesz nie mając w tym żadnego celu, prawda?
Jeśli chodzi o mnie, niech kopiują, fajnie jest narzucać nowe trendy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ale gdy dziewczyna miała 5 like'ów, a od momentu "przywdziania" mojej stylizacji skoczyło jej około 10 punktów w przeciągu 10 minut, to tak przykro trochę...

Ostatnio zmieniony przez Lillien (14-07-2013 o 12h59)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#527 14-07-2013 o 13h02

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Ej, ej, ja też podpatruję fajne rzeczy od innych, ale nie kopiuję ich od razu w całości. Kolory dobieram pod siebie i łączę z innymi rzeczami które mi się podobają i tak się powinno robić. Bo wiesz, niektórzy żeby stworzyć zgrabny zestawik pod siebie przekopują setki stron w sklepie i z pewnością to nie jest fajne, gdy ktoś inny sobie weźmie dokładnie to co my, bo zobaczył na nas, że to do siebie pasuje. Bluzka ze spódniczką dobrze razem wyglądają i niechby je wzięła, ale kolorystykę i dodatki mogłaby sama dobrać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Ostatnio zmieniony przez Masakra (14-07-2013 o 13h03)

#528 14-07-2013 o 13h04

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

No cóż, w takim razie może warto do niej napisać? Może nie wchodzi na forum i nie wie, że takie rzeczy nie są mile widziane. Szczerze mówiąc ja sama skopiowałam raz czy dwa jakiś strój, który mi się spodobał i byłam fanką gotowców do 10 dnia gry, dopiero jak zaczęłam zaglądać na forum dostałam policzek, że zachowuje się jak nędzny klon i absolutnie nie wolno mi tego robić. ._.

Odnośnie przekopywania się przez strony - rozumiem to. Sama czasem wędruję po niezliczonych podstronach bluzek czy sukienek w poszukiwaniu tego, co idealnie mi przypasuje. I ja rozumiem również Wasze oburzenie, bo w końcu to czas poświęcony na szukanie idealnych dodatków i ubrań i szlag człowieka trafia, jak jego męki przypisuje sobie ktoś inny. Ja wiem, wszystko wiem, nie chcę nikogo wybielać. Tylko może... Ja wiem? Może jestem naiwna i za bardzo wierzę w ludzi, ale zawsze stawiam na dialog niż oblewanie kwasem z wiadra kogoś, kto być może nie wie, że źle robi. ;_;

Ostatnio zmieniony przez nivata (14-07-2013 o 13h07)

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#529 14-07-2013 o 13h13

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Chyba większość tu przekopuje się przez tony stron żeby dobrać idealne ciuchy. Gdybym zobaczyła całą swoją stylizację w tym samym kolorze i z tymi samymi dodatkami to bym zachwycona nie była i bym też to owej osobie powiedziała. To jest pójście po najmniejszej linii oporu. I też to gra o przebieraniu lalki. Co to za zabawa ubrać swoją dokładnie tak samo jak ktoś inny? To niestety brzmi dokładnie jak próba popłynięcia na fali czyjegoś sukcesu.
Poza tym, Nivata. Niewiedza nie uniewinnia. Ja popieram wiarę w ludzi, ale nie usprawiedliwianie ich ewidentnych błędów niewiedzą. Można nie wiedzieć, że się nie parkuje na pasach, a się mandat i tak dostanie ;]
Poza tym dziś wysyp. Chyba widziałam kopię poprzedniej laureatki I miejsca. Nawet włosy te same! Dobry dzień /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#530 14-07-2013 o 13h19

Miss'wow
Kaiken
...

Dla mnie zły. Byłam jedyna, która miała kowbojski look, teraz jest nas dwie...  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#531 14-07-2013 o 13h20

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Nie porównywałabym łamania przepisów drogowych z łamaniem niepisanych zasad w grze dla dziewczynek. ^^; Oczywiście rozumiem, co chcesz mi przekazać, choć porównanie dla mnie nietrafione.

#532 14-07-2013 o 13h23

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Nivata, ale są pewne ogólnospołecznie przyjęte zasady zachowania się fair wobec innych i kopiowanie w żadnej z dziedzin sztuki nie jest mile widziane.

Kaiken, bardzo mi przykro z tego powodu, wiem co czujesz!

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#533 14-07-2013 o 13h28

Miss'na całego
Lexa0
...

Kaiken, no nie powiem, że zaraz jedyna, kowboj to pierwsza rzecz, jaką zrobiłam XD

Ale podkradanie całych kreacji jest be, można z tym było przynajmniej odczekać tydzień albo dwa...

#534 14-07-2013 o 13h28

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Albo jeszcze lepiej. Wymyślić swoją XD

#535 14-07-2013 o 13h34

Miss'na całego
Lexa0
...

To trzaśnijmy oficjalny forumowy kącik niesławy, gdzie upolowane kopie będą porównywane z oryginalną bazą. Czy coś. Brutalne, ale bardzo edukacyjne. Niektórzy wyłapują klony na screenach, więc co szkodzi przerobić to na coś w rodzaju gry? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#536 14-07-2013 o 16h34

Miss'wow
Kaiken
...

Lexa0 napisał

Kaiken, no nie powiem, że zaraz jedyna, kowboj to pierwsza rzecz, jaką zrobiłam XD

Ale podkradanie całych kreacji jest be, można z tym było przynajmniej odczekać tydzień albo dwa...

Słuchaj, możemy się kłócić kto pierwszy co zrobił. Ciuchy do stroju kowgirl kupiłam jako jedne z pierwszych z moich ponad 3600 ubrań. Po prostu nie widziałam dziewczyny w kowbojkach przynajmniej przez jakieś ostatnie 3 tyg gry. I dlatego napisałam, że nie jestem jedyna, ponieważ nie widziałam kogoś w taki stylu przez ten czas.

#537 14-07-2013 o 16h39

Miss'na całego
Lexa0
...

Fight! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Nie, serio, po co te nerwy? To gra przeglądarkowa w przygody blachary.
Do kowbojskiego wdzianka wróciłam, bo co turę defilady zmieniam imidż.
Chcesz, to nawet datę utworzenia kreacji mogę podać XD

#538 14-07-2013 o 16h44

Miss'wow
Kaiken
...

Lexa0 napisał

Fight! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Nie, serio, po co te nerwy? To gra przeglądarkowa w przygody blachary.
Do kowbojskiego wdzianka wróciłam, bo co turę defilady zmieniam imidż.
Chcesz, to nawet datę utworzenia kreacji mogę podać XD

spójrz na nasze miss. łączą je jedynie buty. mamy całkowicie inne ubiory, tylko po prostu w jednym stylu. Więc tak jak napisałam, możemy się kłócić kto był pierwszy, ale to nie ma sensu.

#539 14-07-2013 o 17h01

Miss'OK
Aria
...

Laski, luz, bo to zaczyna wszystko wyglądać, jak jeden wielki foch, bo "tamtma przyszła na imprezę w takiej samej sukience!"

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#540 14-07-2013 o 17h19

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Haha, mam się czuć winna kradzieży pomysłu, na który sama wpadłam ledwie półtorej tygodnia temu? ;> Tak wyglądałam dwa dni, tylko z inną fryzurą (nie pamiętam jaką, któryś z warkoczy), zmieniłam też wtedy raz koszulę:
Link do zewnętrznego obrazka
Mam całą masę tematycznych stylizacji, jak hip-hop, deszczowy dzień, cowgirl, lata 20, itd. I jestem pewna, że na tyle graczy, ile jest w tej grze, nie jestem jedyna.

Ostatnio zmieniony przez Rosette (14-07-2013 o 17h25)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#541 14-07-2013 o 18h23

Miss'wow
Kaiken
...

Nie wiem czy ja nie potrafię pisać po polsku, czy wy czytać ze zrozumieniem... Ale to jest jak w tym przysłowiu: "ja o niebie a ty o chlebie".

#542 14-07-2013 o 20h01

Miss'całkiem całkiem
Seeryouslee
...
Miejsce: Stekene

Przepraszam, że się wcinam w wątek tak ni z dupy, ale przykro patrzeć na to co się dzieje : ) To tylko gra, a mam wrażenie, że jak jeszcze minie trochę czasu to wszyscy zaczną sobie skakać do gardeł : D
W sumie to ja do Kaiken. Twoje wypowiedzi mi się rzuciły w oczy bo "kowbojki". To słowo działa na mnie jak wabik : D
Z tego co mi się udało zauważyć to trafiłam na kilka Miss w kowbojkach przez te '3 ostatnie tygodnie'. Sama mam je dokładnie od 3 tyg., od pierwszego dnia gry i od tamtej pory ich nie zmieniam : D Wiem, że chodzi o sytuację po finale, kiedy to wyskoczyło kilka nowych kowbojek, ale przecież zawsze tak będzie. Powinnaś się cieszyć, że to właśnie Ty - w pewnym sensie - to spopularyzowałaś. Niektóre podłapią bo im się spodoba, inne wystylizują się tak nieświadomie... I tak wszystko będzie kojarzone z finalistką, doh : >
A jeżeli ktoś skopiuje waszą kreację pixel po pixelu... Rozumiem, że to jest w pewnym sensie przykre, ale no... to przecież oznacza, że jesteście wzorem: )
Peace, love i cieszmy się wszystkie grą.

#543 14-07-2013 o 20h09

Miss'OK
Aria
...

Seeryouslee napisał

Przepraszam, że się wcinam w wątek tak ni z dupy, ale przykro patrzeć na to co się dzieje : ) To tylko gra, a mam wrażenie, że jak jeszcze minie trochę czasu to wszyscy zaczną sobie skakać do gardeł : D
W sumie to ja do Kaiken. Twoje wypowiedzi mi się rzuciły w oczy bo "kowbojki". To słowo działa na mnie jak wabik : D
Z tego co mi się udało zauważyć to trafiłam na kilka Miss w kowbojkach przez te '3 ostatnie tygodnie'. Sama mam je dokładnie od 3 tyg., od pierwszego dnia gry i od tamtej pory ich nie zmieniam : D Wiem, że chodzi o sytuację po finale, kiedy to wyskoczyło kilka nowych kowbojek, ale przecież zawsze tak będzie. Powinnaś się cieszyć, że to właśnie Ty - w pewnym sensie - to spopularyzowałaś. Niektóre podłapią bo im się spodoba, inne wystylizują się tak nieświadomie... I tak wszystko będzie kojarzone z finalistką, doh : >
A jeżeli ktoś skopiuje waszą kreację pixel po pixelu... Rozumiem, że to jest w pewnym sensie przykre, ale no... to przecież oznacza, że jesteście wzorem: )
Peace, love i cieszmy się wszystkie grą.

No! *otwiera soczek i jej polewa*

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png / Kouki

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#544 14-07-2013 o 21h16

Miss'Żółtodziób
...

Spokój i będzie ok;) To tylko gra, nie smutajcie i grajmy wszem i wobec. Zgadzam się kopiowanie to także wzór dla osoby która nie ma stylu i chcę nauczyć sie więcej:3

#545 15-07-2013 o 00h08

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Fajt o pierdoły tylko na Miss Fashion. ^^;

#546 15-07-2013 o 15h06

Miss'Żółtodziób
...

Najgorsze, że nie tylko. Tu i tak fight był bardzo spokojny i zakończył się bardzo radośnie.

#547 15-07-2013 o 22h40

Miss'ujdzie
Lowsip
...

Lexa0 napisał

To trzaśnijmy oficjalny forumowy kącik niesławy, gdzie upolowane kopie będą porównywane z oryginalną bazą. Czy coś. Brutalne, ale bardzo edukacyjne. Niektórzy wyłapują klony na screenach, więc co szkodzi przerobić to na coś w rodzaju gry? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ou YES! Ja też chce zostać hejterem! /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#548 15-07-2013 o 22h48

Miss'Żółtodziób
...

Koniec offtopu, to jest temat do rozmów o defiladzie. Dalszy spam będzie skutkował banem.

#549 15-07-2013 o 22h51

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Dzisiaj się przeszłam po defiladzie, robiłam screeny czegoś wartego uwagi i znalazłam aż 3 perełki. Znaczy właściwie to ich było 5, ale 2 okazały się zestawami. To i tak niezły wynik! (A przejrzałam missek około 200, bo najpierw dla przyjemności, a potem mi misja kazała ^^")
Co do deco... Jaj, jakie ja śliczne rzeczy poznajdywałam! Nie mogę się doczekać finałów, żywię głęboką nadzieję, że będzie na co popatrzeć!

#550 16-07-2013 o 12h38

Miss'wow
Kaiken
...

Amik napisał

Dzisiaj się przeszłam po defiladzie, robiłam screeny czegoś wartego uwagi i znalazłam aż 3 perełki. Znaczy właściwie to ich było 5, ale 2 okazały się zestawami. To i tak niezły wynik! (A przejrzałam missek około 200, bo najpierw dla przyjemności, a potem mi misja kazała ^^")
Co do deco... Jaj, jakie ja śliczne rzeczy poznajdywałam! Nie mogę się doczekać finałów, żywię głęboką nadzieję, że będzie na co popatrzeć!

Może wrzucisz te screeny tutaj? Chętnie bym zobaczyła te perełki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

To moja perełka z którą wiąże nadzieję na przyszłość. Dziewczyna gra dopiero 2 dni, a jest lepiej ubrana niż większość z dużo starszym stażem gry.

Link do zewnętrznego obrazka

Ostatnio zmieniony przez Kaiken (16-07-2013 o 12h52)

Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 161