Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 161

#451 12-07-2013 o 00h15

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Czuję się jakbym wygrała razem z moimi faworytkami :3

Jak widać przebierankoweADHD nikomu się nie przydało, nauka na przyszłość.

#452 12-07-2013 o 00h16

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Aiamate, czuję się dokładnie tak samo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Skaczę tu z radości bardziej niż laureatka XD

#453 12-07-2013 o 00h20

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

A ja przyznam szczerze, że jestem rozczarowana podium, zwłaszcza drugie miejsce to chyba gotowy strój gwiazdy (mogę się mylić, jeśli się mylę, to przepraszam za insynuacje;)). Pierwsze miejsce w zasadzie dopiero teraz, bez skrzypiec, do mnie przemawia.

Stylizacje ładne, ale moim zdaniem były lepsze (maska T_T), niemniej oczywiscie gratuluję zwyciężczyniom :3

#454 12-07-2013 o 00h23

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Kaede napisał

Stylizacje ładne, ale moim zdaniem były lepsze (maska T_T), niemniej oczywiscie gratuluję zwyciężczyniom :3

Ehm *kasła* ehm, Maska też jest gotowcem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png nawet obie maski, bo potem doszła wenecka kolejna.

Ostatnio zmieniony przez Rosette (12-07-2013 o 00h24)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#455 12-07-2013 o 00h27

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Nie zgodzę się. Pani w długiej sukni i z króliczkiem miała kapelusz i suknię z zestawu, a maskę, zwierzaka i buty z innych grup ubraniowych, tak więc ciężko mówić tu o gotowcu.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#456 12-07-2013 o 00h27

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Rosette napisał

Kaede napisał

Ehm *kasła* ehm, Maska też jest gotowcem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png nawet obie maski, bo potem doszła wenecka kolejna.

Wiem, ale maska i królik nie były z zestawu a pasowały idealnie, więc dla mnie to duży plus i mimo wszystko sporo inwencji^^ W dzisiejszym 2. miejscu jednak tego brak.

Ostatnio zmieniony przez Kaede (12-07-2013 o 00h28)

#457 12-07-2013 o 00h28

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Ale niestety to tylko dodatki, trzon stanowił gotowy zestaw.

#458 12-07-2013 o 00h29

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

W zeszłym tygodniu dziewczyna miała też parę dodatków nie z zestawu i forumowiczki pojechały po niej jak po psie. Może czas się określić czy zestawy są fe, czy może jednak nie. Bo widzę. że łaska pańska na pstrym koniu jeździ.
Ja utrzymuję swoje zdanie - zestaw to zestaw. Jeden czy dwa dodatki nie sprawiają, że jest oryginalny. Trzon pozostaje ten sam i nie świeci inwencją.

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (12-07-2013 o 00h31)

#459 12-07-2013 o 00h29

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Ale to właśnie te dodatki sprawiły, że stylizacja miała w sobie to "coś", była charakterystyczna i wyróżniała się w tłumie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Mnie osobiście gotowiec z elementem własnej inwencji, który sprawia, że stylizacja nabiera nowego charakteru (tu przejście z elegantki na postać z horroru) nie razi, ale jeśli jedne eleganckie szpilki zastąpimy innymi i na tym koniec, to już trochę słabo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Żeby nie było - to nie jest zarzut w stronę uczestniczek, bo każdy ubiera się jak chce i to jest jego sprawa. Po prostu nie do końca zgadzam się z wyborem głosujących, ale widać jestem w mniejszości ^^

Ostatnio zmieniony przez Kaede (12-07-2013 o 00h32)

#460 12-07-2013 o 00h30

Miss'wow
Kaiken
...

Kaede napisał

A ja przyznam szczerze, że jestem rozczarowana podium, zwłaszcza drugie miejsce to chyba gotowy strój gwiazdy (mogę się mylić, jeśli się mylę, to przepraszam za insynuacje;)). Pierwsze miejsce w zasadzie dopiero teraz, bez skrzypiec, do mnie przemawia.

Nie mylisz się, to strój Charli Teron. Nawet ten sam kolor...

#461 12-07-2013 o 00h32

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Foxglove napisał

W zeszłym tygodniu dziewczyna miała też parę dodatków nie z zestawu i forumowiczki pojechały po niej jak po psie. Może czas się określić czy zestawy są fe, czy może jednak nie. Bo widzę. że łaska pańska na pstrym koniu jeździ.

Cóż, nigdy nie podkreślałam jasno swojego stanowiska, bo też i nikt nie pytał, ale teraz mogę, by uniknąć domniemań: nie popieram gotowych zestawów nawet w najmniejszym stopniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#462 12-07-2013 o 00h32

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Ale ogólnie podium prezentuje się ładnie jak się przymknie oko na ten zestaw. Bardzo się cieszę z wygranej Lilien, liczyłem na nią.^ ^

#463 12-07-2013 o 00h35

Miss'wow
Kaiken
...

Rosette napisał

Foxglove napisał

Cóż, nigdy nie podkreślałam jasno swojego stanowiska, bo też i nikt nie pytał, ale teraz mogę, by uniknąć domniemań: nie popieram gotowych zestawów nawet w najmniejszym stopniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Będę bronić gotowego zestawu sailor moon. Kocham go <3 i nie ma szans na złożenie go z ciuchów, które nie są w zestawie.

#464 12-07-2013 o 00h36

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Rosette napisał

Foxglove napisał

Jesteś konsekwentna w swoich ocenach i ja to jak najbardziej doceniam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Naprawdę nie kupuję gadania, że a ta jest niefajna bo zestaw, a ta jest super bo zestaw. Drobny dodatek niewiele zmieni. Potem wydaje się, że dziewczyny się nie potrafią zdecydować właściwie jakie mają poglądy. Jasne, Arwen miała ładne wdzianko. Ale jeden futrzak i zasłonięcie twarzy nie czyni z niej materiału na wygraną. O wiele milej się ogląda kreacje z pomysłem, jak przykładowo Lillien czy Vixa.

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (12-07-2013 o 00h37)

#465 12-07-2013 o 00h42

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Szczerze mówiąc wolę oglądać dobre, jak to określacie, "gotowce" niż słabe pokazy własnej inwencji. Jedyne, co mnie ciut pociesza to obecność Lilien na podium, bo (według mnie, według mnie!) jako jedyna spośród zwyciężczyń prezentuje ciekawą i dopracowaną stylizację. Szkoda tylko, ze na 3 miejscu. :<

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#466 12-07-2013 o 00h43

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Evilisalive, bardzo Ci dziękuję za miłe słowa i za kibicowanie! ^^ szkoda, że Ty nie dostałeś się jeszcze na podium, zasługujesz.

Nivata, Fox, Wam również dziękuję! Wy także znajdowałyście się w gronie moich osobistych faworytek. Ściskam!

Dziękuję wszystkim tym, którzy trzymali za mnie kciuki! Jak już napisałam, ogromnie dziękuję za taki wyrównany finał, w tym tygodniu było naprawdę gorąco! I serdecznie gratuluję dziewczynom, które wyprzedziły mnie na podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png dla mnie to ogromny sukces, zwłaszcza, że nigdy nie chciałam się przypodobać komukolwiek - po prostu konsekwentnie trzymam się swojego gustu. Nie zmieniłam też stylizacji od zeszłego piątku, wbrew temu, co zarzucano mi w pewnych kręgach, a co uważam za zwykłe oszczerstwo. Tak więc naprawdę mi miło, że mój styl został dostrzeżony i doceniony - liczę na boskie stylizacje w kolejnych konkursach, będę kibicować jeszcze goręcej niż dotychczas! ^^

Ostatnio zmieniony przez Lillien (12-07-2013 o 00h45)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#467 12-07-2013 o 00h46

Miss'wow
Kaiken
...

Lillien napisał

Evilisalive, bardzo Ci dziękuję za miłe słowa i za kibicowanie! ^^ szkoda, że Ty nie dostałeś się jeszcze na podium, zasługujesz.

Nivata, Fox, Wam również dziękuję! Wy także znajdowałyście się w gronie moich osobistych faworytek! Ściskam!

Dziękuję wszystkim tym, którzy trzymali za mnie kciuki! Jak już napisałam, ogromnie dziękuję za taki wyrównany finał, w tym tygodniu było naprawdę gorąco! I serdecznie gratuluję dziewczynom, które wyprzedziły mnie na podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png dla mnie to ogromny sukces, zwłaszcza, że nigdy nie chciałam się przypodobać komukolwiek - po prostu konsekwentnie trzymam się swojego gustu. Nie zmieniłam też stylizacji od zeszłego piątku, wbrew temu, co zarzucano mi w pewnych kręgach, a co uważam za zwykłe oszczerstwo. Tak więc naprawdę mi miło, że mój styl został dostrzeżony i doceniony - liczę na boskie stylizacje w kolejnych konkursach, będę kibicować jeszcze goręcej niż dotychczas! ^^

I właśnie dlatego trafiłaś na podium. A po tej wypowiedzi, jeszcze bardziej się cieszę, że głosowałam na Ciebie. Dobrze, że zostałaś sobą i nie uległaś sugestią. trzymaj tak dalej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#468 12-07-2013 o 00h49

Miss'Żółtodziób
...

Kaede napisał

Zgodzę się z Kaede. Nie znam się na przebiegu defilad, nad tym jakie powinny być komplety, ale trzy nagrodzone misski są ubrane bez polotu i nudnie. Owszem, są w miarę estetycznie stonowane, ale były o wiele ciekawsze kreacje i szkoda, że nie zostały docenione.

Gratuluję nagrodzonym.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#469 12-07-2013 o 00h50

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Leśna Mafia widzę przeżywa porażkę ciężko.
Dziewczyny, więcej klasy Was nie zabije.

#470 12-07-2013 o 00h51

Miss'wow
Kaiken
...

Foxglove napisał

Czy ja wiem, w konkursie deco wygrała Masakra /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#471 12-07-2013 o 00h53

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Fakt, Deco to tak. Ale poza gotowym zestawem podium jest naprawdę satysfakcjonujące. Nie nazwałabym go nudnym i bez polotu ;]

#472 12-07-2013 o 00h54

Miss'wow
Kaiken
...

Foxglove napisał

Fakt, Deco to tak. Ale poza gotowym zestawem podium jest naprawdę satysfakcjonujące. Nie nazwałabym go nudnym i bez polotu ;]

I tutaj przyznam ci rację, zmieniłabym tylko 2 miejsce i by mi się podium jeszcze bardziej podobało. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#473 12-07-2013 o 00h55

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Ja również. Bo jednak gotowce (i to jeszcze w tym samym kolorze co gwiazda) nie są szczególnie zachwycające.

#474 12-07-2013 o 00h57

Miss'Żółtodziób
...

Foxglove napisał

Serio? Średnio mnie interesuje, na jakiej pozycji plasuje się moja misska. Rozumiem, że wszelka krytyka jest odbierana jako hejt, ale z tym nic nie zrobię.
Nie uważam żadnej swojej stylizacji za wyjątkową i godną nagrody, co nie oznacza, że mam się zachwycać, tymi, które większość uznała za atrakcyjne. Nie wiem dlaczego przynależność do jakiejś grupy ma mnie identyfikować z osobą zawistną. Gratuluję szerokich horyzontów.

#475 12-07-2013 o 00h58

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Kaiken napisał

I właśnie dlatego trafiłaś na podium. A po tej wypowiedzi, jeszcze bardziej się cieszę, że głosowałam na Ciebie. Dobrze, że zostałaś sobą i nie uległaś sugestią. trzymaj tak dalej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Och, dziękuję Ci bardzo-bardzo, jesteś przemiła!! Oczywiście ani myślę się zmieniać, jeszcze mam tyle pomysłów na stylizacje do wykorzystania! ^^
A tak na marginesie, niesamowite, że stylizacje Twojej miss również podobały mi się w finale! Trzymam kciuki, uściski!

Kasyda, co prawda nie czuję się nudna i bez polotu, ale dziękuję za gratulacje i życzę powodzenia w kolejnym tygodniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 161