Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 161

#426 11-07-2013 o 23h15

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Cholera dziewczyny, ja od tych samych! Z czego jedna zmieniła zdanie z "ładnie" na "uwielbiam!" w przeciągu paru godzin XD

#427 11-07-2013 o 23h15

Miss'wow
Kaiken
...

Rosette napisał

Ooo, widzę, że te słodkie komentarze dostałaś dokładnie od tych samych dziewczyn, co ja dzisiaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dokładnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Już nie mogę się doczekać północy, aby się móc przebrać. I żeby było już po tych dziwnych finałach.  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#428 11-07-2013 o 23h17

Miss'ujdzie
Lowsip
...

Evilisalive napisał

Wyczuwam tutaj lekką paranoję;P (...) wykorzystała nagle ten sam motyw z dwukolorową parasolką i uległem myśli "o nie! nie dam im myśleć, że zerżnąłem motyw z podium!" (...)
No i powodzenia, dziewczyny! Oby w tym tygodniu podium było satysfakcjonujące.^ ^

Gdybyś nie powiedział o tym żrzynaniu to bym nie zauważyła, ta parasolka w obu tych stylizacjach ma skrajnie odmienny charakter, odmieniona przez towarzyszące jej ciuchy.

#429 11-07-2013 o 23h17

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Przyznam szczerze, że ja też /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png W ogóle nie wiem co ja w tych finałach robię i cały ten szał dookoła nieco mnie szokuje. Chyba z każdymi kolejnymi jest coraz bardziej zażarcie O_O

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (11-07-2013 o 23h18)

#430 11-07-2013 o 23h20

Miss'wow
Kaiken
...

Foxglove napisał

Przyznam szczerze, że ja też /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png W ogóle nie wiem co ja w tych finałach robię i cały ten szał dookoła nieco mnie szokuje. Chyba z każdymi kolejnymi jest coraz bardziej zażarcie O_O

To prawda. Zrobiła się zbyt chora atmosfera, dlatego ja wysiadam. W poprzednich edycjach dobierałam strój pod finał, teraz stwierdzam, że mi to lata.

A co do komentatorek jak widać kiełbasa wyborcza była syto rozdawana.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#431 11-07-2013 o 23h21

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Kaiken napisał

Rosette napisał

Ooo, widzę, że te słodkie komentarze dostałaś dokładnie od tych samych dziewczyn, co ja dzisiaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dokładnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Już nie mogę się doczekać północy, aby się móc przebrać. I żeby było już po tych dziwnych finałach.  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

Doskonale Cię rozumiem. Z tego co widzę, obie dziewczyny sypią tymi komentarzami na prawo i lewo, dążenie do wygrania przejawia się u nich z niezwykłą siłą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Mam już dość tak samo, bardziej mnie to męczy niż bawi ^^" Pani Shao ma aktualnie ponad 340 głosów, i to tak po prostu w MissPop, nie chcę nawet znać licznika finałowego.

Ostatnio zmieniony przez Rosette (11-07-2013 o 23h22)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#432 11-07-2013 o 23h25

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Właśnie ja w ogóle się pod finał nie ubierałam, zawsze chętnie oceniałam na defiladzie i dziewczyny w finale, ale sama ambicji nie mam żadnych. Mam to co sama bym założyła i co wydaje mi się, że wygląda po prostu ładnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Oczywiście, dla mnie to szalona nobilitacja znaleźć się w finale, ale zaczęło być niezdrowo. Szkoda, bo jak nie lubię afer, tak nie potrafię tolerować chorej atmosfery :C

#433 11-07-2013 o 23h25

Miss'wow
Kaiken
...

Myślę, że od tej liczby to by mnie głowa rozbolała. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
A co do wygrania - jeśli mam kiedyś tam wygrać - to wygram w swoim czasie, przynajmniej za mój styl, a nie przez prowadzoną na siłę kampanię. Wówczas tak zdobyte trofeum będzie dla mnie ogromną satysfakcją. Nic na siłę.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#434 11-07-2013 o 23h25

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Evilisalive napisał

I co ja. Od jednej to nawet trzy pod rząd, bo nie akceptuję komentarzy zanim nie wezmę się do odpisywania i biedactwo "nie mogło" się zorientować, że już mnie zaczepiało. <3

Ahahaha, rozwaliłeś mnie xD Muszę zacząć stosować tę metodę. Na razie ograniczam się do sprawdzania profili z komentarzami osób, które u mojej komplemenciarki odpisywały, by stwierdzić czy to masowy spam czy faktycznie szczere słowa.

#435 11-07-2013 o 23h26

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

No to skoro dziewczyny już tyle mają misspop to mogę się pożegnać z finałem w przyszłym tygodniu. Czyżbym się cieszyła? XD

#436 11-07-2013 o 23h30

Miss'wow
Kaiken
...

No nie wiem... Myślę, że one mają duże szanse na zdobycie podium w tym tygodniu!

#437 11-07-2013 o 23h32

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Foxglove napisał

No to skoro dziewczyny już tyle mają misspop to mogę się pożegnać z finałem w przyszłym tygodniu. Czyżbym się cieszyła? XD

Właściwie jakbym się nie dostała, to faktycznie miałabym tydzień spokoju. Kuszące, chociaż przedarcie się do tej 50 jest arcymiłe, gdy się pomyśli, że tyle osób na mnie zagłosowało i równocześnie już mi w sumie smutno, że pewnie znowu zawiodę te osoby.

#438 11-07-2013 o 23h39

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ja jestem w finale pierwszy raz i chyba mi wystarczy - nie mogę tego nazwać stresem, bo to tylko gra, ale wczesniej finalistki sprawdzałam tylko po to, by oddać głosy, a teraz co chwilę patrze na konkurencje i stroje. Paranoja!

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#439 11-07-2013 o 23h40

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Ale przecież miss pop z profilów nie liczy się do defilady xD

#440 11-07-2013 o 23h42

Miss'wow
Kaiken
...

Aiamate napisał

Ale przecież miss pop z profilów nie liczy się do defilady xD

Serio? A myślałam, że jest sumowane to z defilady i z profilu.

#441 11-07-2013 o 23h43

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Też dostałam komentarz w profilu, myślałam, że jestem wyjątkowa czy coś, a tu klops. SMUTEK.

Aiamate, serio? o.O A to nie jest tak, że Twoje miss pop to suma tych z profilu i z defilady? Bo jak nie, to w sumie po co w ogole są te punkty i po co są zerowane? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ed.: chodzi mi o punkty zdobywane podczas defilady przez cały tydzień, a nie te z finałów ^^

Ostatnio zmieniony przez Kaede (11-07-2013 o 23h51)

#442 11-07-2013 o 23h49

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Nie, te w profilu liczą się już do następnej defilady. Te z finałów są ukryte.

#443 11-07-2013 o 23h50

Miss'wow
Kaiken
...

Rosette napisał

Oooo... to faktycznie mam szansę się nie dostać do kolejnych finałów... ale czad! /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#444 11-07-2013 o 23h55

Miss'wow
Aiamate
...

Kaiken napisał

Rosette napisał

Oooo... to faktycznie mam szansę się nie dostać do kolejnych finałów... ale czad! /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Co tydzień są i tak zerowane (u wszystkich) wiec nie wiem po co się dziewczyny trudzą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Mnie takie słodkie interesowne komenciorki nie ruszają.

#445 11-07-2013 o 23h56

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Kaiken napisał

Rosette napisał

Haha, fakt, patrzę na swój profil i też już wietrzę tydzień bez stresu. Nawet jeśli staram się zlewać istotę finałów (nawet nie chce mi się głosować w zasadzie, wlepiam tylko serduszka tym, które wpadną mi w oko pod koniec) to jednak w jakimś stopniu atmosfera się udziela.

#446 11-07-2013 o 23h58

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Aiamate, one zerują się w środy kiedy ogłaszane są finalistki. Nabijane przez kolejne dni już zostają, więc dziewczyny są daaaaaaleeeeeekoooo przed innymi ;]

#447 12-07-2013 o 00h03

Miss'wow
Aiamate
...

Foxglove napisał

Aiamate, one zerują się w środy kiedy ogłaszane są finalistki. Nabijane przez kolejne dni już zostają, więc dziewczyny są daaaaaaleeeeeekoooo przed innymi ;]

No wiem, ale w następnym tygodniu będą miały zero, a bycie w finale nie oznacza podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#448 12-07-2013 o 00h05

Miss'wow
Kaiken
...

no i już po wszystkim. Za chwilę na forum pojawią się wyniki i w końcu mogę się przebrać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#449 12-07-2013 o 00h10

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Już można je zobaczyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Nie znalazła się tam żadna z moich ulubienic. Szkoda. A teraz- do szafy marsz! (nareszcie)

#450 12-07-2013 o 00h13

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

No niestety moje faworytki nie zajęły żadnego miejsca, a szkoda, bo zasłużyły w pełni. ;<

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 161