Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 161

#401 11-07-2013 o 11h24

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Wiktoria200372 napisał

Opcja jest super jednak mam bardzo słabą szansę żeby mnie ktoś znalazł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Pograj trochę, zarób na coś więcej, kombinuj z ubraniami a kto wie, może i ty znajdziesz sie w finale. Daj się zauważyć na forum, to będziesz miała większe szanse.

#402 11-07-2013 o 11h26

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Wiecie, z jednej strony słuchają tego co się pisze na forum i zmieniają ciuchy, z drugiej słuchają nie do końca uważnie. Kolejna maska się pojawiła w finale /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#403 11-07-2013 o 11h36

Miss'nieobczajona
Lynette
...
Miejsce: Sosnowiec

Świetna opcja, można wspomóc głosami tych mniej widocznych na co dzień i przy okazji podłapać trochę innych stylów i sposobów ubrania się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#404 11-07-2013 o 13h01

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

W sumie nikt nie ma monopolu na tę maskę...

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#405 11-07-2013 o 13h14

Miss'wow
Kaiken
...

nivata napisał

W sumie nikt nie ma monopolu na tę maskę...

Widzisz, maska jest bardzo charakterystyczna i rzuca się w oczy mimo, że są w innych kolorach i występuje 2 razy. Spójrz, nikt się nie czepia że 3 razy w finale widzi się te same spodnie, czy że niektóre buty są na dwóch różnych miskach.

#406 11-07-2013 o 13h29

Miss'na całego
kawajka
...

Foxglove napisał

Wiecie, z jednej strony słuchają tego co się pisze na forum i zmieniają ciuchy, z drugiej słuchają nie do końca uważnie. Kolejna maska się pojawiła w finale /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Niektórzy tu nie zaglądają, kopiują pewnie to co podpatrzą u innych finalistek i im akurat wpadnie w oko. Tak swoją drogą to byłam w finale dwa razy jakimś dziwnym trafem, ale w ogóle na forum nie zaglądałam, nawet nie wiedziałam, że trwa tutaj taka ożywiona dyskusja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png. Przyznaję, czasem wzoruję się na innych miss, jeśli jakiś element ich stroju mi się spodoba, ale najczęściej po prostu sama kombinuję z różnymi ubraniami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#407 11-07-2013 o 13h36

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Kawajka, to jest najlepsze podejście jakie masz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja też czasem zobaczę przykładowo na ulicy świetnie ubraną dziewczynę czy w jakiejś gazecie i pomyślę "o, do tej kiecki bym dobrała to to i to". I tak składam swoje pomysły (o ile budżet pozwala XD). Chodzi o inspirację, która jest jak najbardziej wskazana w każdej formie sztuki, a nie o kopiowanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#408 11-07-2013 o 14h13

Miss'na całego
kawajka
...

Najczęściej jest tak, że spodoba mi się jeden element czyjegoś stroju, np. pasek czy spódnica, ale od razu myślę nad jakimś własnym zestawieniem, do którego mogłabym tych ubrań użyć. Teraz szukam czegoś pod kolor kapelusza co moja miss trzymałaby w ręce, torebkę, albo wachlarz coś w tym stylu, bo parasolka mi strasznie ginie na tle sukni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png. Jeśli któraś z Was miałaby pomysł to bardzo chętnie przyjmę wszelkie sugestie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/1936.jpg

#409 11-07-2013 o 14h15

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

To, że maska jest charakterystyczna nie znaczy, że jeśli do finału weszła tylko jedna z nią Miss to reszta absolutnie nie może jej użyć w swojej stylizacji...

#410 11-07-2013 o 14h33

Miss'Żółtodziób
...

Amik - Ae czuwa i daje bany, a jako, że aktualnie została sama na forum, jest w podwyższonej gotowości. Nie mniej jednak, nie zboczyłyście z tematu na tyle drastycznie by zaistniała potrzeba natychmiastowego karania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Tylko ten post pod postem, mamo, dlaczego nie mogłaś tego napisać w jednym Yoo? .-."

Co do samego finału, atmosfera zaczyna się robić naprawdę nie zdrowa. Wszyscy się prześcigają i każdy chce wyglądać pięknie za co nie można nikogo osądzać, ale chęć bycia zauważonym, a zwykłe skopiowanie stroju od innej finalistki to dwie zupełnie inne rzeczy, z czego tej drugiej w ogóle nie popieram. Bądźmy kreatywni.

#411 11-07-2013 o 15h21

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

kawajka napisał

Teraz szukam czegoś pod kolor kapelusza co moja miss trzymałaby w ręce, torebkę, albo wachlarz coś w tym stylu, bo parasolka mi strasznie ginie na tle sukni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png. Jeśli któraś z Was miałaby pomysł to bardzo chętnie przyjmę wszelkie sugestie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ciemniejszy róż parasolki (jeśli jest)? Albo wachlarz, albo inna parasolka - modeli mamy chyba ze 3 albo nawet 4.

#412 11-07-2013 o 15h26

Miss'OK
Aria
...

nivata napisał

kawajka napisał

Teraz szukam czegoś pod kolor kapelusza co moja miss trzymałaby w ręce, torebkę, albo wachlarz coś w tym stylu, bo parasolka mi strasznie ginie na tle sukni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png. Jeśli któraś z Was miałaby pomysł to bardzo chętnie przyjmę wszelkie sugestie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ciemniejszy róż parasolki (jeśli jest)? Albo wachlarz, albo inna parasolka - modeli mamy chyba ze 3 albo nawet 4.

Ta parasolka kompletnie Ci się zlewa z sukienką, w pierwszej chwili jej nie zauważyłam.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#413 11-07-2013 o 16h03

Miss'na całego
kawajka
...

Aria napisał

nivata napisał

kawajka napisał

Ta parasolka kompletnie Ci się zlewa z sukienką, w pierwszej chwili jej nie zauważyłam.

No właśnie wiem, kompletnie jej nie widać, a akurat ta nie ma takiego ciemniejszego odcienia różu, ale próbowałam jeszcze z tą parasolką i z wachlarzem:
//photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/1937.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/1938.jpg
Jak myślicie z czym lepiej to wygląda?

#414 11-07-2013 o 16h04

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Z wachlarzem jest ok, ale to raczej nie jest wątek na tego typu dylematy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Just saying.

#415 11-07-2013 o 16h07

Miss'na całego
kawajka
...

Aaa słusznie mój błąd /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png, nie zauważyłam że nie piszę w tym temacie o ciuchach, tylko o wyborach. Pomyliło mi się, bo ostatnio pisałam w obu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png. Proszę o wybaczenie, to się więcej nie powtórzy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#416 11-07-2013 o 20h55

Miss'Żółtodziób
...

O, zaciekawiło mnie, że jedna z dziewczyn w finale ma identyczny zestaw z tym, który ja nosiłam podczas pierwszego finału (sweet lolita ze spódnicą Shinjuku w roli głównej), tyle, że w kolorach czerni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jak widać, "lolita" nadal nieśmiertelna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#417 11-07-2013 o 20h58

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Teraz pozostaje czekać do północy... <serducho bije aż można je usłyszeć>

Kreacje się cały czas zmieniają... Pocieszające, że faworytki "stabilne".

#418 11-07-2013 o 21h11

Miss'Żółtodziób
...

Będę czekać która wygra. (jestem finalistką) jednak trzymam kciuki za inne Miss.

#419 11-07-2013 o 21h36

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ja w zasadzie trzymam kciuki tylko za jedną Miss, ale wszystkim z całego serca życzę jak najlepszego wyniku. <3

#420 11-07-2013 o 21h57

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Im bliżej końca tym większe emocje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Trzymam kciuki za moje faworytki. Dziewczyny dzielnie nic nie zmieniają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#421 11-07-2013 o 22h55

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Wyczuwam tutaj lekką paranoję;P Sam dałem się w nią wciągnąć, zmieniając swój strój. Przygotowywałem go sobie spokojnie, żeby był gotowy na jutro lub pojutrze, ale YooSti wykorzystała nagle ten sam motyw z dwukolorową parasolką i uległem myśli "o nie! nie dam im myśleć, że zerżnąłem motyw z podium!" Co dopiero mają inni, część może ze słabszą psychiką, część ze słabiej wyrobionym stylem, jak tu zerkają i czytają dziesiątki wytycznych wziętych z kosmosu...
Przydałoby się chyba wyluzować i mieć trochę więcej wyrozumiałości wobec innych./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

No i powodzenia, dziewczyny! Oby w tym tygodniu podium było satysfakcjonujące.^ ^

#422 11-07-2013 o 23h00

Miss'OK
Aria
...

Evilisalive napisał

Wyczuwam tutaj lekką paranoję;P Sam dałem się w nią wciągnąć, zmieniając swój strój. Przygotowywałem go sobie spokojnie, żeby był gotowy na jutro lub pojutrze, ale YooSti wykorzystała nagle ten sam motyw z dwukolorową parasolką i uległem myśli "o nie! nie dam im myśleć, że zerżnąłem motyw z podium!" Co dopiero mają inni, część może ze słabszą psychiką, część ze słabiej wyrobionym stylem, jak tu zerkają i czytają dziesiątki wytycznych wziętych z kosmosu...
Przydałoby się chyba wyluzować i mieć trochę więcej wyrozumiałości wobec innych./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

No i powodzenia, dziewczyny! Oby w tym tygodniu podium było satysfakcjonujące.^ ^

Dobrze mówi, polać mu!

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#423 11-07-2013 o 23h11

Miss'wow
Kaiken
...

Evilisalive napisał

Wątpię. Dzisiaj dostałam dwa słodkie komentarze. Gdy weszłam na profile owych komentatorek od razu rozpoznałam dziewczyny z finałów. Obie miały wówczas ponad 200 miss popu, których większość za pewnie zdobyły od odwdzięczających się dziewczyn... Jak widać nie liczy się strój lecz dobra strategia. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#424 11-07-2013 o 23h12

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Kaiken napisał

Evilisalive napisał

Wątpię. Dzisiaj dostałam dwa słodkie komentarze. Gdy weszłam na profile owych komentatorek od razu rozpoznałam dziewczyny z finałów. Obie miały wówczas ponad 200 miss popu, których większość za pewnie zdobyły od odwdzięczających się dziewczyn... Jak widać nie liczy się strój lecz dobra strategia. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ooo, widzę, że te słodkie komentarze dostałaś dokładnie od tych samych dziewczyn, co ja dzisiaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#425 11-07-2013 o 23h15

Miss'całkiem całkiem
Evilisalive
...

Rosette napisał

Kaiken napisał

Evilisalive napisał

Ooo, widzę, że te słodkie komentarze dostałaś dokładnie od tych samych dziewczyn, co ja dzisiaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Też wątpię, prawa życia są brutalne, ale lubię pielęgnować w sobie dziecięcą naiwność i nadzieję.XD

I co ja. Od jednej to nawet trzy pod rząd, bo nie akceptuję komentarzy zanim nie wezmę się do odpisywania i biedactwo "nie mogło" się zorientować, że już mnie zaczepiało. <3

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 161