Bez przesady, nawet jeśli sukienka jest ta sama to kolor i dodatki tworzą kompletnie inne stroje...

Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 161
Bez przesady, nawet jeśli sukienka jest ta sama to kolor i dodatki tworzą kompletnie inne stroje...

Amik napisał
Twój przypadek jest kompletnie uzasadniony Rosette.
Ja tam się przebieram, ponieważ:
a) i tak nie mam szans na podium
b) przybyło mi mnóstwo ciuchów (samych spódnic mam 19 stron)
c) po prostu mam ochotę i jest środek nocy, właśnie powtórnie można głosować
Czuję się fair. (Normalnie zostawiam miss na całe finały tak jak do nich weszła. Za to wyglądu - oczu, ust etc, nie zmieniam od poziomu 8 w ogóle).
Żartuje,ale tyle stron to ja niem mam,co innego bluzki! Ale co kto lubi!

Kaiken napisał
Rosette napisał
Czytam i czytam te marudniki i sama nie wiem, czy mam być na siebie zła, że przebrałam się ze stylizacji, której rano znalazłam niemal odpowiednika w finale, czy też nie, wszak dopuściłam się kompletnej zmiany ubioru i to popołudniu- gdy tyle osób oddało głosy!. Ostatecznie jednak zaryzykuję stwierdzenie, że jestem zadowolona, że się zdecydowałam- teraz przynajmniej mam spokojne sumienie, że przynajmniej nie ma dwóch niemal identycznych miss obok siebie na wybiegu.
//photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/1923.jpg
Zupełnie jak w tym przypadku?
Też niedawno walczyłam ze zmianą stroju. Denerwowało mnie, że miałam taką samą bluzkę co inna miss, nie mogłam sobie dobrać kreacji, tak aby żadne z ubrań które chciałam użyć nie powtarzało się na wybiegu...
Aż w końcu się zdenerwowałam i stwierdziłam, że mam ten cały konkurs gdzieś i moja miss nie będzie wystrojona jak choinka na święta.
Ostatnio zmieniony przez YooSti (11-07-2013 o 00h07)

nivata napisał
Jeśli mowa o mnie, jako o "tej w zielonym" to chcę tylko powiedzieć, że miałam ten stój przed finałem....
Wgl czy tylko moim zdaniem robi się niezdrowa atmosfera wokół tego całego finału?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria napisał
Jeśli mowa o mnie, jako o "tej w zielonym" to chcę tylko powiedzieć, że miałam ten stój przed finałem....
Wgl czy tylko moim zdaniem robi się niezdrowa atmosfera wokół tego całego finału?
Kouki jest na wakacjach, YooSti i dlaczego nie możesz? :"D
A wiesz, że może bym Cię nawet wpuściła? : D
Tylko musiałoby być jeszcze później i musiałabym być jeszcze bardziej "naćpana" (bo ja nie ćpam w normalnym tego słowa znaczeniu, taki efekt wywołuje u mnie np. woda truskawkowa) i musiałabym zmienić hasło na ten czas XD
Generalnie na ten moment moje staty to 4428 ubrań i 4532 przedmiotów z ikeland. Bluzek mam stron 9, ale wszystko przede mną. Kupuję spisując ciuchy na bloga xD A spódnice są już całe, więc mam wszystko co mi się podobało xD
Dlatego się przebrałam. Kiedyś muszę w tym chodzić, skoro już wydałam kasę. A chwilowo musiałabym chyba wypaść z klasyfikacji (a wiesz, że chcę Cię pokonać) żebym nie wchodziła do finałów 
(Poza tym mój strój jest również wizualizacją mojej złości. Obecnie moja postać jest przyszykowana do zastrzelenia kogoś konkretnego).
Co do podobnych strojów - serio, one są niemal kalką.
Aria napisał

A ja na dodatkach własnie się skupiam, bo dla mnie to one są wyznacznikiem indywidualności. To, że dwóm dziewczynom spodobała się ta sama sukienka może być kwestią podobnego gustu, a nie chęci kopiowania czegoś fajnego. Inny kolor całości, rozmaite dodatki... Dla mnie to ważne przy ocenie. Osobiście bardziej denerwuje mnie powtarzający się ciągle kolor khaki niż to, ze dwie Miss noszą tę sama kieckę.

Ale zielony jest ładny xD Mnie się nie podoba zarówno, kiedy wszystko jest w tym samym kolorze, jak i kiedy pojawiają się te same ubrania,m dodatki etc. Rozumiem ta sama sukienka. Bluzka. Spódnica. Ale kiedy połowa dodatków też się pokrywa i tylko kolor jest zmieniony? T_T
Kaiken napisał
Aria napisał
Zajrzyj na przed ostatni post na poprzedniej stronie i bez nerwów. Kojarzę dobrze Twoją miss sprzed finału.
Amik napisał
Ale zielony jest ładny xD Mnie się nie podoba zarówno, kiedy wszystko jest w tym samym kolorze, jak i kiedy pojawiają się te same ubrania,m dodatki etc. Rozumiem ta sama sukienka. Bluzka. Spódnica. Ale kiedy połowa dodatków też się pokrywa i tylko kolor jest zmieniony? T_T
Pisałam o sytuacji, gdzie jedna-dwie rzeczy są te same.
Aria napisał
ech, sorry, ale tak po prostu... co nie zobaczę jakiś niepochlebny komentarz co do ogółu misek, to się czuję jak...
np. ktoś mówi, że nie znosi misek przeładowanych dodatkami, ktoś się z tym zgodzi, a ja lece patrzeć, czy nie mam za dużo dodatków.
A jak jest mowa o tej zielonej o do tego z bronią...
a ja serio, ani nikogo nie powielam, ani nie biorę gotowych zestawów....
przepraszam, jeśli mnie poniosło
Amik napisał
Kouki jest na wakacjach, YooSti i dlaczego nie możesz? :"D
A wiesz, że może bym Cię nawet wpuściła? : D
Tylko musiałoby być jeszcze później i musiałabym być jeszcze bardziej "naćpana" (bo ja nie ćpam w normalnym tego słowa znaczeniu, taki efekt wywołuje u mnie np. woda truskawkowa) i musiałabym zmienić hasło na ten czas XD
Generalnie na ten moment moje staty to 4428 ubrań i 4532 przedmiotów z ikeland. Bluzek mam stron 9, ale wszystko przede mną. Kupuję spisując ciuchy na bloga xD A spódnice są już całe, więc mam wszystko co mi się podobało xD
Dlatego się przebrałam. Kiedyś muszę w tym chodzić, skoro już wydałam kasę. A chwilowo musiałabym chyba wypaść z klasyfikacji (a wiesz, że chcę Cię pokonać) żebym nie wchodziła do finałów
(Poza tym mój strój jest również wizualizacją mojej złości. Obecnie moja postać jest przyszykowana do zastrzelenia kogoś konkretnego).
Co do podobnych strojów - serio, one są niemal kalką.
hasła nie znam więc nie masz się o co bać no chyba że o szafę pełną ubrań
Mam nadzieję,że ci się uda pokonać tego kogo chcesz.

Wiem, wiem. Nabijam punkty Miss Nastroju jak szalona! Jeszcze tylko Wester (która, jak wiem, sobie trochę odpuściła) stoi mi na drodze na drodze do bycia Twoim bezpośrednim zagrożeniem!
Też chcę zobaczyć Twoją szafę! ♥.♥
Kiedy stoję koło siostry wygląda to jeszcze dziwniej, niż kiedy otaczają mnie dwie obładowane dodatkami pannice:
Link do zewnętrznego obrazka
Ale jakoś tak bezpieczniej obok starszej siostry, tak cieplej ♥
Kaiken napisał
Aria napisał
ech, sorry, ale tak po prostu... co nie zobaczę jakiś niepochlebny komentarz co do ogółu misek, to się czuję jak...
np. ktoś mówi, że nie znosi misek przeładowanych dodatkami, ktoś się z tym zgodzi, a ja lece patrzeć, czy nie mam za dużo dodatków.
A jak jest mowa o tej zielonej o do tego z bronią...
a ja serio, ani nikogo nie powielam, ani nie biorę gotowych zestawów....
przepraszam, jeśli mnie poniosło
Spoko rozumiem.![]()
Kiedy skończyłam walczyć z wyborem stroju (przebrałam się 3 razy w przeciągu godziny, bo za każdym razem w efekcie odnalazłam w finale osobę, która miała np tą samą bluzkę) i przeczytałam te wiadomości o przebierającej się co chwilę miss - też się przejęłam, że to mowa o mnie.
Amik napisał
Wiem, wiem. Nabijam punkty Miss Nastroju jak szalona! Jeszcze tylko Wester (która, jak wiem, sobie trochę odpuściła) stoi mi na drodze na drodze do bycia Twoim bezpośrednim zagrożeniem!
Też chcę zobaczyć Twoją szafę! ♥.♥
Kiedy stoję koło siostry wygląda to jeszcze dziwniej, niż kiedy otaczają mnie dwie obładowane dodatkami pannice:
http://img694.imageshack.us/img694/7261/rcbf.png
Ale jakoś tak bezpieczniej obok starszej siostry, tak cieplej ♥

Ostatnio zmieniony przez YooSti (11-07-2013 o 00h38)

Nie offtopujmy, proszę Cię. Ja mam świecić przykładem, jak na żonę siostry moderatora przystało T_T Poza tym Kouki może i na wakacjach, ale Ae czuwa i daje bany, o!
A do szafy wbiję, a czemu by nie? 
Ja się tam nie przejmuję co mówią inni o moim stroju, o opinię pytam tylko Leśną Mafię (a przede wszystkim siostrę) i Tobie Aria radzę robić tak samo - nie przejmować się tym tematem i wyrażać siebie.
A to, że denerwuje mnie zgapiarstwo, gotowe komplety i ciągle przebieranie miss (raz, dwa, ale miliard razy w ciągu trzech minut*?!) to cóż. Jestem taka i tyle <3
*ok, trochę ze mnie hipkrytka. Ale musiałam się przebrać, bo Krokodo chciała zobaczyć, jak mnie siostra (Masakra) przebrała, myślałam, że zobaczyła to się przebrałam, potem znowu musiałam jej pokazać i znowu się przebrałam, a terasz szukam bluzki do spodni ukradzionych siostrze. Znaczy w sumie szukałam. Jeszcze tylko nieprzeszkadzająca bielizna ♥.♥
Amik napisał
Twój przypadek jest kompletnie uzasadniony Rosette.
Ja tam się przebieram, ponieważ:
a) i tak nie mam szans na podium
b) przybyło mi mnóstwo ciuchów (samych spódnic mam 19 stron)
c) po prostu mam ochotę i jest środek nocy, właśnie powtórnie można głosować
Czuję się fair. (Normalnie zostawiam miss na całe finały tak jak do nich weszła. Za to wyglądu - oczu, ust etc, nie zmieniam od poziomu 8 w ogóle).
staram się hamować jednak swoje ubraniowe ADHD do jednego stroju na dzień/dwa i podczas finałów siedzieć w jednym, chociaż bywa ciężko.
Trzymam się ich i nie puszczę już chyba nigdy.
wokoło czerni i blondu. Chociaż w skrajności pokroju róż czy niebieski jeszcze nie wpadłam.

YooSti - właściwie to to "orzeszku" było do mnie? XD Ładna szafa, taka czarna! Daj mi w niej zamieszkać! ♥.♥
Rosette - i tego się trzymaj. Ja sobie nie wyobrażam mojej postaci we włosach koloru innego niż ten lub 1. Ale może to przez jej historię.
Generalnie, teraz przeglądałam finalistki i oceniałam. Gdzie się podziała ta zieleń? Wydaje mi się, że większość z nich jest jak taka chorągiewka i wcale bym się nie zdziwiła, gdyby większość z nich zmieniała wygląd na podstawie tego, co my tu piszemy.
Ja już nie poznaję połowy finalistek, to przebieranie jest strasznie mylące
, na szczęście dwie miss, na które głosowałam do tej pory nadal mają te stroje co na początku 
Amik napisał
Nie offtopujmy, proszę Cię. Ja mam świecić przykładem, jak na żonę siostry moderatora przystało T_T Poza tym Kouki może i na wakacjach, ale Ae czuwa i daje bany, o!
A do szafy wbiję, a czemu by nie?
Ja się tam nie przejmuję co mówią inni o moim stroju, o opinię pytam tylko Leśną Mafię (a przede wszystkim siostrę) i Tobie Aria radzę robić tak samo - nie przejmować się tym tematem i wyrażać siebie.
A to, że denerwuje mnie zgapiarstwo, gotowe komplety i ciągle przebieranie miss (raz, dwa, ale miliard razy w ciągu trzech minut*?!) to cóż. Jestem taka i tyle <3
*ok, trochę ze mnie hipkrytka. Ale musiałam się przebrać, bo Krokodo chciała zobaczyć, jak mnie siostra (Masakra) przebrała, myślałam, że zobaczyła to się przebrałam, potem znowu musiałam jej pokazać i znowu się przebrałam, a terasz szukam bluzki do spodni ukradzionych siostrze. Znaczy w sumie szukałam. Jeszcze tylko nieprzeszkadzająca bielizna ♥.♥
kawajka - i to mnie boli ;c Ja rozumiem przebrać się raz albo dwa, ale milion?
Aria - to może lepiej nie zbaczaj, bo się zgubisz? Nie offtopujmy.
Ale skoro już spytałaś: Leśna Mafia to ugrupowanie powstałe z osób należących do Sweet Family, które zaczęły grać w MF (Sweet Family jest z SF), a ponadto połowa z nas to "terrorystki beemoov" czyli "groźne hakerki", które "groziły" firmie udostępnieniem "super tajnych" danych, jeśli ta "nie spełni ich żądań". Oczywiście to bzdura, plotka rozpuszczana przez tych, którzy nas nie lubią - ale i tak cześć osób uważa nas za spółkę hakerską, stąd powstała Leśna Spółka Hakerska, a stąd już Leśna Mafia. Po prostu ładnie brzmi, o. Równie dobrze mogła być Leśna Rodzina. Kiedyś to gdzieś rozpiszę. Na profilu może.
Opcja jest super jednak mam bardzo słabą szansę żeby mnie ktoś znalazł 
Amik napisał
nie zdziwiła, gdyby większość z nich zmieniała wygląd na podstawie tego, co my tu piszemy.