Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 161

#351 10-07-2013 o 22h45

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

//photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/1919.jpg

O co chodzi z tym kolorem...? Jestem pewna, że na samym początku nie było go tak dużo. Anyway niekorzystne ustawienie - każda stylizacja ma coś w sobie, a wszystkie walnięte obok siebie wyglądają, jakby wyrwały się z jednej fabryki. D: No, ale z systemem się nie wygra, wszak losuje co popadnie.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#352 10-07-2013 o 22h46

Miss'OK
Aria
...

ja te kolory dobrałam przed finałem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Dostałam się z tą stylówą  do finału i nic nie ruszałam. A zaczęło się od spódnicy. Krój mnie oczarował, a w tym kolorze wyglądała najlepiej, więc jakoś poszło...

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#353 10-07-2013 o 22h49

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Tak myślałam, ze na początku widziałam Twoją Miss w tym stroju i barwach, wiem natomiast, że Miss z prawej na 100% miała totalnie inne ubranie - kojarzę po charakterystycznej twarzy.

#354 10-07-2013 o 22h50

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

ożż ta ostatnia to zmienia styl. Co jak wchodzę na finalistki to inaczej wygląda. Chyba próbuje pobić rekord ginessa w zmianie kreacji na finał-sorry jeżeli obrażam,ale takie moje zdanie

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#355 10-07-2013 o 22h52

Miss'OK
Aria
...

nivata napisał

Tak myślałam, ze na początku widziałam Twoją Miss w tym stroju i barwach, wiem natomiast, że Miss z prawej na 100% miała totalnie inne ubranie - kojarzę po charakterystycznej twarzy.

Masakra na bank miała też od początku te kolory, bo pamiętam jak się dopytywała, co na szyję dobrać.

#356 10-07-2013 o 22h57

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

YooSti napisał

ożż ta ostatnia to zmienia styl. Co jak wchodzę na finalistki to inaczej wygląda. Chyba próbuje pobić rekord ginessa w zmianie kreacji na finał-sorry jeżeli obrażam,ale takie moje zdanie

Myślę, że ma ostrą konkurentkę w tej kategorii. Jedna dziewczyna dziś przebrała się 8 (!) razy. I to tak co 10 minut mniej więcej. Przeszła od bogini ciemności, przez słodkie cukiereczki, wieczorowe kiecki i dziewczyny z sąsiedztwa. Chyba każdy styl z finału sprawdziła.
(tak, oficjalnie ignorowałam obowiązek pisania magisterki i oglądałam finalistki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png)

#357 10-07-2013 o 22h57

Miss'OK
Aria
...

Foxglove, która?

#358 10-07-2013 o 23h00

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Ta pani. Nie mam pojęcia kto to.
Przez moment chciałam screeny robić i złożyć kolaż z jej zabójczej inwencji XD //photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/1920.jpg
Edit. Przecież na maila słałam raport dziewczynie! Już szukam XD

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (10-07-2013 o 23h01)

#359 10-07-2013 o 23h01

Miss'OK
Aria
...

ymmm nie kojarzę jej, może dlatego, ze tak często się zmienia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#360 10-07-2013 o 23h07

Miss'towarzyska
YooSti

Ja jej początkowej stylizacji nie kojarzę,a tym bardziej,że dałam lubię. Ta stylizacja do mnie nie przemawia,a tym bardziej na finał bo sama mam takie dwa zestawy. Ten sam i w innej kolorystyce. Ale jako zwykła kreacja może być.

//www.missfashion.pl/profile/klementyna,6183.htm  to jest chyba ta miss

Ostatnio zmieniony przez YooSti (10-07-2013 o 23h08)

#361 10-07-2013 o 23h10

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Z wypiekami na twarzy obserwowałam zmiany. Pogubiły mi się maile z wszystkimi, ale tu mam parę. ZUPEŁNIE różne wdzianka. No ale widzisz, YooSti. Tak się zmienia, że w gust każdego trafi. //photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/1921.jpg

#362 10-07-2013 o 23h13

Miss'OK
Aria
...

Chociaż chwała za to, że się tylko przebierała, bo twarz i włosy te same, to nie tak źle. W końcu, to pokaz mody /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#363 10-07-2013 o 23h14

Miss'towarzyska
YooSti

Foxglove napisał

Z wypiekami na twarzy obserwowałam zmiany. Pogubiły mi się maile z wszystkimi, ale tu mam parę. ZUPEŁNIE różne wdzianka. No ale widzisz, YooSti. Tak się zmienia, że w gust każdego trafi. //photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/1921.jpg

Akurat tych nie kojarzę  bo ja za inna jej dałam lubię,a głosowałam zaraz po północy. Ojj ja głupia,teraz mam nauczkę,zanim zagłosuję to się chyba ze 100 razy wybiore na wybory finalistek

#364 10-07-2013 o 23h15

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

A niech i się po 20 razy przebierają - byle oryginalnie i z pomysłem. Kopiowanie jest fuj.

#365 10-07-2013 o 23h16

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Przy niektórych Miss mam tak samo! To przechodzi wszelkie pojęcie.
Polubiłam kiedy była oryginalna i wow, a później patrzę "eee...? Ja to polubiłam? Kiedy?", albo zupełnie na odwrót. Denerwujące...

Całe szczęście "uwielbione" faworytki są niezmienne. Ma się dobrą intuicję x)

#366 10-07-2013 o 23h18

Miss'OK
Aria
...

Tzn, ja pierwsze co zrobię po finałach, to się przebiorę. Nie po to mam tyle ciuchów, żeby się w szafie kurzyły /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#367 10-07-2013 o 23h18

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Aria napisał

Chociaż chwała za to, że się tylko przebierała, bo twarz i włosy te same, to nie tak źle. W końcu, to pokaz mody /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Tylko dzięki twarzy wiedziałam, że to ta sama osoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png W innym wypadku bym pomyślała, że znowu coś nowego wkradło się w szeregi finalistek. Bo dokładnie takie mam wrażenie jak je przeglądam czasem. Stała ilość około 15, reszta to nowe baby ile razy tam się wchodzi.

#368 10-07-2013 o 23h19

Miss'towarzyska
YooSti

nivata napisał

//photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/1919.jpg

O co chodzi z tym kolorem...? Jestem pewna, że na samym początku nie było go tak dużo. Anyway niekorzystne ustawienie - każda stylizacja ma coś w sobie, a wszystkie walnięte obok siebie wyglądają, jakby wyrwały się z jednej fabryki. D: No, ale z systemem się nie wygra, wszak losuje co popadnie.

To jest ta miss po prawej //www.missfashion.pl/profile/komachi-onozuka,2206.htm

Jej poprzednie stylizacje były o niebo lepsze od tej co ma teraz

#369 10-07-2013 o 23h23

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Tą Miss lubiłam za stylizację z jaką się dostała do finału... Wtedy była jak z japońskich horrorów a teraz... i w między czasie... łezka się w oku kręci...

#370 10-07-2013 o 23h23

Miss'OK
Aria
...

W sumie to mam mieszanie uczucia. Z jednej strony, skoro każdego dnia można głosować, to jakby świadczy, że powinno się przebrać, pokazać coś więcej. z drugiej jest naśladownictwo, kopiowania i zbyt dużo zbyt szybkich zmian...
Ja głosuje tak, jak mi się w danej chwili gdy na finały patrze, podoba.

#371 10-07-2013 o 23h25

Miss'towarzyska
YooSti

Aiamate napisał

Tą Miss lubiłam za stylizację z jaką się dostała do finału... Wtedy była jak z japońskich horrorów a teraz... i w między czasie... łezka się w oku kręci...

To samo pomyślałam,jak jej styl lubiłam wcześniej tak teraz jest do bani,że tak powiem

#372 10-07-2013 o 23h53

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Czytam i czytam te marudniki i sama nie wiem, czy mam być na siebie zła, że przebrałam się ze stylizacji, której rano znalazłam niemal odpowiednika w finale, czy też nie, wszak dopuściłam się kompletnej zmiany ubioru i to popołudniu- gdy tyle osób oddało głosy!. Ostatecznie jednak zaryzykuję stwierdzenie, że jestem zadowolona, że się zdecydowałam- teraz mam spokojne sumienie, że przynajmniej nie ma dwóch niemal identycznych miss obok siebie na wybiegu.

Ostatnio zmieniony przez Rosette (11-07-2013 o 00h21)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#373 11-07-2013 o 00h00

Miss'towarzyska
YooSti

Rosette napisał

Czytam i czytam te marudniki i sama nie wiem, czy mam być na siebie zła, że przebrałam się ze stylizacji, której rano znalazłam niemal odpowiednika w finale, czy też nie, wszak dopuściłam się kompletnej zmiany ubioru i to popołudniu- gdy tyle osób oddało głosy!. Ostatecznie jednak zaryzykuję stwierdzenie, że jestem zadowolona, że się zdecydowałam- teraz przynajmniej mam spokojne sumienie, że przynajmniej nie ma dwóch niemal identycznych miss obok siebie na wybiegu.

Nie pamiętam twojej poprzedniej wersji,ale wiem jedno ze jest tylko jedna taka stylizacja

#374 11-07-2013 o 00h01

Miss'wow
Kaiken
...

Rosette napisał

Czytam i czytam te marudniki i sama nie wiem, czy mam być na siebie zła, że przebrałam się ze stylizacji, której rano znalazłam niemal odpowiednika w finale, czy też nie, wszak dopuściłam się kompletnej zmiany ubioru i to popołudniu- gdy tyle osób oddało głosy!. Ostatecznie jednak zaryzykuję stwierdzenie, że jestem zadowolona, że się zdecydowałam- teraz przynajmniej mam spokojne sumienie, że przynajmniej nie ma dwóch niemal identycznych miss obok siebie na wybiegu.

//photo.missfashion.pl/pl/1/3/moy/1923.jpg

Zupełnie jak w tym przypadku?

Też niedawno walczyłam ze zmianą stroju. Denerwowało mnie, że miałam taką samą bluzkę co inna miss, nie mogłam sobie dobrać kreacji, tak aby żadne z ubrań które chciałam użyć nie powtarzało się na wybiegu...
Aż w końcu się zdenerwowałam i stwierdziłam, że mam ten cały konkurs gdzieś i moja miss nie będzie wystrojona jak choinka na święta.  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif

#375 11-07-2013 o 00h01

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Twój przypadek jest kompletnie uzasadniony Rosette.
Ja tam się przebieram, ponieważ:
a) i tak nie mam szans na podium
b) przybyło mi mnóstwo ciuchów (samych spódnic mam 19 stron /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png)
c) po prostu mam ochotę i jest środek nocy, właśnie powtórnie można głosować
Czuję się fair. (Normalnie zostawiam miss na całe finały tak jak do nich weszła. Za to wyglądu - oczu, ust etc, nie zmieniam od poziomu 8 w ogóle).

Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 161