Hah, w końcu zmieniłam już definitywnie strój. Umęczyłam się co nie miara, bardzo nie w smak było mi przebieranie się, ale teraz na pewno nic drastycznie nie zmienię.
YooSti, wśród finalistek nie zauważyłam, ale nie wiem jak dalej.

Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 161
Hah, w końcu zmieniłam już definitywnie strój. Umęczyłam się co nie miara, bardzo nie w smak było mi przebieranie się, ale teraz na pewno nic drastycznie nie zmienię.
YooSti, wśród finalistek nie zauważyłam, ale nie wiem jak dalej.

Ja właśnie w finale widziałam.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Może zauważyła te posty i zmieniła nim się rozeszło bardziej? ;>

Już zrozumię zmianę stroju,ale skopiowanie w całości/po części lub jednej rzeczy. Tego nie zrozumię. Połowa defilady ma podobne stroje. Myślałam,że następne będą lepsze od poprzednich,a chyba jest na odwrót. Jest tylko kilka na które oddałam uwielbiam,reszta nie warta nawet zera. To tyle

Powielenie jednej rzeczy chyba nie zaliczyłabym do kopiarstwa. Pomimo ogromnej ilości ubrań gusta mogą się gdzieś nakładać na siebie i np. do zupełnie różnych kreacji dwie dziewczyny dobiorą ten sam kapelusz, tylko w innych kolorach. Nie jest to "zgapianie", a po prostu nałożenie się upodobania, nie widzę w tym nic złego. Gorzej, gdy ktoś skopiuje jakiś bardzo charakterystyczny element danej kreacji, jak właśnie ta maska- na początku jedyna na cały finał, a nagle potrójna. Wtedy jest smutno.
Ostatnio zmieniony przez Rosette (10-07-2013 o 19h33)

Lowsip
Dziękuje bardzo za głos
miło mi, że skromna stylizacja jakoś się spodobała.
Podejść w masce i prób widziałam bodajże 3, więc można uznać to za normalne nawet na defiladzie już widzę próby z wykorzystaniem tego elementu ^^. Nie jest to złe wkońcu pani w bieli nie wykupiła praw autorskich do tego. Podała pomysł który zaciekawił ludzi i może stworzy się następna ciekawa stylizacja. Co do oceniania finalistek to naprawdę miła by była akcja zamrażania stroju ale skoro jej nie ma to ocenianie osoby przed końcem tury zaczyna wydawać mi się dobrym posuniecięm xD dobrze że moje zapominalstwo czasami ma jakies plusy i dzieki temu trafiło mi się ocenić osobę przy jej ostatnim wyborze stroju a nie w trakcie 
Ja nie mam nic do tego,że jest coś jednego i w innym kolorze i pasuje do całości. Mi raczej chodziło o skopiowanie dosłownie całego stroju tylko w innej kolorystyce. I to tylko dlatego,że inna finalistka ma taki.

Nie zauważyłam kopiowania stroju przy zmianie wyłącznie koloru.

Co innego jeżeli miss występuje w danej kreacji cały czas,a co innego jeżeli jedna od drugiej zgapia coś co ma inna. W końcu chodzi o to aby być innym i mieć coś co nie ma nikt inny. Prawda

Aiamate napisał
kawajka napisał
Witam wszystkich. Wiecie może kim jest finalistka w pięknym kimonie z długim warkoczem?
Przejrzyj wątek wstecz, Amik podała jak podejrzeć imię Miss
kawajka napisał
Aiamate napisał
kawajka napisał
Witam wszystkich. Wiecie może kim jest finalistka w pięknym kimonie z długim warkoczem?
Przejrzyj wątek wstecz, Amik podała jak podejrzeć imię Miss
Ten patent to chyba tylko, żeby podejrzeć właścicielkę mieszkania? Bo taki w wątku znalazłam, jeśli źle szukałam to wybaczcie, mój błąd
Nic się nie stało, nie ma za co przepraszać
. Właśnie też kombinowałam, ale nic z tego. A szkoda, bo ciekawa jestem kim jest ta miss w kimonie, przyznam, że to moja faworytka 
Ale, ale, ja podałam jak znaleźć miss ;P Trochę wyżej się tego szuka w kodzie i tyle. Teraz mi się nie chce bo już głosowałam, ale jak jutro nie zmieni stroju to mogę podać dane.
Generalnie ja podałam informacje jak podejrzeć właścicielkę mieszkania, a moja siostra parę postów niżej jak sprawdzić, kim jest postać z defilady. Przytoczę obie instrukcje:
Amik napisał
Oto instrukcja:
1. Klikasz na obrazku prawym.
2. Wybierasz "pokaż obrazek" (mozilla) lub "otwórz grafikę w nowej karcie" (chrome)
3. Patrzysz na i link wyglądający mniej-więcej tak: //www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=1419&pieceid=3&destid=0
4. Spisujesz ID.
5. Wchodzisz na swój profil i w miejscu swojego ID wpisujesz to spisane (nick się nie liczy - i tak działa).
Banalne, prawda? ;3
Masakra napisał
To może ja powiem? W końcu należę do leśnej spółki hakerskiej xD Nie chce mi się robić instrukcji, więc tak po mojemu(nimi jak chce to niech to napisze bardziej po ludzku). Prawym na finalistkę, zbadaj element, jedziemy w górę diva, data-bimboid*tujestnumer* podmieniamy numer na naszym profilu i mamy.
Jak się zostawi włączoną konsolkę ze zbadaja, to kiedy się zmienią finalistki można zjechać do odpowiednich divów i tam sobie sprawdzać te co się zmienią(w divie bimbo-et-vote są trzy pierwsze poddivy z nimi).
Dzięki 
Szkoda tylko, że Misski tak szybko się zmieniają, że trudno wyszukać fragment...
W kwestii kopiowania to chyba jest lepiej niż ostatnio. Bo poprzedni konkurs to chyba był na to która od której coś zgapi niż faktycznie ubierze się po swojemu. Teraz na szczęście jest parę dziewczyn z ciekawymi kreacjami wartymi uwagi. Przesadę i nawrzucane dodatki mijam szerokim łukiem.
Aiamate napisał
Dzięki
Szkoda tylko, że Misski tak szybko się zmieniają, że trudno wyszukać fragment...
Masakra napisał
Aiamate napisał
Dzięki
To akurat nie jest problem. Naciśnij zakończ defiladę automatycznie - to chyba błędne tłumaczenie, w każdym razie ten przycisk pozwala na zatrzymanie automatycznego przeskakiwania do następnych miss. I możesz spokojnie przeszukiwać kod.
Dzięki!
Znowu maska w finale... Ja jutro dopiero przed północą będę głosować na finalistki bo to nie ma sensu wcześniej

YooSti napisał
Znowu maska w finale... Ja jutro dopiero przed północą będę głosować na finalistki bo to nie ma sensu wcześniej
A ja na odwrót - głosowałam od razu jak pojawiły się finalistki. Z zaskoczenia! Widać, która na co dzień nosi się ciekawie i oryginalnie, a która na szybko zmienia strój specjalnie pod finał.
Btw widze, że pistolety zrobiły się tak samo popularne jak maski...
Ostatnio zmieniony przez nivata (10-07-2013 o 22h38)

Masakra napisał
Aiamate napisał
Dzięki
To akurat nie jest problem. Naciśnij zakończ defiladę automatycznie - to chyba błędne tłumaczenie, w każdym razie ten przycisk pozwala na zatrzymanie automatycznego przeskakiwania do następnych miss. I możesz spokojnie przeszukiwać kod.
nivata napisał
A ja na odwrót - głosowałam od razu jak pojawiły się finalistki. Z zaskoczenia! Widać, która na co dzień nosi się ciekawie i oryginalnie, a która na szybko zmienia strój specjalnie pod finał.
Btw widze, że pistolety zrobiły się tak samo popularne jak maski...
nivata napisał
Ostatnio zmieniony przez YooSti (10-07-2013 o 22h42)

YooSti napisał
Aria nawet się nie waż coś zmieniać