Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 161

#326 10-07-2013 o 19h17

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Hah, w końcu zmieniłam już definitywnie strój. Umęczyłam się co nie miara, bardzo nie w smak było mi przebieranie się, ale teraz na pewno nic drastycznie nie zmienię.

YooSti, wśród finalistek nie zauważyłam, ale nie wiem jak dalej.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#327 10-07-2013 o 19h21

Miss'OK
Aria
...

Ja właśnie w finale widziałam.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#328 10-07-2013 o 19h22

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Może zauważyła te posty i zmieniła nim się rozeszło bardziej? ;>

#329 10-07-2013 o 19h23

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Już zrozumię zmianę stroju,ale skopiowanie w całości/po części lub jednej rzeczy. Tego nie zrozumię. Połowa defilady ma podobne stroje. Myślałam,że następne będą lepsze od poprzednich,a chyba jest na odwrót. Jest tylko kilka na które oddałam uwielbiam,reszta nie warta nawet zera. To tyle

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#330 10-07-2013 o 19h32

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Powielenie jednej rzeczy chyba nie zaliczyłabym do kopiarstwa. Pomimo ogromnej ilości ubrań gusta mogą się gdzieś nakładać na siebie i np. do zupełnie różnych kreacji dwie dziewczyny dobiorą ten sam kapelusz, tylko w innych kolorach. Nie jest to "zgapianie", a po prostu nałożenie się upodobania, nie widzę w tym nic złego. Gorzej, gdy ktoś skopiuje jakiś bardzo charakterystyczny element danej kreacji, jak właśnie ta maska- na początku jedyna na cały finał, a nagle potrójna. Wtedy jest smutno.

Ostatnio zmieniony przez Rosette (10-07-2013 o 19h33)

#331 10-07-2013 o 19h36

Miss'Żółtodziób
...

Lowsip
Dziękuje bardzo za głos /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png miło mi, że skromna stylizacja jakoś się spodobała.

Podejść w masce i prób widziałam bodajże 3, więc można uznać to za normalne nawet na defiladzie już widzę próby z wykorzystaniem tego elementu ^^. Nie jest to złe wkońcu pani w bieli nie wykupiła praw autorskich do tego. Podała pomysł który zaciekawił ludzi i może stworzy się następna ciekawa stylizacja. Co do oceniania finalistek to naprawdę miła by była akcja zamrażania stroju ale skoro jej nie ma to ocenianie osoby przed końcem tury zaczyna wydawać mi się dobrym posuniecięm xD dobrze że moje zapominalstwo czasami ma jakies plusy i dzieki temu trafiło mi się ocenić osobę przy jej ostatnim wyborze stroju a nie w trakcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#332 10-07-2013 o 19h38

Miss'towarzyska
YooSti

Ja nie mam nic do tego,że jest coś jednego i w innym kolorze i pasuje do całości. Mi raczej chodziło o skopiowanie dosłownie całego stroju tylko w innej kolorystyce. I to tylko dlatego,że inna finalistka ma taki.

#333 10-07-2013 o 19h54

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Nie zauważyłam kopiowania stroju przy zmianie wyłącznie koloru.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#334 10-07-2013 o 20h03

Miss'towarzyska
YooSti

Co innego jeżeli miss występuje w danej kreacji cały czas,a co innego jeżeli jedna od drugiej zgapia coś co ma inna. W końcu chodzi o to aby być innym i mieć coś co nie ma nikt inny. Prawda

#335 10-07-2013 o 20h23

Miss'na całego
kawajka
...

Aiamate napisał

kawajka napisał

Witam wszystkich /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Wiecie może kim jest finalistka w pięknym kimonie z długim warkoczem?

Przejrzyj wątek wstecz, Amik podała jak podejrzeć imię Miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ten patent to chyba tylko, żeby podejrzeć właścicielkę mieszkania? Bo taki w wątku znalazłam, jeśli źle szukałam to wybaczcie, mój błąd  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#336 10-07-2013 o 20h36

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

kawajka napisał

Aiamate napisał

kawajka napisał

Witam wszystkich /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Wiecie może kim jest finalistka w pięknym kimonie z długim warkoczem?

Przejrzyj wątek wstecz, Amik podała jak podejrzeć imię Miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ten patent to chyba tylko, żeby podejrzeć właścicielkę mieszkania? Bo taki w wątku znalazłam, jeśli źle szukałam to wybaczcie, mój błąd  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

W takim razie muszę Cię najmocniej przeprosić za wprowadzenie w błąd.
Byłam święcie przekonana, że działa także tutaj ta metoda. Sprawdziłam, pokazuje zupełnie inny kod- jakby Miss była "składana" z części stroju ale nie pokazuje numeru profilu (przynajmniej nie zauważyłam niczego co by tak wyglądało). Przepraszam raz jeszcze.

#337 10-07-2013 o 20h39

Miss'na całego
kawajka
...

Nic się nie stało, nie ma za co przepraszać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Właśnie też kombinowałam, ale nic z tego. A szkoda, bo ciekawa jestem kim jest ta miss w kimonie, przyznam, że to moja faworytka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#338 10-07-2013 o 20h46

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Ale, ale, ja podałam jak znaleźć miss ;P Trochę wyżej się tego szuka w kodzie i tyle. Teraz mi się nie chce bo już głosowałam, ale jak jutro nie zmieni stroju to mogę podać dane.

#339 10-07-2013 o 20h57

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Generalnie ja podałam informacje jak podejrzeć właścicielkę mieszkania, a moja siostra parę postów niżej jak sprawdzić, kim jest postać z defilady. Przytoczę obie instrukcje:

Amik napisał

Oto instrukcja:
1. Klikasz na obrazku prawym.
2. Wybierasz "pokaż obrazek" (mozilla) lub "otwórz grafikę w nowej karcie" (chrome)
3. Patrzysz na i link wyglądający mniej-więcej tak: //www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=1419&pieceid=3&destid=0
4. Spisujesz ID.
5. Wchodzisz na swój profil i w miejscu swojego ID wpisujesz to spisane (nick się nie liczy - i tak działa).

Banalne, prawda? ;3

- Amik, 26-06-2013 o 13:55

A teraz sposób na konkurs stylu:

Masakra napisał

To może ja powiem? W końcu należę do leśnej spółki hakerskiej xD Nie chce mi się robić instrukcji, więc tak po mojemu(nimi jak chce to niech to napisze bardziej po ludzku). Prawym na finalistkę, zbadaj element, jedziemy w górę diva, data-bimboid*tujestnumer* podmieniamy numer na naszym profilu i mamy.
Jak się zostawi włączoną konsolkę ze zbadaja, to kiedy się zmienią finalistki można zjechać do odpowiednich divów i tam sobie sprawdzać te co się zmienią(w divie bimbo-et-vote są trzy pierwsze poddivy z nimi).

- Masakra, 27-06-2013 o 21:55

Siostrzyczka tam dodała, że jak chcę (rodzina mówi na mnie "nimi" od nimikiny) to mogę napisać to "po ludzku". Nie wiem, czy akurat mi wyjdzie, ale spróbuję.
1. Klikamy prawym przyciskiem na finalistkach.
2. Wybieramy "zbadaj element".
3. Rozwijamy div "bimbo-et-vote"
4. Rozwijamy div "bimbo-qui-defile-finale"
5. Spisujemy numer po "data-bimboid".
6. Podmieniamy nasze (lub czyjekolwiek) ID z profilu na spisany numer.
I tyle :"D Instrukcja pisana na postawie przeglądarki chrome, gdyby ktoś miał problem z mozillą niech napisze, to zrobię też i na nią. (Innych przeglądarek nie znam za dobrze)

Mam nadzieję, że powyższe jest dla was zrozumiałe ;3

#340 10-07-2013 o 21h07

Miss'wow
Aiamate
...

Dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Szkoda tylko, że Misski tak szybko się zmieniają, że trudno wyszukać fragment...

#341 10-07-2013 o 21h16

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

W kwestii kopiowania to chyba jest lepiej niż ostatnio. Bo poprzedni konkurs to chyba był na to która od której coś zgapi niż faktycznie ubierze się po swojemu. Teraz na szczęście jest parę dziewczyn z ciekawymi kreacjami wartymi uwagi. Przesadę i nawrzucane dodatki mijam szerokim łukiem.

#342 10-07-2013 o 21h31

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Aiamate napisał

Szkoda tylko, że Misski tak szybko się zmieniają, że trudno wyszukać fragment...

To akurat nie jest problem. Naciśnij zakończ defiladę automatycznie - to chyba błędne tłumaczenie, w każdym razie ten przycisk pozwala na zatrzymanie automatycznego przeskakiwania do następnych miss. I możesz spokojnie przeszukiwać kod.

#343 10-07-2013 o 21h36

Miss'wow
Aiamate
...

Masakra napisał

Aiamate napisał

To akurat nie jest problem. Naciśnij zakończ defiladę automatycznie - to chyba błędne tłumaczenie, w każdym razie ten przycisk pozwala na zatrzymanie automatycznego przeskakiwania do następnych miss. I możesz spokojnie przeszukiwać kod.

/modules/forum/img/smilies/bisou.gif  /modules/forum/img/smilies/bisou.gif  /modules/forum/img/smilies/bisou.gif  /modules/forum/img/smilies/bisou.gif  /modules/forum/img/smilies/bisou.gif  /modules/forum/img/smilies/bisou.gif Dzięki!  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

#344 10-07-2013 o 22h24

Miss'towarzyska
YooSti

Znowu maska w finale... Ja jutro dopiero przed północą będę głosować na finalistki bo to nie ma sensu wcześniej

#345 10-07-2013 o 22h28

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

Znowu maska w finale... Ja jutro dopiero przed północą będę głosować na finalistki bo to nie ma sensu wcześniej

Ja zacznę tak samo. Dziś oceniałam miss która była ubrana jak nie powiem kto. I dałam ocenę ' Nie lubię' trzy godziny później zobaczyłam tę samą miss i ubrana była tak pięknie, jak porcelanowa laleczka i już 'niestety' nie mogłam dać ' Lubię' dlatego zacznę wchodzić przed północą jak YooSti.

#346 10-07-2013 o 22h36

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

A ja na odwrót - głosowałam od razu jak pojawiły się finalistki. Z zaskoczenia! Widać, która na co dzień nosi się ciekawie i oryginalnie, a która na szybko zmienia strój specjalnie pod finał.

Btw widze, że pistolety zrobiły się tak samo popularne jak maski...

Ostatnio zmieniony przez nivata (10-07-2013 o 22h38)

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#347 10-07-2013 o 22h37

Miss'na całego
kawajka
...

Masakra napisał

Aiamate napisał

Bardzo dziękuję za to wyjaśnienie, znalazłam dzięki temu tą miss, której szukałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#348 10-07-2013 o 22h40

Miss'OK
Aria
...

nivata napisał

A ja na odwrót - głosowałam od razu jak pojawiły się finalistki. Z zaskoczenia! Widać, która na co dzień nosi się ciekawie i oryginalnie, a która na szybko zmienia strój specjalnie pod finał.

Btw widze, że pistolety zrobiły się tak samo popularne jak maski...

ooo... serio? Cholera, to chyba rozbroję moją...

#349 10-07-2013 o 22h40

Miss'towarzyska
YooSti

nivata napisał

Ja wiem na kogo mam głosować-nawet z zamkniętymi oczami. A na kogo poczekam do końca konkursu,żeby się nie zawieść. Bo było kilka stylizacji przed konkursem na które oddałam uwielbiam,a w finale pokazały co innego-inne niż ich styl dotychczas.

Aria nawet się nie waż coś zmieniać

Ostatnio zmieniony przez YooSti (10-07-2013 o 22h42)

#350 10-07-2013 o 22h44

Miss'OK
Aria
...

YooSti napisał

Aria nawet się nie waż coś zmieniać

Ok! *podnosi ręce w geście "poddaje się" jak YooSti zabrania, to nie ruszam  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 161