Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 115 116 117 118 119 ... 161

#2901 20-03-2014 o 13h25

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

Ikan i Fifi2 - przeogromnie Wam dziękuję za wyróżnienie! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Cieszę się, że mój cosplay się podoba. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Myślę, że w tym tygodniu jest tyle ciekawych stylizacji w finałach, że podium nie powinno nas przestraszyć. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#2902 20-03-2014 o 19h55

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Gorąco kibicuję:
1. hipisce Pixies,
2. szaroskórej Miss z wężem, która wygląda jak hinduskie bóstwo,
3. cosplayowi Sybilli Trelawney,

W Deco:
1. zimowy obrazek z mostkiem,
2, rodzina bałwanków,
3. wiosenny pejzaż z mostkiem.

Gdyby pokój z Miss stylizowaną na rzeźbę z dzbankiem, z którego leje się woda do strumienia był dopracowany, nadawałby się na podium z automatu. Ma potencjał, z przyjemnością będę obserwowała jego dalsze losy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2903 26-03-2014 o 21h58

Miss'całkiem całkiem
Lili708
...

Dawno nie widziałam w deco tylu świetnych pomieszczeń /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Gorąca kibicuje cmentarzowi w lesie, mrocznemu dworowi z wyjącym wilkiem, polanie z miss na pikniku, oraz także w nieco mrocznym stylu lasowi z bramą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png 3mam kciuki ; )

#2904 26-03-2014 o 22h12

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

W Miss kibicuję @Pixies i więcej typów nie mam.

W Deco mam te same typy co Lili708, no nie licząc dworu z wyjącym wilkiem (gdybym własną pracę podała w faworytach byłoby to chore xD).

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2905 26-03-2014 o 23h22

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Moją bezapelacyjną faworytką jest hipiska-artystka.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2906 26-03-2014 o 23h26

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

A czyją nie?! :D Serio, Pixies, właź już na to podium, bo wszyscy tak chcemy Cię na nim widzieć!!

Co do deco - jestem zachwycona cmentarzem w lesie. Kolory i sceneria mają w sobie niesamowity klimat... A ja jeszcze jestem na fali takich klimatów, bo akurat odświeżam sobie "Księgę cmentarną" Gaimana :D Genialne!

Ostatnio zmieniony przez Lillien (26-03-2014 o 23h26)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#2907 26-03-2014 o 23h53

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Finały miss - Pixies oczekuję widzieć cię na pierwszym miejscu podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

W deco dwa serduszka, w tym jedno to cmentarz w lesie i parę gwiazdek. Niby wiosna, a nieco mrocznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (26-03-2014 o 23h54)

#2908 26-03-2014 o 23h59

Miss'na całego
Yuki18
...

No ba, że deco jest na poziomie.
Same z dziewczynami przeglądałyśmy regularnie defiladę w poszukiwaniu perełek- musiało to dać swój efekt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Moim faworytem jest Pani Rzeźba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png i oczywiście @Pixies /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#2909 27-03-2014 o 00h29

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

W tym finale sporo miss przypadło mi do gustu, przede wszystkim: Yokami
następnie mis w krótkich spodenkach z nowymi nóżkami i brązową parasolką oraz miss wojowniczka o ciemnej karnacji w białym stroju z lukiem i strzałami. 
Powodzenia dziewczęta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2910 27-03-2014 o 00h36

Miss'Żółtodziób
...

@Pixies, Yokami, Viva, do boju proszę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Deco u mnie jest bardzo rozbite. Chociaż pretendentem jest niewątpliwie cmentarz z zielonkawą poświatą.

#2911 27-03-2014 o 07h38

Miss'Żółtodziób
...

ja o dziwo zacznę od deco:
mocno kibicuję Sartani - las, brama i stróżka krwi (Yuki18 - nadal upieram się, że to nie lawa)
cmentarz w lesie również jest moim typem.
misski:
Pixies, Sszyszka, Ojsa, Solomona. Sartani póki się nie przebrała, wyglądała bajecznie

#2912 27-03-2014 o 08h25

Miss'Sensei
dona2
...

Tyle pięknych pokoi w deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png głosowałam na Sartani i parę innych, naprawdę jest w czym wybierać.
W miss kibicuję Solomonie i Pixies, dałam więcej serc, ale to są moje top of the top xD
A tak na marginesie to aż wierzyć mi się nie chce, że komuś się spodobał mój cmentarz w lesie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2913 27-03-2014 o 13h23

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Musze przyznać, że po raz pierwszy mam aż tyle faworytek w finałach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png (chociaż, kobitki, prosze wybaczyć mi, że żadnej nie kojarzę z nicku ;__;)
dona2 a ja kurczę zastanawiałam się czyje TO, bo TO jest super. Więc nie mów, że Ci się wierzyć nie chce! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#2914 27-03-2014 o 13h54

Miss'OK
Sniezyczka
...

Zgodze sie ze Steno! Wczoraj wieczorem przegladajac finalistki zalamywalam rece i dalam kilka serdeuszek z litosci... ale dzisiaj! Co druga miss zwracala na siebie moja uwage, bylam pod niemalym wrazeniem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2915 27-03-2014 o 15h45

Miss'Żółtodziób
...

Jej, dziewczyny, dziękuuję! Tyle pochlebnych opinii, że aż normalnie nie wiem, co napisać, języka mi nagle zabrakło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Sama trzymam kciuki za parę dziewczyn, które już dawno zasłużyły na podium i mam nadzieję, że wreszcie! się uda.

#2916 27-03-2014 o 16h04

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

Tak jak Pixies chce rowniez podziekowac za tyle pochlebnych opinii. Jest mi milo ze komus podobal sie moj skromny ogrodek i miss. Poza tym to takie dziwne ze ktos o mnie pisze /modules/forum/img/smilies/blebl.gif ale dziekuje za to przeurocze doswiadczenie.
Wsrod miss tez mialam kilka faworytek na ktore juz zaglosowalam. Co do deco to zastanawiam sie co do (chyba) dwoch pokoi... Co one tam robia /modules/forum/img/smilies/blebl.gif aletak czy inaczej gratuluje dziewczynom ktorych miss stana na podium bo poziom podniosl sie o niemalo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Sartani (27-03-2014 o 16h18)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#2917 27-03-2014 o 16h57

Miss'OK
Sniezyczka
...

Ja rowniez kibicuje Pixies i Sartani (aczkolwiek mysle, ze ten czarny stroj byl lepszy^^) Za to deco... Dopiero co przejrzalam i nie moge wyjsc z podziwu! Zazwyczaj do deco podchodzilam spectycznie bo zdarzyly sie tygodnie, w ktorych nie bylo czego oceniac... A teraz?! Przepiekne, dopieszczone pokoje... Nie mam pojecia do kogo trafi trofeum jednak najbardziej zauroczyl mnie zielonkawy cmentarz. Dobra robota, nie moge doczekac sie wynikow.

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2918 27-03-2014 o 16h59

Miss'Sensei
dona2
...

Śnieżyczka ja już kilka razy deko oglądałam bo jest tyle perełek, dawno z takim zainteresowaniem nie śledziłam deco. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2919 27-03-2014 o 17h50

Miss'Żółtodziób
...

CharlotteYork napisał

W tym finale sporo miss przypadło mi do gustu, przede wszystkim: Yokami
następnie mis w krótkich spodenkach z nowymi nóżkami i brązową parasolką oraz miss wojowniczka o ciemnej karnacji w białym stroju z lukiem i strzałami. 
Powodzenia dziewczęta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ta wojowniczka to moja miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Dzięki za serduszko <3

#2920 28-03-2014 o 09h35

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Podium całkiem ciekawe, pierwsze i trzecie miejsce jak najbardziej zasłużone. Gratulacje dziewczęta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2921 02-04-2014 o 00h16

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Moje dwie faworytki to miss wiking i miss aniołek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Obie są śliczne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2922 02-04-2014 o 00h37

Miss'Żółtodziób
...

Nom, wiking owszem niczego sobie, szkoda tylko, że wiele elementów jest już z gotowego stroju, bo efekt jest świetny. W tym tygodniu w dalszym ciągu kibicuję Yokami oraz dodatkowo SCARLET0.

W deco wiele pięknych kompozycji, które dostały ode mnie gwiazdki. Serduszka z kolei trzy:

Ostatnio zmieniony przez Ikan (02-04-2014 o 00h38)

#2923 02-04-2014 o 08h27

Miss'Żółtodziób
...

konkurs miss: Sszyszka, Roxy, Scarler0
deco: podobnie jak @Ikan typuję Roxy i jej nocne trawokrzaki pod rozgwieżdżonym niebem
no i jeszcze pomieszczenie, do którego przyznaje się ErinBlack
pokój z piłkami też ma swój urok, podziwiam autorkę, że jej się chciało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2924 02-04-2014 o 08h27

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

Moje faworytki w tym tygodniu, które otrzymały serduszka to: AozoraNakigoe, Sartani, Yokami i śliczna pani w błękitach (ta ze sławnymi nóżkami;), niestety nie znam nicku;( ale mocno trzymam kciuki i serduszkuję/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

deco: wpadło mi w oko kilka pomieszczeń ale głównie to gwiazdki bo coś było niedopracowane..nie chce mi się wstawiać obrazu, napewno wyróżniłam salon szaro-zielony z elementami drewna, tęczową dżdżownicę, magiczne polany i lasy też ostatnio biją rekordy popularności i nie można odmówić im uroku../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#2925 02-04-2014 o 09h44

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Zachwyciła mnie pani wiosna z zamkniętymi oczkami i dłuuuuugim warkoczem, niestety nie mogę dojść, któż to taki. Bardzo podoba mi się też stylizacja Shanone /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Strony : 1 ... 115 116 117 118 119 ... 161