Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 117 118 119 120 121 ... 161

#2951 09-04-2014 o 06h47

Miss'całkiem całkiem
louve
...

Tyle serduszek! I dosłownie garstka lajków, bo miałam poczucie ogromnego przesytu w niektórych stylizacjach, za dużego bałaganu wywołanego zbyt dużą ilością elementów. Jakby tak niektóre uporządkować trochę, to byłyby o wiele bardziej interesujące. I pojawił się przynajmniej jeden gotowiec ;o

//photo.missfashion.pl/pl/1/25/moy/19618.jpg

we've come too far to give up who we are

#2952 09-04-2014 o 07h58

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

Też rzucił mi sie w oczy jeden zestaw. Chyba nawet kolor był ten sam  co w sklepie.

#2953 09-04-2014 o 08h10

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

Louve, dziękuję za wyróżnienie! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Te finały są naprawdę udane, jest w czym wybierać moim zdaniem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mój internet potwornie muli, więc ograniczyłam się do przejrzenia deco - najbardziej urzekł mnie ogród wielkanocny i las z laleczką voodoo. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ciekawie wygląda też pokój Św. Mikołaja i altana w oranżerii z jeżykiem na schodach, cudo! <333

Znalazłam też niestety pokój bardzo podobny do mojego, odcienie ścian są nieco inne i brakuje niektórych elementów, ale okno, krzesło i stół są w tym samym miejscu, kieliszek na stole, pojawia się też ten sam żyrandol, tylko w innym miejscu... przykre. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Ostatnio zmieniony przez Eldunari (09-04-2014 o 08h13)

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#2954 09-04-2014 o 14h38

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

W tym tygodniu obrodziło w stylówki, które uwielbiam!

Link do zewnętrznego obrazka

Dawno nie było takich pięknych finałów. xd

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2955 09-04-2014 o 15h26

Miss'Sensei
Sentis
...

Powiedziałabym, że miss z pierwszego zdjęcia nie jest jakoś szczególnie pomysłowa, bo bluzka i spódnica są z licytacji powyżej 300 dni gry. To raczej przewidywalne połączenie.

#2956 09-04-2014 o 16h29

Miss'Żółtodziób
...

Dużo wymienionych widzę i tak jak Sentis pisała pierwsza kandydatka Nivata ma trzon z licytowanych ubrań jakby zamieniła bluzkę bo opcji jest multum to może by uszło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Moje faworytki które nie zostały uwzględnione na wyżej ukazanych screenach to:
//photo.missfashion.pl/pl/1/25/moy/19629.jpg
Do tego dochodzą panie nr 2,3,8,911,12,15 u Nivaty ze screenów.
Deco
Góra faworytki u dołu dwa projekty które bym jednak poprawiła dla lepszego efektu ale pomysły mi się podobają.
//photo.missfashion.pl/pl/1/25/moy/19630.jpg

#2957 09-04-2014 o 16h52

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Piąta pani u nivaty też szczególną pomysłowością się nie wykazała, duża część stroju to zestaw burleskowy z U Nine ("burl" wystarczy wpisać w wyszukiwarkę i pierwsze dwa rzędzy dają nam większość stroju – kapelusz, bluzkę, pończochy i szalenie podobną spódnicę jak ta użyta w stylizacji, choć ciut inną – i to nawet bez zmiany koloru).

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#2958 09-04-2014 o 16h57

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&amp;id=140816&amp;pieceid=3&amp;destid=0
A to jest moja faworytka! Życzę pierwszego miejsca, bo śliczny jest ten pokój.

Nivata, wystawiłaś wszystkie którym dałam serducha ^^

Ostatnio zmieniony przez Sartani (09-04-2014 o 16h57)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#2959 09-04-2014 o 17h53

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Poczułam się oszukana, nie wiedziałam, że to zestaw. ;_;

#2960 09-04-2014 o 18h01

Miss'Sensei
Sentis
...

Nivata, nie pierwszy i nie ostatni w tych wyborach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2961 09-04-2014 o 18h10

Miss'całkiem całkiem
louve
...

Mnie tylko ciekawi ile głosów idzie na takie gotowce w finałach.

we've come too far to give up who we are

#2962 09-04-2014 o 18h12

Miss'Sensei
Sentis
...

Btw. znalazłam swoją obskurną łazienkę w finałach deco XD

#2963 09-04-2014 o 18h16

Miss'na całego
Lexa0
...

Nivato, wybacz za oszukanie zestawem. Podoba mi się i wsio /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Louve - nie wiem jak inni z zestawami, ale ja mam 14 punktów w chwili obecnej.

#2964 09-04-2014 o 18h18

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Znaczy mi chodziło o ten zestaw co jest z licytacji od 300 dnia, pierwsza miss z tych co pokazałam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2965 09-04-2014 o 18h26

Miss'na całego
AozoraNakigoe
...
Miejsce: Kaszuby aktualnie

No to jak osoby z zestawami lepszą mają punktacje niż te co się narobiły kombinując, no to będzie ciężko.
I chyba nie mówię tu tylko o sobie, gdzieś widziałam jedną miss co też widać kombinowała by nie powtórzyć rzeczy by nie były z jednego zestawu. Tylko żebym wiedziała która to była to by było dobrze...
No ale czasami niestety ciężko jest dobierać niektóre elementy. Człowiek sobie coś próbuje stworzyć... "O to pasuje do tego, a tamto tak ładnie się z tym komponu... o cholerka. To z jednego zestawu." I tak nie raz i nie dwa zdążyłam się na tym złapać.
Dlatego osoby u których widać, ze się namęczyły w tej kwestii i dobrze to wszystko razem wygląda to od razu rozdaję przynajmniej gwiazdki.
Ech, niektóre dziewczyny to naprawdę niekiedy mnie dołują tak fajnie dobranymi elementami :3

#2966 09-04-2014 o 18h31

Miss'Sensei
Sentis
...

Wydaje mi się, że mówisz o miss w tym podwiniętym sweterku ^^ Niby spodenki i reszta nie są od kompletu, ale jednak widać uderzające podobieństwo i nie wiadomo za bardzo co zrobić.

#2967 09-04-2014 o 19h58

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Nivata czy Ty przypadkiem nie wkleiłaś wszystkich /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png ?

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#2968 09-04-2014 o 20h31

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

No własnie nie! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale fakt, dużo stylówek mnie urzekło w tych finałach, kompletnie nie potrafię się zdecydować na 3 ulubione!

#2969 09-04-2014 o 20h44

Miss'Sensei
Sentis
...

A mnie właśnie niewiele zainteresowało. Wybredna jestem...

#2970 09-04-2014 o 22h14

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

A mi się podoba sporo stylówek, a najbardziej mi się spodobała ostatnia miss wymieniona przez nivatę <3

#2971 10-04-2014 o 00h39

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Eh, szykuje sobie człowiek screeny missek które mu się podobają by wstawić wieczorem jak będzie chwila czasu i kurde, zdążyło się przebrać parę osób ;_;
W tych finałach też zdobyło mnie wiele stylizacji, nie umiem wybrać głównej 3 faworytów q.p

//photo.missfashion.pl/pl/1/25/moy/19632.jpg

No i do tego deco:

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#2972 10-04-2014 o 08h53

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

ja w tym tygodniu nie podam swoich faworytek bo jest taki wybór świetnych stylizacji, że nie mogę się zdecydować! heh
co do deco to nie będę się powtarzać z obrazami bo Samira już wstawiła moich faworytów więc podpinam się do jej opinii../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#2973 10-04-2014 o 09h07

Miss'na całego
AozoraNakigoe
...
Miejsce: Kaszuby aktualnie

Ja osobiście trochę nie rozumiem tego przebierania się w trakcie finałów.
Osobiście wychodzę z założenia, że jak kończą się finały to się przebieram w kolejny zestaw i tak cały tydzień w tym paraduję włącznie z finałem. W końcu powinno się jak dla mnie być w finale w tej stylizacji dzięki której się zdobyło głosy. W końcu jeśli dochodzi się do finału w danej kreacji to i trzeba się starać by w niej wygrać? To tak jakby stwierdzić, że sie jednak nie podoła, że za słaby zestaw się wybrało i nie ma się szans? Czy jak?

Ostatnio zmieniony przez AozoraNakigoe (10-04-2014 o 09h07)

#2974 10-04-2014 o 09h26

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

Niekoniecznie. Patrzysz na to tylko z jednej perspektywy.

Gdy odwrócisz szachownicę to zobaczysz, że zmieniają kreację nie dlatego, że jest słaba. Ale dlatego aby udowodnić, że słusznie znalazły się we finale. Ponadto niektórzy chcą czegoś nowego, jakiejś odmiany, chcą zaskoczyć.

W grze też są osoby, co zmieniają kreacje codziennie (np. mi się tak zdarza) i tymi wieloma stylizacjami dostały się do finału. I wszystko jedno czy to normalny dzień czy finały. Jak ktoś ma ochotę na zmianę stylizacji, bo ta mu się znudziła lub ma nowy pomysł to to robi.

No i jest też grono osób, które uważają, ze w finale musi być sukienka. Dlatego też przebierają.

A to czy zmiana kreacji podczas finałów jest słuszna dla samej użytkowniczki to już jest ryzyko. Zależne czy trafi się w gusta oceniających i tyle. To jest tylko gra i każdy powinien dobrze się bawić. Wszystko według własnego uznania, bo nigdzie nie ma żadnego regulaminu z wytycznymi.

A jak już piszę to w deco uwielbiam ten psychodeliczny szpital - Nelumi jest to pierwszy screen. Od samego początku na niego głosuje i go uwielbiam.

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#2975 10-04-2014 o 09h32

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

AozoraNakigoe napisał

Ja osobiście trochę nie rozumiem tego przebierania się w trakcie finałów.
Osobiście wychodzę z założenia, że jak kończą się finały to się przebieram w kolejny zestaw i tak cały tydzień w tym paraduję włącznie z finałem. W końcu powinno się jak dla mnie być w finale w tej stylizacji dzięki której się zdobyło głosy. W końcu jeśli dochodzi się do finału w danej kreacji to i trzeba się starać by w niej wygrać? To tak jakby stwierdzić, że sie jednak nie podoła, że za słaby zestaw się wybrało i nie ma się szans? Czy jak?

Może dziewczyny zaczynają wątpić we własne siły, kiedy stają obok równie wspaniałych stylizacji? Tak tylko gdybam... Wiadomo, że na defiladzie można lśnić wśród akurat zalogowanych niskopoziomowych użytkowniczek a w finale podnosi się poprzeczka.

Hm... albo jest też odwrotnie "Skoro już jestem w finale i wszyscy na mnie patrzą, pokażę im, że w zanadrzu mam jeszcze sporo fajnych stylizacji. PODZIWIAJCIE!"

Strony : 1 ... 117 118 119 120 121 ... 161