Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 104 105 106 107 108 ... 161

#2626 11-12-2013 o 09h44

Miss'Sensei
dona2
...
Miejsce: Kraków

Mikacz napisał

Jest kilka ciekawych stylizacji, ale jak na razie urzekła mnie jedynie ta urocza pannica:

//photo.missfashion.pl/pl/1/17/moy/13124.jpg

Zgadzam się w 100% /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Trzymam kciuki

Ostatnio zmieniony przez dona2 (11-12-2013 o 09h45)

#2627 11-12-2013 o 10h46

Miss'Żółtodziób
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/17/moy/13128.jpg

I to by było na tyle stylizacji, które jak na razie przykuły moją uwagę ^^
Do Deco jeszcze nie zaglądałam, ale pewnie zrobię to wieczorem.

#2628 11-12-2013 o 10h51

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

To są moje serduszkowe typy.
//photo.missfashion.pl/pl/1/17/moy/13127.jpg
Przy czym pierwsza jest obsypana miłością z góry na dół, bo jest TAKA ŚLICZNA i życzę jej nagrody z całego serca. Jeszcze nie widziałam tak dobrego użycia tego kapelusza i tak uroczej różowej kreacji!

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2629 11-12-2013 o 11h48

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Niuh, moje typy na ten tydzień. Samira i panienka na dole chyba najbardziej wpadły mi w oko, genialne!o3o
Link do zewnętrznego obrazka

Deco nie jest takie 'mocne' w tym tygodniu, aczkolwiek parę typów z zeszłego  mam.

Swoją drogą bardzo cieszę się, że moja stylizacja przypadła do gustu na tyle, by być czyimś faworytem ^^"

#2630 11-12-2013 o 12h12

Miss'Żółtodziób
...

CharlotteYork napisał

I oto przed nami kolejny finał, strasznie dużo w nim widzę tych nowych spódnic z nietypowo ułożonymi nogami. Moją uwagę przykuła fioletowo-czarna stylizacja z piórkami Ikan <3 Jest bardzo oryginalna.

Bardzo Ci dziękuję za wyróżnienie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Moje typy częściowo pokrywają się z zaprezentowanymi powyżej, ale są i takie, które urzekają mnie swoją prostotą.

W deco...Deco jak deco xD Kolorowo, momentami fikuśnie. Stawiam na zaparowaną łazienkę *.* (nie wiem co ja mam do łazienek, ale widocznie dobrze mi się kojarzy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ), ale wszystkim życzę powodzenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2631 11-12-2013 o 13h24

Miss'Żółtodziób
...

Też mam kilka swoich faworytek, ale najmocniej kibicuję  trzem paniom:  Cohelii za świetną inspirację latami 60, Aeriss za koloryt oraz Lynn, za ciekawe przedstawienie rozchwytywanej spódniczki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png 
//photo.missfashion.pl/pl/1/17/moy/13137.jpg

#2632 11-12-2013 o 20h45

Miss'na całego
Mikacz
...

Jej, dziękuję wszystkim za wyróżnienie, nie spodziewałam się, że moje fioletowe szaleństwa wam się spodobają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Przejrzałam Deco i moje serce skradł ten nocny, zimowy ogród, choć nie powiem, zamglona łazienka też jest ciekawa.

#2633 12-12-2013 o 09h53

Miss'Żółtodziób
...

Czyżby ktoś usunął konto? Na końcu defilady widziałam jedną miss, a nie dwie, jak zwykle.

#2634 12-12-2013 o 10h43

Miss'Złota
nelumi

Chyba faktycznie któraś osóbka usunęła/zresetowała konto. 49 miss jest w finale (aż przeliczyłam z ciekawości ;3; )

#2635 12-12-2013 o 11h41

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

Strasznie podoba mi sie dama fioletowa z rudymi wlosami !!!!

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#2636 12-12-2013 o 12h49

Miss'Żółtodziób
...

Dziękuję za wyróżnienie przebierać się raczej nie przebiorę bo średnio mam czas na dobieranie garderoby /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Faworytki
Mikacz
Pani zaserduszkowana przez Nivate w różowym stroju
Nelumi
Aeriss
Ta spódnica która robi furorę na defiladzie kompletnie mi nie podeszła więc jakoś nie umiem docenić strojów ^^
Deco
Psychiatryk
Ogród z podestem drewnianym i stoliczkiem,fotelem wiklinowym
Salon brązowo-biały z fortepianem
Łazienka zaparowana /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2637 12-12-2013 o 18h11

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

dałam kilka serduszek i gwiazdek ale moje serce skradła Pani w czerwieni z nóżką/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png zaraz potem Pani w różach../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
co do deco u mnie prowadzi psychiatryk a także salon i ogród, o którym wspomniała Samira:)

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#2638 18-12-2013 o 01h46

Miss'Złota
nelumi

Patrzę i patrzę po deco i bardzo podoba mi się ten pokoik.

//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&amp;id=6183&amp;pieceid=3&amp;destid=0

Gorączkowo wypatrywałam sarenki pianisty którą spostrzegłam na defiliadzie no ale najwidoczniej się nie załapała. Wielka szkoda D:
Misski obejrzę sobie rano, aczkolwiek liczę że pani w brązach się nie przebierze, jest cudna.

#2639 18-12-2013 o 09h32

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Własnie sobie na spokojnie z kawą usiadłam i ogarnęłam finały i nawet trochę tych pozytywnych ocen rozdałam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Moje typy:

Samira już od kilku tygodni ma świetną stylizacyjną passę i co finały wygląda lepiej, dlatego jest moją główną faworytką w tym tygodniu - ta czerwona kreacja świetnie nawiązuje do świąt, ale nie jest oczywista. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zaraz na drugim miejscu Dyokira, która za swoje mroczne, lolicio-gotyckie stylówki już dawno powinna stać na podium. Kremowo-brzoskwiniowa stylizacja Mikacz także zasługuje na podium, wspaniale połączyła bluzkę gwiazdy z tą spódnicą. <3 Powodzenia dziewczyny!

Jeśli chodzi o deco, to zgadzam się z Nelumi - ten pokoik jest bardzo elegancki i dostał ode mnie gwiazdkę. Standardowo kibicuję też teatrowi Ikan, nawiedzonemu szpitalowi i świetnej dyskotece, które do tej pory nie wiem, do kogo należą. :'D Jeśli zaś chodzi o nowości, to te pomieszczenia rzuciły mi się w oczy najbardziej:

Oceny w rogach. Najbardziej przypadły mi do gustu salon pogrążony w półmroku i pokój w ciemności oświetlony jedynie tajemniczym światłem. No i ten bałwan zaglądający w okno... xD

Ostatnio zmieniony przez nivata (18-12-2013 o 09h33)

#2640 18-12-2013 o 11h12

Miss'na całego
Ashanti
...
Miejsce: Poznań

//photo.missfashion.pl/pl/1/17/moy/13577.jpg

Moje typy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2641 18-12-2013 o 11h31

Miss'na całego
Mikacz
...

Na razie miałam czas zajrzeć tylko do Deco i powiem jedno - zakochałam się w podanym przez Nivatę saloniku z zaglądającym przez okno bałwanem. Jestem bałwanowym maniakiem, więc z całego serducha kibicuję temu pokojowi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2642 18-12-2013 o 13h57

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

jej, jej, dziękuje bardzo za takie wyróżnienia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png) Szczególnie, że to pierwsze pomieszczenie za ktore w ogóle się w domu wzięłam, bo stwierdziłam, że najwyższa pora spróbować swoich sił w Deco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)

Moje typy:
Te panie lubię, wręcz uwielbiam, podobają mi się bardzo ich stroje.
//photo.missfashion.pl/pl/1/17/moy/13579.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/17/moy/13580.jpg

Ale te dwie Panie kocham, kocham i jeszcze raz kocham! Śliczne, charakterystyczne, wyróżniające się stroje. Mikacz poznałam od razu, tak bardzo ten strój jest w jej stylu, że pomyślałam 'Albo Mikacz, albo bardzo dobra kopia' /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Drugiej pani nie znam, ale ten strój, taki ... trochę mroczny, niepokojący, a jednocześnie nie ciemny tylko jasny. Świetny. Fajnei gdyby się ujawnila, bo z chęcią  nawet jeśli nie wygra będe obserwować jej dalsze stylizacje. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (18-12-2013 o 13h58)

#2643 18-12-2013 o 14h02

Miss'OK
Aria
...

Czwarta pani, rządek górny: żebym nie wiedziała, że to nie możliwe, dałabym sobie rękę uciąć, że to Foxglove.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#2644 18-12-2013 o 14h07

Miss'Żółtodziób
...

Aria, o mnie Ci chodzi?

Moje favy, wybaczcie, że jakość ssie, ale nie mam za bardzo czasu.

#2645 18-12-2013 o 14h08

Miss'OK
Aria
...

Ano, tak, faktycznie.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#2646 18-12-2013 o 14h10

Miss'wow
Eldunari
Zapraszam na mojego bloga - czytaj, oglądaj, komentuj Multicoolturalną! :)

Dziękuję Wam za wyróżnienie! <3

http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif

#2647 18-12-2013 o 14h59

Miss'Żółtodziób
...

W tym tygodniu jest dużo ładnych stylizacji i deco. Na zdjęciu u Kosi bardzo podoba mi się nr.3 i nr.6. Z deco bardzo podobają mi się świąteczne pokoje szczególnie ten z bałwankiem za oknem <3

#2648 18-12-2013 o 15h34

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Jak dla mnie style Dyokiry i Fox są kompletnie różne, a że oczka wzięły te same to już kwestia chyba tego, że jako jedyne mają groźne spojrzenie z ukosa. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

Kosia1
Dziewczyna w zbroi to Komachi-Onizuka, ale Ci nie podlinkuję, bo wyświetla inny profil niestety.

edit:
Znalazłam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ->> //www.missfashion.pl/profile/komachi-onozuka,2206.htm

Ostatnio zmieniony przez nivata (18-12-2013 o 15h36)

#2649 18-12-2013 o 16h10

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Dziękuję za wyróżnienie mojej stylizacji na Michaela Jacksona z "Smooth crimminal". Nie spodziewałam się, że w ogóle dostanę się do finału z tym strojem. Także dziękuję za uznanie dla mojego szpitala c:

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#2650 18-12-2013 o 16h24

Miss'Żółtodziób
...

Miss:
//photo.missfashion.pl/pl/1/17/moy/13592.jpg
Góra faworytki dół lubię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Cosplay udany ale niestety wyżej go nie postawię bo docenić docenię jednak mam nastawienie,że podium powinno zawierać "swoje" pomysły. Czerwona kreacja bardzo ładna i minimalistycznie skomponowana co ma urok jednak trzon kreacji to 2 elementy kompletu.Co do płaszcza niby jest poprawnie ale jednak ten odcień mi coś przeszkadza do reszty ^^.
Deco:
Pokój wymieniony przez Nelumi,bałwanek za oknem (skąd to zaciemnienie?), kuchnia z horroru i psychiatryk. Te pokoje jako faworyty.
Dziękuję za wyróżnienie ale pewnie wieczorem się przebiorę bo chce doszlifować 2 kreację z użyciem bluzki od Fox, czy będą trzymały poziom tego nie wiem xD

Strony : 1 ... 104 105 106 107 108 ... 161