Mikacz napisał
Jest kilka ciekawych stylizacji, ale jak na razie urzekła mnie jedynie ta urocza pannica:
//photo.missfashion.pl/pl/1/17/moy/13124.jpg
Zgadzam się w 100%
Trzymam kciuki
Ostatnio zmieniony przez dona2 (11-12-2013 o 09h45)
Strony : 1 ... 104 105 106 107 108 ... 161
Mikacz napisał
Jest kilka ciekawych stylizacji, ale jak na razie urzekła mnie jedynie ta urocza pannica:
//photo.missfashion.pl/pl/1/17/moy/13124.jpg
Trzymam kciuki
Ostatnio zmieniony przez dona2 (11-12-2013 o 09h45)
Niuh, moje typy na ten tydzień. Samira i panienka na dole chyba najbardziej wpadły mi w oko, genialne!o3o
Link do zewnętrznego obrazka
Deco nie jest takie 'mocne' w tym tygodniu, aczkolwiek parę typów z zeszłego mam.
Swoją drogą bardzo cieszę się, że moja stylizacja przypadła do gustu na tyle, by być czyimś faworytem ^^"
CharlotteYork napisał
I oto przed nami kolejny finał, strasznie dużo w nim widzę tych nowych spódnic z nietypowo ułożonymi nogami. Moją uwagę przykuła fioletowo-czarna stylizacja z piórkami Ikan <3 Jest bardzo oryginalna.

), ale wszystkim życzę powodzenia
Jej, dziękuję wszystkim za wyróżnienie, nie spodziewałam się, że moje fioletowe szaleństwa wam się spodobają 
Przejrzałam Deco i moje serce skradł ten nocny, zimowy ogród, choć nie powiem, zamglona łazienka też jest ciekawa.
Czyżby ktoś usunął konto? Na końcu defilady widziałam jedną miss, a nie dwie, jak zwykle.
Chyba faktycznie któraś osóbka usunęła/zresetowała konto. 49 miss jest w finale (aż przeliczyłam z ciekawości ;3; )
Strasznie podoba mi sie dama fioletowa z rudymi wlosami !!!!
Dziękuję za wyróżnienie przebierać się raczej nie przebiorę bo średnio mam czas na dobieranie garderoby 
Faworytki
Mikacz
Pani zaserduszkowana przez Nivate w różowym stroju
Nelumi
Aeriss
Ta spódnica która robi furorę na defiladzie kompletnie mi nie podeszła więc jakoś nie umiem docenić strojów ^^
Deco
Psychiatryk
Ogród z podestem drewnianym i stoliczkiem,fotelem wiklinowym
Salon brązowo-biały z fortepianem
Łazienka zaparowana 
dałam kilka serduszek i gwiazdek ale moje serce skradła Pani w czerwieni z nóżką
zaraz potem Pani w różach..
co do deco u mnie prowadzi psychiatryk a także salon i ogród, o którym wspomniała Samira:)
Patrzę i patrzę po deco i bardzo podoba mi się ten pokoik.
Gorączkowo wypatrywałam sarenki pianisty którą spostrzegłam na defiliadzie no ale najwidoczniej się nie załapała. Wielka szkoda D:
Misski obejrzę sobie rano, aczkolwiek liczę że pani w brązach się nie przebierze, jest cudna.
Własnie sobie na spokojnie z kawą usiadłam i ogarnęłam finały i nawet trochę tych pozytywnych ocen rozdałam.
Moje typy:
Samira już od kilku tygodni ma świetną stylizacyjną passę i co finały wygląda lepiej, dlatego jest moją główną faworytką w tym tygodniu - ta czerwona kreacja świetnie nawiązuje do świąt, ale nie jest oczywista.
Zaraz na drugim miejscu Dyokira, która za swoje mroczne, lolicio-gotyckie stylówki już dawno powinna stać na podium. Kremowo-brzoskwiniowa stylizacja Mikacz także zasługuje na podium, wspaniale połączyła bluzkę gwiazdy z tą spódnicą. <3 Powodzenia dziewczyny!
Jeśli chodzi o deco, to zgadzam się z Nelumi - ten pokoik jest bardzo elegancki i dostał ode mnie gwiazdkę. Standardowo kibicuję też teatrowi Ikan, nawiedzonemu szpitalowi i świetnej dyskotece, które do tej pory nie wiem, do kogo należą. :'D Jeśli zaś chodzi o nowości, to te pomieszczenia rzuciły mi się w oczy najbardziej:
Oceny w rogach. Najbardziej przypadły mi do gustu salon pogrążony w półmroku i pokój w ciemności oświetlony jedynie tajemniczym światłem. No i ten bałwan zaglądający w okno... xD
Ostatnio zmieniony przez nivata (18-12-2013 o 09h33)

Na razie miałam czas zajrzeć tylko do Deco i powiem jedno - zakochałam się w podanym przez Nivatę saloniku z zaglądającym przez okno bałwanem. Jestem bałwanowym maniakiem, więc z całego serducha kibicuję temu pokojowi 
jej, jej, dziękuje bardzo za takie wyróżnienia
) Szczególnie, że to pierwsze pomieszczenie za ktore w ogóle się w domu wzięłam, bo stwierdziłam, że najwyższa pora spróbować swoich sił w Deco
)
Moje typy:
Te panie lubię, wręcz uwielbiam, podobają mi się bardzo ich stroje.
Ale te dwie Panie kocham, kocham i jeszcze raz kocham! Śliczne, charakterystyczne, wyróżniające się stroje. Mikacz poznałam od razu, tak bardzo ten strój jest w jej stylu, że pomyślałam 'Albo Mikacz, albo bardzo dobra kopia' 
Drugiej pani nie znam, ale ten strój, taki ... trochę mroczny, niepokojący, a jednocześnie nie ciemny tylko jasny. Świetny. Fajnei gdyby się ujawnila, bo z chęcią nawet jeśli nie wygra będe obserwować jej dalsze stylizacje. 
Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (18-12-2013 o 13h58)
Czwarta pani, rządek górny: żebym nie wiedziała, że to nie możliwe, dałabym sobie rękę uciąć, że to Foxglove.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria, o mnie Ci chodzi?
Moje favy, wybaczcie, że jakość ssie, ale nie mam za bardzo czasu.
Ano, tak, faktycznie.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Dziękuję Wam za wyróżnienie! <3
W tym tygodniu jest dużo ładnych stylizacji i deco. Na zdjęciu u Kosi bardzo podoba mi się nr.3 i nr.6. Z deco bardzo podobają mi się świąteczne pokoje szczególnie ten z bałwankiem za oknem <3
Jak dla mnie style Dyokiry i Fox są kompletnie różne, a że oczka wzięły te same to już kwestia chyba tego, że jako jedyne mają groźne spojrzenie z ukosa.
Kosia1
Dziewczyna w zbroi to Komachi-Onizuka, ale Ci nie podlinkuję, bo wyświetla inny profil niestety.
edit:
Znalazłam.
->> //www.missfashion.pl/profile/komachi-onozuka,2206.htm
Ostatnio zmieniony przez nivata (18-12-2013 o 15h36)

Dziękuję za wyróżnienie mojej stylizacji na Michaela Jacksona z "Smooth crimminal". Nie spodziewałam się, że w ogóle dostanę się do finału z tym strojem. Także dziękuję za uznanie dla mojego szpitala c:
Miss:

Góra faworytki dół lubię 
Cosplay udany ale niestety wyżej go nie postawię bo docenić docenię jednak mam nastawienie,że podium powinno zawierać "swoje" pomysły. Czerwona kreacja bardzo ładna i minimalistycznie skomponowana co ma urok jednak trzon kreacji to 2 elementy kompletu.Co do płaszcza niby jest poprawnie ale jednak ten odcień mi coś przeszkadza do reszty ^^.
Deco:
Pokój wymieniony przez Nelumi,bałwanek za oknem (skąd to zaciemnienie?), kuchnia z horroru i psychiatryk. Te pokoje jako faworyty.
Dziękuję za wyróżnienie ale pewnie wieczorem się przebiorę bo chce doszlifować 2 kreację z użyciem bluzki od Fox, czy będą trzymały poziom tego nie wiem xD