Deco mnie dobiło. Aż nie wiem, co napisać... Poziom w tym tygodniu tragiczny.
Strony : 1 ... 102 103 104 105 106 ... 161
Deco mnie dobiło. Aż nie wiem, co napisać... Poziom w tym tygodniu tragiczny.
Hmmm skromnie dzisiaj bo tylko padło na Erin jako faworytki
chyba trochę efekty dominy itp charakterów mi się zagnieździł po szukaniu wizerunku do mojego projektu posiadłości i nie umiem docenić sukienek w tych finałach ^^.Zresztą za dużo nałożone niektóre mają na sobie i to nie było by może tak złe jakby miało sens albo naprowadzało na zamysł kreacji. Niekiedy niestety nie umiem w ogóle odczytać projektu autorki ^^.W lubię padło na drugie zdjęcie u Dortnany za kolorystykę i Pixies wymienioną przez Lillien chociaż obie autorki mają coś co bym zmieniła
ale to moje widzi mi się ^^
Mikacz dziękuję za wyróżnienie ale znając mnie pewnie wieczorem jak usiądę do gry to stylizację zmienię i nie wiem czy nie dopracuję mojego "El Dorado" bo funduszę udało mi się trochę uzbierać xD
Deco
Czarno-czerwony pokój z sztalugą malarska chociaż nie wiem po co ona tam 
Czerwono-fioletowy pokój Aeriss
Dyskoteka
Chociaż muszę tu słowa krytyki i nie miłe napisać, ale są to pokoje wybrane bo nie ma lepszych i z lekka za bardzo niedopracowane dalej jak dla mnie ^^
Foxglove napisał
Poza tym Crewedka, ale doceń kiedyś wreszcie te gacie! W modzie tyle jest pięknych kreacji ze spodniami ^^ tylko trzeba umieć je tutaj układać
Doceń! Ja tu będę pikietować o równouprawnienie dla spodni do upadłego
Po co się ograniczać do samych kiecek czy spodni jak można nosić wszystkie opcje ;]
Deco straszliwie nędzne. Właściwie nie ma na czym oka zawiesić. Żeby nie było niczego zasługującego na serduszko to smuta :C
Nie wiem czy w dobrym miejscu pytam, ale spróbuje. Czy skoro jestem tam pokazana to jestem w finale? A są za to nagrody?Trochę mnie to zdziwiło, bo mój strój wygląda słabo w porównani z innymi.
dona2 napisał
Nie wiem czy w dobrym miejscu pytam, ale spróbuje. Czy skoro jestem tam pokazana to jestem w finale? A są za to nagrody?Trochę mnie to zdziwiło, bo mój strój wygląda słabo w porównani z innymi.
Przez dwa dni (od środy do czwartku do 00:00) trwa głosowanie innych użytkowniczek na wytypowane wcześniej kandydatki. Wygrywają trzy miss, które otrzymały największą ilość punktów i one też wchodzą na podium. Za zwycięskie pierwsze miejsce miss otrzymuje 12000 MM oraz szarfę i diadem, miejsce drugie to 8000 MM (szarfa + diadem), miejsce trzecie nagradzane jest 4000 MM (szarfa + diadem).
Ostatnio zmieniony przez Ikan (27-11-2013 o 16h24)
Lillien, Dortnana, Crewedka, Samira - Dziękuję za tak miłe słowa! Naprawdę nie spodziewałam się, że moja stylizacja może przypaść do gustu, biorąc pod uwagę właśnie strojność, która jest częsta w finałach, a której u mnie brak. Bardzo się cieszę, że mimo wszystko się podoba
Nie mniej życzę powodzenia wszystkim miss! Trzymam kciuki za moje faworytki.
Pixies nawet nie ma za co. Twoja stylizacja jest w finałąch orginalna, prosta i dobrze przemyślana, a ja takie uwielbiam
Ostatnio zmieniony przez dortnana (27-11-2013 o 16h15)
Ikan napisał
dona2 napisał
Skoro - klikając na zakładkę finalistki, znalazłaś swoją misskę wśród 50 wybranych to tak, oznacza to, że załapałaś się do grona finalistekPrzez dwa dni (od środy do czwartku do 00:00) trwa głosowanie innych użytkowniczek na wytypowane wcześniej kandydatki. Wygrywają trzy miss, które otrzymały największą ilość punktów i one też wchodzą na podium. Za zwycięskie pierwsze miejsce miss otrzymuje 12000 MM oraz szarfę i diadem, miejsce drugie to 8000 MM (szarfa + diadem), miejsce trzecie nagradzane jest 4000 MM (szarfa + diadem).
dortnana napisał
Pixies nawet nie ma za co. Twoja stylizacja jest w finałąch orginalna, prosta i dobrze przemyślana, a ja takie uwielbiam
Ostatnio zmieniony przez Crewedka (27-11-2013 o 16h39)
Btw, że tak wtrącę. W czasie finałów trwa normalna defilada, tak? I finalistki też się tam pojawiają? A głosy oddane na profilach i defiladzie, liczą się do finałów czy już oddzielnie do nowego głosowania? Przepraszam, ale temat ma sto stron, chyba zrozumiecie, że nie bardzo chce mi się przez to przekopywać
Sorry, wiem, że jest też temat do pytań, ale skoro chodzi o defiladę, to chyba aż tak nie pobłądziłem.
Tak, finalistki pojawiają się w defiladach. Nie, głosy z profilu nie liczą się do finałów. Tylko głosy z finałów liczą się do finałów. Bo to finały. 

A oto moje typy (faworytki z ♥ na górze, ★ na dole)
ortae chyba się przebrała niedawno, ale strasznie podoba mi się jej stylizacja, te kolory <3
W ogóle czy mi się wydaje, czy próg punktów potrzebnych by dostać się do finałów spadł?
Bardzo mi miło, że tylu osobom podoba się mój strój na tyle, żeby wymieniać mnie w faworytkach! Ja nie liczyłam nawet na finały, bo miałam ledwo 88 mispopów, a widziałam, że niektóre dziewczyny miały grubo ponad 200, także tym bardziej jestem zaskoczona.
Bardzo mi się podoba kreacja @Karton i @Dyokira - trzymam za Was kciuki!

Dziękuje, bardzo mi miło
...Z tego wszystkiego wyszłam na niewdzięcznicę
Dziękuję za "lajkowanie"użytkowniczkom, którym moja stylizacja przypadła, w jakimś stopniu, do gustu
Nie ukrywam i nigdy nie będę ukrywać, że dla mnie tworzenie na MF wszelkich strojów/kompletów to wciągająca forma zabawy na którą niekoniecznie zdobyłabym się w życiu codziennym ^^ Lubię puszczać wodzę fantazji, a to miejsce w pewnym stopniu mi to ułatwia.
Dona2, nie masz za co
Trzeba sobie pomagać ^^
Ostatnio zmieniony przez Ikan (27-11-2013 o 17h53)
Coś mi się faworyty poprzebierały. :<
Ale niezmiennie trzymam kciuki za @karton!

nivata napisał
Coś mi się faworyty poprzebierały. :<
z iloma mniej więcej miss pop dostaje się do finału?
o, to do zobaczenia w finałach
mam ponad 200. Wgl, dziękuję dziewczyny za uznanie, nie spodziewałem się.
Ech, co ja bym dała za ponowny udział w wyborach MF
Niech ktoś tam stwierdzi, że oszukiwałam!
Mam nadzieję, że w tym tygodniu będę mieć na co popatrzeć w deco :3
Sporo w tym tygodniu "inspiracji" innymi, jak widzę. 

Też zwróciłam uwagę na ten pokoik. Pewniak na podium, rzuca się w oczy i jest świąteczno-oryginalnie - tylko jakoś bym go jeszcze wypełniła.