Och, deco jest cudowne! Fakt, miasteczko pingwinów rządzi, ale nawiedzony szpital też jest przepiękny!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 100 101 102 103 104 ... 161
Och, deco jest cudowne! Fakt, miasteczko pingwinów rządzi, ale nawiedzony szpital też jest przepiękny!
Kapral napisał
A to moje faworytki:
//photo.missfashion.pl/pl/1/14/moy/10861.jpg
Pani w czapce Harley Joker jest absolutnie genialna, wie ktoś kto to jest?
Ostatnio zmieniony przez Ikan (13-11-2013 o 14h00)
Tak, uwielbiam jej strój. Ostatnio sama kombinowałam z tą czapką i wiem, że jest trudno ją do czegokolwiek dopasować.
Niestety nie załapałam się na Harley, a szkoda, bo warto mieć taką czapeczkę w swoich zdobyczach. Wierzę, że ciężko coś z nią wykombinować, dlatego tym bardziej lubię oglądać efekty końcowe z jej udziałem u innych missek, a już zwłaszcza wtedy, kiedy zestawienie jest udane 
O, miło mi, że jestem czyjąś faworytką ♥
A to moje typy:
Niestety wyszukiwanie nie zawsze działa, więc nie wiem, kim są te trzy pozostałe miss, ktoś pomoże?
edit: O, jeszcze ta miss!
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez dyokira (13-11-2013 o 15h02)
Moje faworytki w deco
Wioska na wzgórzu (mało gdzie mogłabym powiedzieć,że bym coś poprawiła.Nawet ścieżki z kamieni w dwóch kolorach nie przeszkadzają mi aż tak. Czasami domki w takich właśnie "przedmieściach" się wyróżniały detalami.Może tylko doradzę pomniejszenie wiewiórki na drzewie i jakoś inaczej jej umieszczenie bo na razie lewituję.Sarna jest za duża ale pewnie nie da się już więcej tego zmniejszyć)
Drugie miejsce leśny zakątek. Tu już trochę więcej bym poprawiła no ale będę szczera w tych finałach są pokoje niedopracowane więc trochę przymykam oko na to xD
Trzecie "psychiatryk" tylko proszę właścicielkę o schowanie się do zdjęcia jeśli znajdzie się na podium bo wystaje w rogu i na dodatek z uciętą głową 
Godne uwagi:
Zimowy park (jednak mam wrażenie deja vu mocnego przez taki układ i użycie odbitki lustrzanej dla efektu, dlatego średnio mnie przyciągnął).
Fioletowy pokój (szwankuję perspektywa z przedmiotami i pomniejszyłabym to wszystko. W ten sposób powstała by przestrzeń której temu pokojowi brak)
Dwa mroczne pokoje to za duży misz masz w obydwu i nie przemyślane posunięcia w doborze mebli. Jakby trochę pozmieniać je to sądzę, że mogą śmiało znaleźć się na podium.
Misski

Góra lubię dół faworytki.
Pierwsza faworytka po lewej za połączenie garderoby tak spójnie, że wychodzi prawie jak zestaw. Druga taki trochę agresywny akcent dla mnie z połączeniem normalnych nie przesadzonych ubrań.Trzecia nasuwa mi projekt matki natury, który miałam w planach po halloweenowych postaciach, więc nie mogę nie docenić 
Co mi zawadziło w daniu serca górnym stylizacja.Pierwsza stylizacja może trochę się czepiam ale za ciemne wszystko i się zlewa ze sobą, jeśli taki zamysł wyszło świetnie ale dla mnie poszło w dół na korzyść innych stylizacji^^. Druga góra tak dół na nie.Spódnica odcina się materiałowo od reszty.Trzecia postać posąg? wyszło fajnie ale maskę bym sobie darowała i ten pasek średnio przecina gorset.
Dziękuję serdecznie za wyróżnienie mnie 
W tym tygodniu mam dość skonkretyzowane typy.
Zacznę od Deco:
Co jak co, ale pingwinkom kibicuję z całego serduszka. Projekt wprost mnie urzekł ^^
Laboratorium sadystycznego naukowca również przykuł moją uwagę przy pierwszym przeglądzie deco. Ma naprawdę intrygujący klimat i ciekawy zamysł.
W trzecim projekcie strumyk niezbyt mi pasuje, ale koncepcja i ogólne wykonanie jest bardzo przyjemne dla oka.
Misski:
Nie ma co tu dużo mówić, każda inna, w innym klimacie i wydaniu. Mają ciekawe koncepcje, połączenia fasonów.
Mimo krótkiego terminu wyboru i przesiewu mogę stwierdzić, że jest na co i na kogo popatrzeć 
Ojej mój psychiatryk dalej jest jeszcze lubiany. o:
Tego się nie spodziewałam, że aż miło. c:
Jednak wciąż są resztki z Halloween. Jak miło.
Ten klimat na razie mi się nie znudził, choć niewiele misek mnie zachwyciło, ale trzymam kciuki za panią elficę w zielonym i białą damę z białym makijażem na twarzyczce.
Co do deco, to też niewiele, choć kilka mrocznych i krwawych sali tortur mi się spodobało. Do tego piękny zimowy ogród i inne takie krajobrazy.
Kyaaaa!! Jakie to słodkie! Musi być na podium! *w*

Dyokira, Twój nr.3 to Misiotan : 3 Tyle wiem, tyle mogę pomóc ; D Mój fav i koniec.
Ostatnio zmieniony przez Seeryouslee (13-11-2013 o 17h45)
pingwinki cudne !!!
biala dama tez 
Ostatnio zmieniony przez fifi2 (13-11-2013 o 18h10)
Ooo widzę że udało mi się dostać do zaszczytnego grona finalistek, duma mnie rozpiera 
Konkurencja jest silna i nie spodziewam się podium (choć byłoby to na pewno wspaniałym osiągnięciem ^^ ), życzę jednak dziewczynom powodzenia!
Co do deco - szpital psychiatryczny i pingwiny, są wspaniałe!
Dyokira pani numer 1 to jest marii-chan, myślę, że pomogłam ^^
Dzięki, dziewczyny, za pomoc, szkoda teraz tylko, że połowy finalistek już nie kojarzę X'D
tragedia... Brak mi słów... W finałach znalazłam pare perełek, ale to jeszcze nie to. Niektóre miss w ogóle tam nie powinny być. Deco to samo... Było tak wiele lepszych a tu nawet nie wiem co powiedzieć. Nie dałam ani jednego serduszka. Z finalistkami poczekam do wieczora mam nadzieje, że większość z nich zmieni swoje kreacje. Wtedy podam moje faworytki.
Ostatnio zmieniony przez dortnana (20-11-2013 o 00h22)
Wszystko jest robione przez wymuszane głosy nic na to nie poradzimy... Niestety. Mam tylko nadzieję, że podium jakoś będzie wyglądać.
i jak tu się cieszyć grą jak wszystko jest wymuszone... nawet deco gdzie zawsze można było znaleść coś fajnego teraz ja nic orginalnego nie widzę.
Wstrzymam się do jutra z wyborem moich ulubienic, chociaż poziom, faktycznie, jakiś taki średni jest^^
1, 2 i 5 też mam na oku, ale zobaczę wieczorem jak nic nie zmienią to będą moimi faworytkami
Pani nr. 6 jest zjawiskowa... Poruszyła me serce. Mam nadzieję, że zobaczę ją na podium. Wieczorem przejrzę resztę. *w*
Ostatnio zmieniony przez Misa (20-11-2013 o 06h58)
podpinam się pod 1i 5
ze wszystkich te dwie zwróciły moją szczególną uwagę
Racja deco jest słabe. Mimo, że się dostałam nie liczę na wygraną z moim świątecznym-salonem. W finałach miss mam kilka upatrzonych kreacji, jednak reszta to klapa. Strasznie podoba mi się stylizacja Arii, która znów jest w finałach.
DECO:
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (20-11-2013 o 15h18)