Śliczny ten pokoik-teatr świąteczny! *_*
Ostatnio zmieniony przez Eldunari (04-12-2013 o 07h37)
http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif
Tak... Muszę się zgodzić, że ten pokoik rzuca się w oczy. Przeleciałam całe deco i żadnego nie pamiętam oprócz tego teatru.
Jeżeli chodzi o finały miss to mam mniej faworytek niż zeszłym tygodniu. Dalej głosuje na Pixies. Oczywiście mam jeszcze kilka faworytek, ale teraz nie znam ich nicku.
Ja nie potrafię patrzeć na ten teatr z sympatią, bo widzę w nim swój pomysł i mnie to trochę odrzuca. 
Natomiast kibicuję mocno dyskotece, która od zeszłego tygodnia wzbogaciła się o więcej szczegółów! <3

Na tym komputerze nic nie zaprintscreenuję niestety, więc wyszukałam nicki wszystkich moich ulubienic (a mam w tym tygodniu wysyp):
Faworytki:
melody3 - niesamowicie jasna, świetlista, świąteczna kompozycja. Istna personifikacja grudnia!
@Pixies i jej przeurocza, optymistyczna hippiska, której kibicuję od zeszłego tygodnia 
Mikacz - za całokształt. Już dawno powinna była stanąć na podium, a jej obecna stylizacja, chociaż nie tak kolorowa jak poprzednie, podbiła moje serce
Eldunari - za połączenie mojego ulubionego kożuszka i futrzanej czapy. I te niebieskie akcenty!
Gwiazdkuję:
@Zorma i jej bogini z paterą
Kama i kobietę z wężem (cudna kolorystyka!)
@Samira - boska twarzyczka miss!
fifi2 - mam jakieś odległe skojarzenie z Robin Hoodem, ale nie wiem, do czego je przypiąć 
Emelia - ognista kontrabasistka (lub wiolonczelistka, chociaż to czarne chyba za duże na wiolonczelę) ma moc!
u mnie faworytkami są Pixies i Mikacz, a gwiazdki wręczyłam Samirze, Zormie, Eldunari, Melody3 i jeszcze komuś ale nie wiem kto to:)
w deco słabo w tym tygodniu:( teatrzyk ekstra:) dyskoteka też czymś przyciąga uwagę..i jeszcze jeden ogród jest dość ładny:)
Lola, widzę, że mamy podobny gust
Jaka to była kreacja, ta ostatnia gwiazdka? Może ktoś ciekawy mi umknął 
Misski: Dół faworytki góra lubię
Link do zewnętrznego obrazka
Deco:
Przepraszam za długie screeny
ale nie mam czasu obrabiać tego aby się zmieściło all muszę niedługo wychodzić a głupia ślęczę przed pc xD Faworyty w deco cmentarz i hmm łazienka z sowami jednak potem pokój czerwono-fioletowy.Co pozaznaczane niestety nie omówię co mi nie gra przez brak czasu 
Dziękuję za wyróżnienie w miss
Moje favy:
^
|
Sahiel
Z deco podoba mi się pierwszy pokój wspomniany przez Samirę, jest uroczy ♥
Ostatnio zmieniony przez dyokira (04-12-2013 o 19h12)
Moje serce podbiał czerwono-czarna stylizacja miss z wiolonczelą.
Właśnie jeszcze zauważyłam piękną stylizacje fifi, cudowna.
Natomiast w Deco stawiam na mroczny cmentarz, pomysł może odgrzewany, ale wykonanie oryginalne.
Ostatnio zmieniony przez CharlotteYork (04-12-2013 o 14h51)
Aj aj aj Samira, zakwikalam sie ze szczescia jak zobaczylam u Ciebie moja miss :3
Mnie osobiscie najbardziej podoba sie panienka w niebieskiej sukieneczce z misiem w lapce, ale nie wiem kto to
W kazdym razie trzymam kciuki ;D
Ostatnio zmieniony przez Shillo (04-12-2013 o 15h31)
nivata napisał
Ja nie potrafię patrzeć na ten teatr z sympatią, bo widzę w nim swój pomysł i mnie to trochę odrzuca.
Natomiast kibicuję mocno dyskotece, która od zeszłego tygodnia wzbogaciła się o więcej szczegółów! <3
Fakt faktem deco wydaje się niedopełnione, ale już sama nie wiedziałam czym mogłabym doprawić wystrój, a nie chciałam też przedobrzyć.
Ja pamiętam, że Nivata robiła teatr w sierpniu, Twój jest bardzo podobny.
Ale jest inna sceneria, budzi skojarzenie z Opowieścią Wigilijną, bardzo na czasie! <3
Miło mi, że podoba Wam się moja kremowa stylizacja, dziękuję pięknie! <3

Mnie urzekła stylizacja Fox. Oprócz niej mam kilka innych faworytek. W tym tygodniu dałam dużo serduszek.

Eee... ale mnie tam nie ma XD
Ja gorąco kibicuję Eldunari i Sahielowi ^^ A w deco świąteczna scena to kandydat na złoto! <3
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (04-12-2013 o 18h29)
Uppps ale wpadka myślałam, że to twoja stylizacja ale nie. Przepraszam za pomyłkę.
Nie wiem jak wam ale mi podoba się strasznie świąteczny teatr.

Pięknie Wam dziękuję za uznanie! 
Ze stylizacji, które mnie urzekły i zostały tu wspomniane wymienię MarięANTONINĘ oraz Evelyn. 
Dziękuję, za zaliczenie mnie do grona faworytek. Sam nie mam jeszcze typów, nie mam czasu nawet obejrzeć finałów.
Albo nie jestem spostrzegawcza i mam sklerozę, albo mnóstwo się przebrało :<
Nie no, Ikan, niczego Ci nie zarzucam.
To, że Twój teatrzyk jest śliczny i zasługuje na nagrodę to sprawa dość oczywista, po prostu moje pierwsze wrażenie było "aww, też zrobiłam kiedyś teatr, demyt!". Może w zbyt ostrych słowach to wyraziłam i mogłaś się przez to poczuć zaatakowana, także przepraszam za brak delikatności wypowiedzi, nie chcę odbierać Ci radości z ewentualnego podium. <3
Faktycznie sporo przebieranek widzę, ale kilka na plus!
Dyokira była moją faworytką w poprzedniej kreacji i w tej podoba mi się tak samo, natomiast Samira wskoczyła z gwiazdki na zdecydowane serduszko. Ta twarz jest urocza.
Natomiast Maria i ostatnia miss, której nicku nie znam dzielnie trzymają się serduszek od wczoraj.

Nivata - ta ostatnia Miss to ja, dziękuję Ci za ponowne wyróżnienie mojej stylizacji. 
Ostatnio zmieniony przez Eldunari (05-12-2013 o 10h23)
Super jestem już drugi raz w finale i mam nadzieje że tym razem wygram.
Jestem wdzięczna osobom które zagłosowały na moją miss.
Ps.Życzę powodzenia finalistkom 
I oto przed nami kolejny finał, strasznie dużo w nim widzę tych nowych spódnic z nietypowo ułożonymi nogami. Moją uwagę przykuła fioletowo-czarna stylizacja z piórkami Ikan <3 Jest bardzo oryginalna.
Jest dużo misek z tą nużka, ale nawet mi się to podoba. Choć ich tak wiele to każda wymyśliła wlasna=ą orginalną stylówkę.
Nie wytrzymałam i dał kilka serduszek 
Kurcze, a mi się wydaje, że w tym tygodniu jest jakoś biednie :<
Moje typy, na górze faworytki z serduchami ♥:
Proszę, nie przebierajcie się *,*
edit: Po dłuższym przyjrzeniu się jeszcze ta miss wpadła mi w oko:
Ostatnio zmieniony przez dyokira (11-12-2013 o 08h27)