Eldunari napisał
Strasznie nie podoba mi się taka hejterska postawa. Czy to, że akurat ktoś nie utrafił w Wasze gusta zaraz ma oznaczać, że się nie postarał i że ma nie wiem jakie grono znajomych głosujących na niego? Proponuję zmienić sposób myślenia, bo z pewnością wiele finalistek się starało i może im być przykro, kiedy tu zajrzą.
Nie kwestionuje tego, że się nie postarały, ale przyznaj, że są tam osoby, które jeszcze nie są gotowe na finał. Teraz zauważyłam, że niektóre zmieniły strój i moim zdaniem na lepszy. Są różne gusta, ale mi się tylko nie podoba to, że ich zaślepia ta chęć wygranej. Już nie widzę w tej defiliadzie zabawy a przymusy. Możliwe, że to moja tylko wyobraźnia i nie chcę kogoś obrażać, ale trochę dziewnie się czuję oglądając finały. Ale do dyskusji też jest gust wszystkich dziewcząt w grze. Wiele z nich ubiera swoje miss pod wzór, które same chciały by się ubierać, więc tego nie mogę oceniać, ale miom zdaniem do finału powinny trawić miss, które mają trochę doświadczenia w ubieraniu. Nie chodzi mi o styl a doświadczenie. Wiem co mówie po sobie. Uważam sama, że ja powinnam dopiero teraz jakoś trafiać do finału. Za szybko wygrałam i dotego nie miałam doświadczenia i wygrałam taką okropną stylizacją. Nie chcę nikogo obrażać to tylko moja opinia
EDIT: Kosia1 ja tylko chce wałaśnie powiedzieć o tych wymuszonych głosach. Wygrałam sama podobna stylizacją co ty i nie kwestjonuje twojego stylu. Jest prosty, ale widać, że się strałaś i tak w wielu miss, ale to właśnie wymuszenie mi się najbardziej nie podoba i u nie których to widać. Każdy zauważy które się starały a które narzuciły coś by tylko były ubrane. Mnie nie podoba się ta wielka chęć wygranej wśród użytkowniczek, które zrobią wszystko by wygrać. To bym tylko kwestionowała NIE STYL I GUSTA użytkowniczek
Ostatnio zmieniony przez dortnana (20-11-2013 o 16h26)