Ban, bo ja się cieszę długim weekendem, dobry dzień był ♥
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 92 93 94 95 96 ... 193
Ban, bo ja się cieszę długim weekendem, dobry dzień był ♥
Ban, bo byłam wczoraj na LemOn. Wokalista ma cudny głos~

Ban, bo ja wczoraj byłam u kolegi na grillu i powiem wam, że śmiesznie jest być jedyną dziewczyną w towarzystwie, zwłaszcza z nocowaniem xD
Ban, bo branie to pewnie miałaś niezłe X'DDD
Ban, bo jak się nie ma co się lubi... xD
Ban, bo jak się nie ma co się lubi, to się kradnie co popadnie :'D jk
Cisza taka od wczoraj ;<
Ban, bo znalazłam w szafie stanik, w którym moje cycuszki czują się dobrze, nie jest za mały, i w którym moje maleństwa układają się tak, że widać rowek! XD Huehuehuehuehue~~~~ Nie wiedziałam nawet, że taki skarb mom w szafie XDDDDD
Ban, bo to dobrze Pine xDD
U nas w sobotę Monika Lewczuk, chyba dobry koncert będzie ;D
Ban, bo u mnie koncerty są tylko raz w roku X'DDD
Ban, bo kciuk strasznie mnie boli od gry w siatkę...
Ban, bo właśnie wróciłam z dyskoteki trzecioklasistów i było ko-za-cko! 
Pojawił się nawet incydent z zapachem siarki i pierdem Bobobo-bo bo Bobo! I hińczyki w domyśle! I BYŁYŚMY Z MADZIĄ WŁADCZYNIAMI PARKIETU, CHOCIAŻ NIE UMIEMY TAŃCZYĆ XDDDDD Madzia nawet kilka razy się wyrżnęła xDDD
I kilku osobom się podobała moja sukienka, i jeszcze nawet dwa razy tańczyłam z chłopcem, co u mnie jest pewnym osiągnięciem! xDDDD
NO I BYŁO DUUUUUUUŻO ŻARCIA! <3
Ogółem świetnie, dobrze spędziłam te cztery godzinki, było baaaaardzo przyjemnie! <3
Ban, bo wypicie trzeciej kawy w przeciągu 4 godzin to dla mnie odrobinę za dużo.
Bam, bo ja tam mogę siorbać i trzy na raz, jedną po drugiej xDD
Plus widzę, że też lubisz Luciela! <3 Zdecydowanie moja ulubiona postać z MM! 
Ban, bo mi jeszcze została ścieżka Jumina by wskoczyć na tę emo ścieżkę Saeyounga, ale chyba jej nie zrobię w te wakacje ToT

Ban, bo ja tam olałam ścieżkę Jumina i od razu jak tylko mogłam, wbiłam na ścieżkę mojego kochanego rudego xD 100% drama, lubię to! (y)
...Nie mam zielonego pojęcia, czy to serio jest aż tak śmieszne, czy to może wina mojego poczucia humoru, ale miejscami zdarzenia całkiem mnie rozwaliły... Zwłaszcza te z ukrytego zakończenia xD
Ban, bo wróciłam do MM po dość długiej przerwie xd Za pierwszym razem jak pobrałam tą grę, co było tak z rok temu to jako pierwszego wybrałam Zena xd Teraz przeszłam Rudego, a na następny ogień idzie Jumin xd wtedy reszta xd
Ban, bo jak najszybsze branie rudego to zdecydowanie dobry wybór ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ban, bo lennyfejsy to czysta moc! ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ban, bo chwila, to ścieżkę można sobie wybrać? XD Myślałam, że lecą po kolei. ;; (Btw, dobrze, że sobie przypomniałam, to pobiorę dzisiaj już, bo chyba zakończenie roku nie potrwa tyle, żebym ominęła jakiś chatroom...)

Ban, bo możesz odblokować chyba za 20 klepsydr?? te normalne, a dłuższe czyli 707 i Jumina za 80??.
Ogólnie wszystkie ścieżki widziałam na yt, ale nigdzie nie ma pełnych dni 707 to się męczę z innymi ._.
Chociaż dla ścieżki Jaehee warto, bo jak dla mnie jest słodka. Tylko Jumina nie bo za bardzo z niego daddy >.>

Z tego co kojarzę to tam na jakiejś stronie można zobaczyć całe ścieżki dla poszczególnych bohaterów, łącznie z eventami. Co trzeba powiedzieć, aby kogoś zadowolić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ban, bo jak się od początku gra na normalnych to można po prostu zarywać do jednego, a innych olewać, nie ma potrzeby wydawania 20 klepsydr. xDD Tylko żeby móc pozarywać do Jumina i Luciela trza koniecznie zapłacić xDD
Serio komuś są potrzebne takie strony? xD Ja tam na czuja zawsze lecę i zawsze idzie jak chcę bez spoilerowania sobie xDD
Ban za bany niebędące rozmową~! <3
Widzę, że jesteś nowa tutaj, a więc:
lubisz MM?
Lubisz Luciela?
Lubisz yaoi?
Szipowałabyś Saerana z Saeyongiem?
Albo może chociaż lubisz anime? XDDDD
W ogóle, dzisiaj od rana jakiś urooooooczy animowany Gejowski romans oglądam i jest taaaakiiii uroczy chociaż to prawie kazirodztwo i pedofilia XDDD <3