Ban, bo cześć. Żyje ktoś? ^^
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Strony : 1 ... 90 91 92 93 94 ... 193
Ban, bo cześć. Żyje ktoś? ^^
Ban, bo raczej widzisz, że ja żyję! 
Ban, bo wcześniej miałam cię offline. 
Co tam słychać?
Ban, bo ja też żyję, ale robię sobie paznokcie xD

Ban, bo ja stadardowo oglądam animu. xDD Plus w sobotę było organizowane dyktando w moim miasteczku, w którym zajęłam drugie miejsce xDD Aww, ten plastikowy puchar jest uroczy! xD
Ban, bo gratulacje xD Też chciałabym coś takiego wygrać, nawet jeśli z plastiku.. xD

Ban, bo dziękuję. xD Zawsze możesz przyjechać za rok, i też spróbować! XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-06-2017 o 21h50)
Ban, bo watpie abym sie wbila w wytyczne dotyczace wieku xd

Ban, bo wbiłabyś się, wbiła, bo było kilka kategorii: 7-11, 12-15, 16-25 i powyżej 25 lat XDD Nawet dostałam przez pomyłkę dyplom z wpisaną kategorią od 25 lat XDDDDD
Ban, bo o, jest nadzieja xd
Chociaz z ortografii to ja akurat mistrzem nie jestem. XD

Ban, bo pff, i tak konkurencji zbyt wielkiej nie będziesz miała - ze starszych grup nie startowało zbyt dużo osób xD
Ban, bo cześć. Co tam?
Ban, bo animu jak zwykle! 
Ban, bo wróciłam do żywych po wycieczce xDD
Integrację klasową uważam za zadziwiająco udaną xD
Ban, bo ja za to miałam bal gimnazjalny od 17 do 22 i ledwo żyje. Nie wiedziałam że od tańczenia tak mogą boleć nie tylko nogi ( wiadomo wysokie buty robią swoje) ale i tyłek!
Ban, bo bal gimnazjalny... Ależ snobistycznie to brzmi xDDD U mnie to powszechnie działa jako dyskoteka trzecioklasistów XDDD
Inna sprawa, że może nawet z tej okazji się pomaluję chyba pierwszy raz w gimbazie (napadnięcia przez koleżanki nie liczę), by zaskoczyć Rrrr... Zaraz, zaraz... On mnie ledwo zna, a poza tym po gimbazie się przeprowadza do Wrckaaaa TT
No to by zaskoczyć koleżanki! XDDD
I może nawet sukienkę ubiorę!
Ciekawe, czy nasza klasowa zoofilka wyjątkowo zrezygnuje ze spodni... Ale w to raczej wątpię XDDD A szkoda, ma takie ładne nogi. TT I ogółem ładna jest, ale cycków to ona nie ma! Już ja mam większe, a ja wcale dużych nie mam xD *tutaj jara się cyckami, fragment wycięty dla dobra ogółu xDD*
Wracając do tematu...! Zastanawia mnie, co się znowu ciekawego wydarzy na gimbazjalnym.
Ach, będzie mi brakowało widoków takich jak sześć dziewczyn wciskających się do jednej kabiny w kiblu, by popalić e-papieroska! TT Gimbaza zdecydowanie jest zbyt pięknym czasem! TTTTTTTTTTTT
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (10-06-2017 o 19h13)
Ban, bo ten post wywarł na mnie takie wrażenie, że chyba zrezygnuję z zaglądania tutaj o-o"
Ban, bo mnie też powalił jego poziom intelektualny, zdecydowanie! xD
Zwłaszcza ten fragment o biuście! <3
Ban, bo u mnie też się to nazywało bal gimnazjalny. Tańczyłam na nim dwa razy - poloneza i raz z kolegą. x)

Ban, bo jakbym opisala moją klasową integrację, to już w ogóle wszyscy szanujący się ludzie opusciliby to miejsce xD
Ban za podpalenie miss fashion!
Ban, bo cisza jak makiem zasiał.
Ban, bo pewnie dlatego, że dalej oglądam anime XDDDDD
Ban, bo po prostu się mijamy niestety ;x
Ban, bo boli mnie brzuszek :<