Ban, bo chciałem biegać, a chyba zbiera się na ulewę :<.
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
Strony : 1 ... 91 92 93 94 95 ... 193
Ban, bo chciałem biegać, a chyba zbiera się na ulewę :<.
Ban, bo racja, pogoda nie najlepsza do wychodzenia.

Ban, bo u mnie z kolei słoneeeeeeeeeczko~! xD
Ban, bo cieszę się, że nie tylko u mnie pogoda do kitu ;-;
Ban, bo u mnie też leje, chociaż dla mnie to jak kołysanka. Miałam się zdrzemnąć, a spałam z dwie godziny.
Ban, bo jak się zdrzemnę to też tak mam.
Ban, bo trochę za mało się uczyłam jak na to, że mam pojutrze wazny egzamin. Dobrze, że nie jestem jutro długo w pracy.
Ban, bo trzymam kciuki, aby ten egzamin dobrze ci poszedł. 
Ostatnio zmieniony przez spsr (12-06-2017 o 23h33)

Ban, bo 3 mega, mega ważne i jeszcze wyjątkowo trudne poprawki jednego dnia to zdecydowanie za dużo. Umieram ;-;
A jeszcze nie zdążyłam się nawet na jedną dobrze nauczyć ;-;
Ban, bo powodzenia Iremiś (i gratki, że dobrze ci poszedł ten barok ^-^ [tak, wiem, trochę po czasie mi się przypomniało, ale lepiej późno niż wcale ;P)] oraz Ev. Wierzę, że się wam uda 
Ahh, tak sobie czytam i myślę, że maturzysta po maturach to ma jednak dobrze. Weźmy taką mnie na przykład - całe dnie śpię, gram i jem, to co mama akurat przygotuje. Z domu muszę ruszać odwłok tylko na spotkania mojej grupy teatralnej (a i to tylko temu, że szykujemy się do wyjazdów na festiwale). No, ogólnie żyć nie umierać xP
Co prawda muszę się jeszcze porejestrować jako kandydatka na studentkę na uczelniach (w pierwszej kolejności na wymarzonym kierunku i uczelni, rzecz jasna), ale cii, jest jeszcze na to dużo czasu...
Ban, bo cri, może ma ktoś ochotę zająć się tym spisem konkursów? Ja już oficjalnie nie mam czasu na mf. XD

Ban, bo ja na takie rzeczy jestem zbyt leniwa i nieogarnięta, więc odpadam xD
To trzymam też kciuki za Iremiś :>

Ban za za dużą ilość fioletu!
Ban, bo trochę mnie tutaj nie było. Witam wszystkich.
Ban, bo cześć White! Mnie też tu dawno nie było, h5.
Ban, bo fiolet jest fajny! xD
Dobranoc xD

Ban, bo jadę w poniedziałek do Krakowa, ktoś stamtąd jest? ;;

Ban, bo jakoś 1-1,5h stamtąd eheh. Hej hej tak wgl, jak wymieniamy kogo nie było, to mnie też :'D
Ban, bo Neluś on! Cześć cześć! 
Ban, bo cześć..xD zawsze zapomnę, że tu napisałam ehe
Ban, bo zanim ktoś odpisze, to łatwo zapomnieć, heh.
Ostatnio zmieniony przez spsr (15-06-2017 o 17h46)

Ban, bo fakt, teraz taki ruch że hoho xD
Ten uczuć, kiedy orientujesz się, że twoja nauczycielka od polskiego złożyła burmistrzowi podanie o stypendium dla ciebie...
Chociaż całe trzy lata obijałaś się i leżałaś do góry brzuchem, oglądając anime. XDD
Serio, tylko parę razy wzięłam udział i zajęłam miejsca w jakiś powiatowych konkursach polonistycznych xDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (15-06-2017 o 22h56)
Ban, bo widocznie tyle wystarczyło.

Ban, bo najwidoczniej xDD Kurczę, jeśli okaże się, że w tym roku mieli beznadziejnych kandydatów, będę miała wyrzuty sumienia. xDDD
Ban bo dobry wieczór, mam nadzieję że miło Wam dzień zleciał. Szukam kogoś kto robi sygny xd