Ban, bo cześć, Seciu! 
Strony : 1 ... 94 95 96 97 98 ... 193
Ban, bo cześć, Seciu! 
Ban, bo aż nie wierzę, że tu wróciłam :v nuda robi swoje
Ban, bo kurde no.
Zachorowałam akurat na wakacje.
I ani wyjść na dwór - bo za jasno, ani porysować - bo mnie głowa zaczyna boleć, ani posłuchać muzyki - bo za głośno, ani spotkać się z koleżankami - bo znowu głowa, ani pooglądać yaoiców - bo komputer za bardzo świeci... :'D
Ban, bo zdrówka Pine ;< Ja tam zdycham, ale od słońca, więc wolę posiedzieć w domu w ten upał xD Ale siostra od koleżanki dostanie dwa karnety do aquaparku, bo tamta ich nie wykorzysta, więc pewnie pójdziemy w przyszłym tygodniu ♥♥
Ban, bo u mnie dzisiaj można było wejść za darmo na basen otwarty, ale trochę za późno się dowiedziałam >.<

Ban, bo aaaaah, pociągnąć zabawę na Syfie, nie pociągnąć, pociągnąć, nie pociągnąć... 
Gdyby to działo się w klasie, z pewnością skonczyłoby się wizytą u pedagoga, bo drugą strona zaraz by się zagalopowała, ale tak...
Kusi, kusi 
EDIT: E, tylko na hurrrr durrrr się skończyło. XDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (25-06-2017 o 03h04)
Ban, bo Pine, ja się po chwili zorientowałam, że to ty ;v

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo jestem pewna, że byłaś pod wrażeniem xDD
Nie no, w sumie łatwo się zorientować. XD
Grampi Ket w sygnaturce jest~ xD
I mój charakterystyczny sposób wysławiania się za każdym razem, kiedy tam wbijam. Serio, gdy tylko tam jestem, mam ochotę pozachowywać się jak dziecko neo. XD
To śmieszne, że zawsze, kiedy zasługuję na bana za burzę w szklance wody, nie dadzą mi go. XD
Natomiast cztery lata temu tak całkowicie na miesiąc bez przyczyny dostałam. Nigdy im tego nie wybaczę. XD Znaczy, ja miłosierny i wybaczający człowiek jestem, no ale...
... Tak, jak nie wybaczę mojemu tacie tego, że 10 lat temu zjadł MOJEGO batonika marcepanowego. On był taki dobry, a tato jeszcze powiedział, że był niedobry! TT To po co jadł? TT
Eeeeeh, ostatnio moja pamięć zaczyna działać jak alzheimer - nie pamiętam, co robiłam miesiąc temu, za to wciąż pamiętam, co się działo dobre kilka lat wstecz xD
Ban, bo lol, od kiedy jest ten tekst o obrazkach nad polem wprowadzania tekstu?

Ban, bo od kilku dni xD
Ban, bo w takim razie mogę odetchnąć, już myślałam, że jest od dawna i po prostu nie zauważyłam. XD

Ban, bo też się nad tym zastanawiałam :v
Ban, bo idę niedługo na ognisko, i również zauważyłam to coś o obrazkach. Nie miałam czasu tego sprawdzić, ale jestem ciekawa jak Wojna Obrazkowa będzie teraz wyglądać xd Btw, miłego wieczoru Wam życzę^^
Ban, bo aż mi mojego ostatniego grilla przypomniałaś... xD
Miłego ogniska życzę ^^
Ban, bo White, ja myślę, że nic nie zmienili i to tylko instrukcja, jak zrobić żeby działało, ale nwm. XD

Ban, bo chyba jednak faktycznie nie zmienili, bo nasze sygny są od http a się wyświetlają Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo jemy kebaba xd Sama już nie wiem jak to będzie.
Ban, bo spóźnione smacznego smacznego xD
Ban, bo coś dawno nie pisałam. Tylko czytam ostatnio... (stalking xD)
Ostatnio zmieniony przez spsr (26-06-2017 o 21h48)

Ban, bo ja to samo Espesiu ;D Cześć wieczorną porą.
Ban, bo siemka Set 
Wieczorna pora to ta najlepsza <3

Ban, bo popołudniowa też jest dobra! xD
Ban, bo hej miłości moje ♥ ja zawsze najbardziej kochałam noce. Albo już poranki. Nope, tak naprawdę to Osoby. ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Skye on! Wiedziałam kiedy tu wejść. ♥
Ban, bo czynisz zło Seciu, przez Ciebie ponownie włączyłam komputer. xD ♥
Hey. ♥ Co słychać? ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g