Ban, bo nigdy nie chciałabym mieszkać w Warszawie, ale trzeba przyznać, że mają tam jednak najlepsze wydarzenia. :<

Strony : 1 ... 82 83 84 85 86 ... 193
Ban, bo nigdy nie chciałabym mieszkać w Warszawie, ale trzeba przyznać, że mają tam jednak najlepsze wydarzenia. :<

Ban, bo tu się zgadzam! Tyle koncertów ile tam mają, to głowa mała. A Ty szaraczku albo kombinuj, albo siedź w domu, tak to widzę.
Ban, bo to stolica i w sumie to promowanie jej najbardziej opłaca się.
*zabrzmiało politycznie lol*
Pineapple jak się ten zespół nazywa? *.*

Ban, bo ten uczuć kiedy mieszkasz w stolicy i nie masz pojęcia o wydarzeniach, heh :v
mam swoją norę i poroża za nią nie wystawiam
Czasowe zablokowanie określonych działań na koncie powyższej użytkowniczki missfashion, bo można i tak :') Można też nie mieć za co iść na wydarzenia, true. xD

Czasowe zablokowanie określonych działań na koncie powyższej użytkowniczki missfashion, bo Podoina - Kingdom Waves. Szkoda tylko, że nie śpiewają po polsku, chociaż w sumie to i tak większość z niewielu ich utworów mają instrumentalne xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (08-05-2017 o 15h40)
Czasowe zablokowanie określonych działań na koncie powyższej użytkowniczki missfashion, bo mi się dzisiaj siostra urodziła.

Ban, bo gratulacje. Jak ma na imię?

Ban, bo Martynka. I waży niecałe 3,6 kg. 

Ban, bo Espesiu gratulacje! ♥
Czasowe zablokowanie określonych działań na koncie powyższej użytkowniczki missfashion, bo gratulacje dla mamy Espesia! 
Ban, bo gratulujecie i ja też gratuluję.

Ban, bo raczej dla macochy xd W jej imieniu wam podziękuję, miło z waszej strony! 

Ban, bo też bym chciała siostrę, ale nie. Musze mieć brata który mnie terroryzuje XD

Ban, bo nigdy nie wiadomo, może nowa siostra będzie mnie terroryzować jak nieco podrośnie xD
A moja bliźniaczka również bywa nieznośna, no cóż ^^(Może i lepiej że jest już na swoim). Są plusy i minusy, wiadomo 

Ban, bo czekam aż i mój brat będzie na swoim. Choć prędzej to będę ja XD

Ban, bo czas pokaże xd
Ja mam farta, bo w każdej chwili mogę uciec, gdybym nie mogła już wytrzymać :') Ale jednak mam nadzieję, że będzie w porządku :v Chociaż mogła odziedziczyć wybuchowy charakterek po swojej mamusi xD (Tata flegmatyk, matka choleryczka, ciekawe co z tego wyniknie xD).

Ban, bo mieszanka wybuchowa XD
Pewnie będzie cholerykiem, tak jak ja i mój brat jesteśmy cholerykami po mamcie, gdzie tata jest flegmatykiem XD

Ban, bo mam wrażenie, że masz rację :')

Ban, bo też mam takie wrażenie i to przerażające, bo jeśli kiedyś i moje dzieci będą cholerykami to kaplica XD

Ban, bo ale zimnoo.
No i dawno bez bana, czyżbyście tam przymarzły gdzieś? :v

Ban, bo większość przymarzła do obowiązków, życie wciąga. xD
Ban, bo tylko ja tego życia nie mam i siedzę ciągle przed kompem XD

Czasowe zablokowanie określonych działań na koncie powyższej użytkowniczki missfashion, bo ja teraz mam codziennie półtorejgodzinne próby do bierzmowania xDDD To mnie tak wykańcza, że nawet siły oglądać po nocach yaoi nie mam TTTT
Plus przedwczoraj miałam jeszcze konkurs ortograficzny (który, notabene, wygrałam, chociaż wiem, że zrobiłam kilka błędów XDD) więc było słabo z czasem XDDD
Czasowe zablokowanie określonych działań na koncie powyższej użytkowniczki missfashion, bo mam podobnie do Sarang ;')
W takim razie życzę powodzenia w wykonywaniu przeróżnych obowiązków