Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 193

#2101 12-05-2017 o 00h49

Miss'Sensei
Sarang
Hello, my name is yeppi yeppi yo.
Miejsce: Phuket.

Ban, bo mój pies lubi mnie zabierać na spacer na plażę i przy okazji wykańczać tym XD

Też życzę powodzenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://c.tenor.com/fwrwfpnXxoYAAAAC/makeout-love-in-the-air.gif

#2102 12-05-2017 o 20h31

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Ban, bo piątek wieczór, nie ma, że obowiązki! Kto do banów dołącza?

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#2103 12-05-2017 o 22h16

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Ban, bo ja mogę Seciu! Właśnie paznokcia ratowałam, bo się ułamał, a jutro wesele D:

#2104 12-05-2017 o 23h52

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Ban, bo nie podoba mi się pewna sytuacja. Ale nie powiem, (zwłaszcza całej) bo zabrzmi niewiarygodnie i żałośnie xD

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#2105 13-05-2017 o 12h44

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Ban, bo dawaj Ananasku! ^^ Mnie ostatnio spotkało tyle niewiarygodnych sytuacji, że już nic mnie nie zdziwi xDD

#2106 13-05-2017 o 15h25

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Czasowe zablokowanie określonych funkcji na koncie użytkowniczki missfashion, ponieważ ta historia ogółem jest pop... pokręcona XD Lepiej na razie nie xD

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#2107 13-05-2017 o 15h30

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Ban, bo jak wolisz Ananasku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2108 13-05-2017 o 16h09

Miss'Fuzja
spsr
Skoro nudzi ci się na tyle, że czytasz ten opis, zrób pracę na konkurs. I'm Espi Nekromanka
Miejsce: Gdynia na zawsze

Ban, bo wszyscy chętnie by tu poczytali tę pokręconą historię, tak przynajmniej podejrzewam xD

//photo.missfashion.pl/pl/1/102/moy/81086.jpg

#2109 13-05-2017 o 19h36

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo ja też tak podejrzewam. xDD

#2110 13-05-2017 o 21h01

Miss'Sensei
Sarang

Ban, bo taka jest prawda XD
Z ogromną chęcią bym poczytała XD

#2111 14-05-2017 o 01h50

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Ban, bo Eurowizja zaliczona. Polska myślałam, że wypadnie lepiej, ale to nieważne, Epic Sax Guy na trzecim miejscu od widzów i trzecim ogólnie - internet nie zawiódł <3
A, i słaby zwycięzca, serio :c

P.S. Ananasie, też się piszę na historię ;P

Ostatnio zmieniony przez Ygritte (14-05-2017 o 01h53)

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#2112 14-05-2017 o 14h06

Miss'Złota
nelumi

Ban, bo nie wiem jaką historię, ale chętnie poczytam też :'D I wgl cześć, jeśli ktoś jest.

#2113 14-05-2017 o 15h51

Miss'Fuzja
spsr
Skoro nudzi ci się na tyle, że czytasz ten opis, zrób pracę na konkurs. I'm Espi Nekromanka
Miejsce: Gdynia na zawsze

Ban, bo siemanko. W końcu wyszło porządne słońce :>

Ostatnio zmieniony przez spsr (14-05-2017 o 15h51)

//photo.missfashion.pl/pl/1/102/moy/81086.jpg

#2114 14-05-2017 o 17h39

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥

Ban, bo czeeść Ygriś i Neluś i Espeś, chociaż jesteście off.

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#2115 16-05-2017 o 18h52

Miss'OK
Whitewind
...
Miejsce: jak patrzę na ten dywan, to tak nie bardzo.

Ban bo witam wszystkich serdecznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2116 16-05-2017 o 19h04

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo ta historia robi się coraz ciekawsza, jednak teraz już nie mogę jej wam opowiedzieć xD

Tak btw - co powinnam robić? Uczyć się. Co robię? Rysuję gnoma że skrzydłami. Ale za to jak zaj... Epickiego gnoma że skrzydłami! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2117 16-05-2017 o 19h05

Miss'OK
Whitewind
...

Ban bo rób co chcesz xd Ja dzisiaj po maturze z angola mogę robić wszystko xd

#2118 16-05-2017 o 19h11

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo trudna była? Nie zacięła się płyta? XD
Mi na gimbazjalnym się zepsuł magnetofon xD
Komisja nic nie zauważyła.
A byłam sama w sali (rozszerzonego nikt poza mną już nie pisał xD). XD

#2119 16-05-2017 o 19h13

Miss'OK
Whitewind
...

Ban, bo na pisemnym płyta się zacięła xd Dzisiaj ustny i 90% wleciało xd A dwa razy się zacięłam xd

#2120 16-05-2017 o 19h14

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Ban, bo to ładny wynik, brawo ;,D

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#2121 16-05-2017 o 19h16

Miss'OK
Whitewind
...

Ban, bo dziękuję xd Z polaka ustnego miałam 80% a z matmy czuję że około 10 będzie XD

#2122 16-05-2017 o 19h18

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Cóż, powodzenia w takim razie z matmą xD
Ban, bo nom xD

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-05-2017 o 14h25)

#2123 16-05-2017 o 19h19

Miss'OK
Whitewind
...

Ban, bo to mi się przyda xd Chociaż idę na filologię angielską więc nie wiem czy matma aż tak się przyda xd

#2124 16-05-2017 o 21h02

Miss'Złota
nelumi

Ban, bo pine zapomniałaś o bananku xD I cześć tak wgl ♥ Gratki za ładne wyniki white :'D

#2125 17-05-2017 o 14h28

Miss'Sensei
Sarang

Ban, bo mój inteligentny i dowcipny brat dał mi jednego grosza i powiedział, że mam kupić ryż, bo 18-letni chłop jest głodny D:
(ktoś go przygarnie? nie wyrabiam już z nim)
Gratuluję super wyników /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 193