Ban, bo mój pies lubi mnie zabierać na spacer na plażę i przy okazji wykańczać tym XD
Też życzę powodzenia 

Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 193
Ban, bo mój pies lubi mnie zabierać na spacer na plażę i przy okazji wykańczać tym XD
Też życzę powodzenia 

Ban, bo piątek wieczór, nie ma, że obowiązki! Kto do banów dołącza?
Ban, bo ja mogę Seciu! Właśnie paznokcia ratowałam, bo się ułamał, a jutro wesele D:
Ban, bo nie podoba mi się pewna sytuacja. Ale nie powiem, (zwłaszcza całej) bo zabrzmi niewiarygodnie i żałośnie xD
Ban, bo dawaj Ananasku! ^^ Mnie ostatnio spotkało tyle niewiarygodnych sytuacji, że już nic mnie nie zdziwi xDD
Czasowe zablokowanie określonych funkcji na koncie użytkowniczki missfashion, ponieważ ta historia ogółem jest pop... pokręcona XD Lepiej na razie nie xD
Ban, bo jak wolisz Ananasku 
Ban, bo wszyscy chętnie by tu poczytali tę pokręconą historię, tak przynajmniej podejrzewam xD

Ban, bo ja też tak podejrzewam. xDD
Ban, bo taka jest prawda XD
Z ogromną chęcią bym poczytała XD

Ban, bo Eurowizja zaliczona. Polska myślałam, że wypadnie lepiej, ale to nieważne, Epic Sax Guy na trzecim miejscu od widzów i trzecim ogólnie - internet nie zawiódł <3
A, i słaby zwycięzca, serio :c
P.S. Ananasie, też się piszę na historię ;P
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (14-05-2017 o 01h53)

Ban, bo nie wiem jaką historię, ale chętnie poczytam też :'D I wgl cześć, jeśli ktoś jest.
Ban, bo siemanko. W końcu wyszło porządne słońce :>
Ostatnio zmieniony przez spsr (14-05-2017 o 15h51)

Ban, bo czeeść Ygriś i Neluś i Espeś, chociaż jesteście off.
Ban bo witam wszystkich serdecznie
Ban, bo ta historia robi się coraz ciekawsza, jednak teraz już nie mogę jej wam opowiedzieć xD
Tak btw - co powinnam robić? Uczyć się. Co robię? Rysuję gnoma że skrzydłami. Ale za to jak zaj... Epickiego gnoma że skrzydłami! 
Ban bo rób co chcesz xd Ja dzisiaj po maturze z angola mogę robić wszystko xd
Ban, bo trudna była? Nie zacięła się płyta? XD
Mi na gimbazjalnym się zepsuł magnetofon xD
Komisja nic nie zauważyła.
A byłam sama w sali (rozszerzonego nikt poza mną już nie pisał xD). XD
Ban, bo na pisemnym płyta się zacięła xd Dzisiaj ustny i 90% wleciało xd A dwa razy się zacięłam xd
Ban, bo to ładny wynik, brawo ;,D

Ban, bo dziękuję xd Z polaka ustnego miałam 80% a z matmy czuję że około 10 będzie XD
Cóż, powodzenia w takim razie z matmą xD
Ban, bo nom xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-05-2017 o 14h25)
Ban, bo to mi się przyda xd Chociaż idę na filologię angielską więc nie wiem czy matma aż tak się przyda xd
Ban, bo pine zapomniałaś o bananku xD I cześć tak wgl ♥ Gratki za ładne wyniki white :'D
Ban, bo mój inteligentny i dowcipny brat dał mi jednego grosza i powiedział, że mam kupić ryż, bo 18-letni chłop jest głodny D:
(ktoś go przygarnie? nie wyrabiam już z nim)
Gratuluję super wyników