Ban, bo nie rozumiem słowa PROGRESSSSSSS TTT
Strony : 1 ... 80 81 82 83 84 ... 193
Ban, bo nie rozumiem słowa PROGRESSSSSSS TTT
Ban, bo w takim razie słabo xD.

Ban, bo pffffffffffffff przecież mamy polski odpowiednik, który wszyscy znamy i bezproblemowo można go używać, więc nie rozumiem tego całego progressowania xDD Będę udawać, że nie rozumiem. XD
Ban, bo może pójść w takim razie krok naprzód z zachowaniem czystości języka i zamiast ban pisać zakaz, szlaban? A może banicja? :V
Ban, bo niestety, to słówko jest już zakorzenione w naszym języku jako coś z bardzo określonym znaczeniem, i zmiana go na rodzime spowoduje zmianę sensu. </3 Albo nikt go nie zrozumie! </3
No bo... Potraficie podać zamiennik, który będzie jednym słowem, i który będzie oznaczał czasowe zablokowanie określonych działań na koncie użytkownika jakiejkolwiek strony internetowej wymagającej logowania się, by wykonywać pewne czynności niedostępne dla osób niezalogowanych?
Ale... W sumie to bardzo chętnie! 
A więc czasowe zablokowanie określonych działań na koncie użytkowniczki missfashion za podsunięcie mi pomysłu! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (01-05-2017 o 19h34)
Ban bo dobry wieczór. Jest tu kto?

Czasowe zablokowanie określonych działań na koncie powyższej użytkowniczki missfashion, bo ja jestem. xD

Ban, bo za takiego posta to jakiś dyplom się należy czy co. Spsr stworzyłaś potwora, gratuluję.
Ban, bo w sumie to pomysł Pine :V Wiec to dla niej należy się dyplom xD

Ban, no bo jeszcze można by zamienić na blokadę, choć to aż tak nie oddaje wszystkiego.
Cześć Espesiu, widzę, żeś on! 
Ban, bo siemka Set 
No, trudno znaleźć odpowiednie pojedyncze słowo które znaczy to samo 
Ech, porysowałabym, ale nie mam na czym : p
Ostatnio zmieniony przez spsr (02-05-2017 o 23h07)

Ban, bo trudno, bardzo. ;<
A ja nie wiem, czy dziś robić te zamówienie, czy poczekać już do jutra i na spokojnie... Tyyle do przejrzenia cudeniek♥
Ban, bo może lepiej na spokojnie xD Chociaż.. sama nie wiem : p

Ban, bo zostawiłam to na dziś, trzeba się porządnie zastanowić, czego mi potrzeba ;D
By the way, spotkałam tu kogoś? 
Ban, bo ja jestem Seciu ^^
Wczoraj dałam pewnej osobie szansę, zobaczymy jak to się potoczy 
Ban, bo cześć Iremiś ♥
aaaaaaaaa, świetnie! ♥ Powodzenia! 
Ban, bo ciągle nie mogę się oswoić trochę z tą myślą... xD
Ban, bo przywykniesz z czasem, jeśli tak to mogę ująć
Teraz oby tylko do przodu
Tylko wiesz, postaw na szczerość, jak rozmawiałyśmy wcześniej 
Ban, bo wiem i jeszcze raz dziękuję za tamtą rozmowę ♥
Ban, bo ja się powtórzę, że nie ma za co ♥ Dobrze jest porozmawiać, jak nie jesteśmy czegoś pewni, czasem trzeba spojrzeć szerzej, a druga osoba pomoże w tym 
Czasowe zablokowanie określonych działań na koncie powyższej użytkowniczki missfashion, bo jak nauczyć się na jutro stu dwudziestu pytań do bierzmowania? XD
Czasowe zablokowanie określonych działań na koncie powyższej użytkowniczki missfashion, bo nie mam pojęcia, nigdy się ich nie uczyłam :')

Czasowe zablokowanie określonych działań na koncie powyższej użytkowniczki missfashion, bo to trochę trudne zadanie. 
Plus jeszcze pisałam do księdza z prośbą o przedłużenie tego terminu jeszcze chociaż o jeden dzień, i niechcący mi się wysłało trzy razy. Ups. X'D
Czasowe zablokowanie określonych działań na koncie powyższej użytkowniczki missfashion, bo przynajmniej jest pewność, że dostał tę wiadomość xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (03-05-2017 o 19h09)

Czasowe zablokowanie określonych działań na koncie powyższej użytkowniczki missfashion, bo tyle dobrze. X'D