Ban, bo na jakiej sztuce byłaś? ;)
Ostatnio zmieniony przez Iremi (01-04-2017 o 11h18)
Strony : 1 ... 49 50 51 52 53 ... 193
Ban, bo na jakiej sztuce byłaś? ;)
Ostatnio zmieniony przez Iremi (01-04-2017 o 11h18)
Ban, bo na Lamaili.
Przeczytałam opis i brzmi uroczo c:
Ban, bo cześć dzień dobry, jest tu ktoś?
Ban, bo jest, jest - teoretycznie uczy się matmy.
Ban, bo heeej Iriś, dawno Cię nie widziałam qwq Powodzenia z matmą, jaki dział? o;
Ban, bo hej i dziękuję ^^
Trygonometria ;-;
Ostatnio zmieniony przez Iremi (01-04-2017 o 16h20)
Ban, bo skoro trygonometria, to powodzenia. TT
Ban, bo Nike ma takie wygodne buty ;-;
Tylko szkoda, że te buty takie brzydkie

Ban, bo żal wypływa potokiem z mych ust, więc wrzucę w spoiler xDSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Iremi (01-04-2017 o 19h47)
Ban, bo cześć dziewczyny. ♥ Ja jak zwykle po przerwie, no ale kto by się spodziewał czegoś innego? Robota na studia mnie goni, wszystko mnie goni, uwu. ...Ma ktoś pomysł na napisanie utopii, antyutopii albo dystopii ze Śląskiem w tle? TAKIE ZADANIA NA TYCH MOICH STUDIACH, e-e-ech.
Iremi Faktycznie niefajnie, że musicie uczyć się wzorów na pamięć. Lepiej jakby po prostu robiła z wami więcej zadań i jakbyście przy tym korzystali z tych kart wzorów, seeeeeerio, my trochę mało ich używaliśmy na lekcjach, więc potem na maturze miałem problem z szukaniem; zupełnie nie wiedziałem gdzie co jest i jak co znaleźć. Ale zdałem. 36%, ale zdałem! A BAŁEM SIĘ, ŻE MI SIĘ NIE UDA.
Ban, bo hej haj heloł, dawno nie wbijałam, 3 strony do nadrabiania! xD

Ban, bo hej, dawno Cię nie widziałam ^^
Ban, bo wreszcie mam czas, żeby zajrzeć, chociaż powinnam w sumie posprzątać po wczorajszej imprezie i iść się umyć, bo potem jeszcze wychodzę z koleżanką. xD

Ban, bo jeśli chodzi o matmę to współczuję. Moja koleżanka przerabia na lekcji biologii podręcznik do drugiej klasy, a ja dopiero kończę drugi dział tego od pierwszej klasy. Tak jakoś dziwnie, bo jesteśmy obie w pierwszej gimnazjum, a różnica jest taka wielka. XD
Ostatnio zmieniony przez Baśniobór (02-04-2017 o 12h32)

Ban, bo cześć wszystkim, których ja też dawno nie widziałem. ♥
Ban, bo ayo wassup, Evv? ^^
Uh, miałam sobie upiec babeczki na urki i zapomniałam. XD

Ban dla Evie, bo cześć~! I tak z ciekawości - to ma być opowiadanie, czy tylko taki zarys świata?
I lolo, w czwartek znalazłam komóreczkę~! Cały dzień i noc przeleżała w... szkolnym grzejniku w kiblu. XD Wleciała do środka, i chyba gdyby mama nie zadzwoniła, gdy jadłam tam kanapkę, tobym w życiu jej nie znalazła, bo trzeba było zanurzyć łapkę w środku, by ją odnaleźć. XD
Ban, bo gratulacje Pine xDD
Ban, bo cześć, trafiłam na kogoś?
Właśnie sobie haftuję koralikami, dobry relaks nie jest zły ♥
Ban, bo miłego relaksu, Set. ^^
Weszłam sobie w zakładkę "urodziny" i podoba mi się fakt, że jestem na pierwszym miejscu. 8)

Ban, bo ja robię winogrona z bibuły i waty - stwierdziłam, że do robienia kulek zatrudnię klasę, a sama będę tylko przyklejać, bo umrę od tego xD
Woow, wszystkiego najlepszego Ziółko! Jednak jesteś sporo ode mnie starsza starucho xD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (02-04-2017 o 14h26)
Ban, bo aż mi się przypomniało, jak na Kultury świata zrobiłam prawie sama dużą część pracy, bo nikt się nie chciał angażować. XDDD
Dzięki, Iremi. 8)

Ban, bo najlepsze życzenia Majeranku!
Uśmiechu, zdrówka, radości i samych słonecznych, pogodnych dni!
Zbieram się dziewczyny, do zobaczenia później! 
Ban, bo do zobaczenia Seciu ^^
Ja się muszę pakować, ale w międzyczasie pewnie będę gdzieniegdzie wbijać xD