Ban, bo same here xD Oby do piątku.
We are in noir

Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 193
Ban, bo same here xD Oby do piątku.

Ban, bo widzę rozmowę o proporcjach w klasie i właśnie sobie uświadomiłam, że mamy 15 chłopaków na 19 dziewczyn. XD

Ban za tekst pod awatarem, bo to jeden z moich ulubionych cytatów :V

Ban, bo co do proporcji to w LO miałam 4 facetów i aż 27 dziewczyn czy coś w tych okolicach
Jest tu kto? 
Ban, bo po podzieleniu na grupy robi się spora dysproporcja - 13 chłopaków i 5 dziewczyn u grafików oraz 2 chłopaków i 14 dziewczyn u foto. XD

Ban, bo języki są u nas dzielone poziomami na grupy i połączone z biolchemami i się ładnie równoważymy - u nich mało chłopaków, u mało dziewczyn - no i na językach grupy mają sensowne proporcje ^^
Ostatnio zmieniony przez Iremi (03-04-2017 o 22h53)
Ban, bo oho, to faktycznie. Ale Ty jesteś w tej mniejszości dziewcząt, żyć nie umierać 
Ban za serduszka pod awatarem
Ban, bo też mam problem z nierówną proporcją płci w miejscu gdzie spędzam większą część czasu (pracy). 8 godzin dziennie spędzam prawie wyłącznie w babskim towarzystwie, oszaleć można. 
Ban, bo ja za to dostaję świra jak chłopaki na zawodowych drażnią nauczycielkę i ta się na nich wydziera. :V Czasem sama mam ochotę się wydrzeć, ale nie tylko na nich, bo na nią też. Gdyby nie obrażała regularnie jednego z naszych kolegów, byłoby o połowę spokojniej.

Ban, bo takie sceny sa najgorsze :<
Ostatnio zmieniony przez spsr (04-04-2017 o 21h35)

Ban, bo jak dobrze, że ten dzień już się kończy <3
Ban, bo jak ja kocham robić zadania domowe o... *pachą na zegarek* CZWARTEJ NAD RANEM! XDDD
Ban, bo ja na twoim miejscu pewnie odrobiłabym sobie w szkole, Pine XD

Ban, bo na miejscu Pine nie robilabym tego wcale :') Co tam jedna jedynka..
No ale lepiej jednak zrobic xD

Ban, bo u mnie nawet by pewnie nikt zadania nie zadał. W sumie tylko z polaka i historii tylko czasem były pd xD.

Ban, bo fizykę robiłam w szkole. :'D Cóż, była to praca na plastykę i wypracowanie na polski, a że akurat z tych przedmiotów większość punktów jest z zadań domowych... NIESTETY. XDDDDDDDDD
Ban, bo właśnie wykasłuję płuca x"D
Ban, bo dostałam 1 z kartkówki z chemii, bo ciągle zapominałam ją zaliczyć. XDDD Cholera. XDDDD

Ban, bo nie bądź leszcz, zalicz kartkówkę :>
Ja w liceum byłam na chemii chyba 3 czy 4 razy XD właśnie na sprawdzianach i kartkówkach, bo umiałam wszystko i nie chciało mi się chodzić X"D
Ban, bo nie wiem teraz czy nadal mogę zaliczyć xDDD Chyba z miesiąc od niej minął xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (05-04-2017 o 21h42)

Ban, bo kiedy stwierdzasz, że tym razem zarezerwujesz sobie miejsce na jakimś fitnessie zamiast po prostu ćwiczyć na siłce, więc nazajutrz przyjeżdżasz z koleżanką i okazuje się, że zajęcia nie są na 17, tylko na 19, a my źle spojrzałyśmy xD
Ech, 2 h czekania i łażenia po galerii...
Ban, bo przynajmniej nogi pocwiczyly xD

Ban, bo jedyna siłownia, na jakiej byłam, to szkolna X"D
Wolę iść na rower albo biegać do lasu :>
Ban, bo z siłką śmieszy mnie ostatnia sytuacja siostry (ona z koleżanką dzielnie na siłownie ciągle chodzi), jakieś 2 laski od niej z klasy stwierdziły, że też idą więc te "muszą im powiedzieć jak ćwiczyć, ale najlepiej to nie za dużo, bo one to chcą tylko płaski brzuch i tyłek ale nie chcą mięśni wgl" xDDDDD