Ban, bo jeśli się nie znajdzie jakimś cudem, znowu półtorej roku bez komórki TT Nosz [ciach] TT
Strony : 1 ... 47 48 49 50 51 ... 193
Ban, bo jeśli się nie znajdzie jakimś cudem, znowu półtorej roku bez komórki TT Nosz [ciach] TT
Ban, bo wspolczuje Pine TT
Nech, wracajac z przeswietlenia zdalam sobie sprawe, ze zeby glupoty zniszczyly mi najprawdopodobniej cale dwa lata zycia w technikum plus rok obijania sie az do teraz 
A moze dramatyzuje xxd

Ban, bo nie rozumiem, o co chodzi, Espesiu, ale łączę się w bólu xDDDDD
Ban, bo chodzi o zeby madrosci, 8 xd Wyrzynaja sie, a nawet ich nie widac bo rosna nie tak jak trzeba. Przez to mam migreny, mdlosci, bol szczeki, zawroty glowy.. xd
Ostatnio zmieniony przez spsr (28-03-2017 o 17h00)

Ban, bo auć, to słabo. TT Po co w ogóle nam takie zęby, które rosną sobie nieproszone? XDD
Ban, bo wlasnie po nic, to pozostalosci ktore dowodza, ze jednak byla jakas ewolucja 

Ban, bo właśnie ta ewolucja mogła nas jeszcze tak nie karać! xD
Lolol, chociaż nie powiem, w moim wypadku jedna ósemka jeszcze może się przydać. Po prostu siódemka mi się rozkruszyła, a że zalążek dziadu czekał pod nią... Szczęśliwy jest. xD
Ban, bo o ile postanowi wyrosnac w przyzwoity sposob i bez prochnicy, to moze sie przydac. :')

Ban ,bo od 3 dni nie mogę znaleźć ołówka od tabletu ;_;
Ban, bo w takim razie slabo, olowek od tableta droga rzecz. TT

Ban, bo zgadzam się , mam nadzieję ,że jednak znajdę ,bo właśnie mam dużo inspiracji >,< peszek...
Ban, bo odgrzebywałam archiwa MF, żeby sobie poczytać stare posty i zastanawiam się nad jednym:
Gdzie są Anioły vs Demony Part 2, 3 i 4?
Widzę część 1, a potem od razu 5...
Ostatnio zmieniony przez Iremi (28-03-2017 o 18h51)
Ban, bo Iryś, cześć~! <3 I niestety, nie wiem. xDD
Ale chyba za to już wiem, dlaczego wcięło mi komórkę. XD To z ewnością kara boska, za to, co wczoraj na niej pisałam! XDDDDDDDDDDD #beka
Ban, bo lol, Iremi, kasowane były przecież, tak samo jak bany.

Ban, bo podsumowując napisane przez was bany jednym słowem: Słabo! xDD jednolite myśli macie ;D
Ban, bo nie pamiętałam, że były usuwane :v
Dlaczego?
Ban, bo lol, chyba nawet sama mi tłumaczyłaś. XD Albo Froza czy tam Ojsa, whatever
Bo podobno po pewnym czasie i tak usuwają stare wątki, żeby czyścić serwery czy inne takie.

Ban, bo o mój ludu, jeszcze dwie godziny w pracy

Ban, bo zaczynam sobie powoli coś przypominać, ale znowu złapałam się na czarnej dziurze w pamięci :v
Ostatnio zmieniony przez Iremi (29-03-2017 o 15h28)
Ban, bo za dużo baletów, Iryś! xD
Ban, bo ja niesamowicie grzeczną dziewczynką jestem Ananasku - w końcu jeszcze się nie spotkałam z Frozią, a ta to by mnie pewnie zdemoralizowała xD
Ban, bo proszę mnie tu nie obgadywać :'D
Ban, bo chciałam napisać niezłe wyczucie, Fro, ale pewno Frosty wszystko widzi '-'

Ban, bo nie wszystko, czasem tylko scrolluję X"DDDDDDD
Ban, bo ta jasne, ja wiem że ty stalkujesz po nocach xD