Setarah napisał
Oficjalnie Frozia dołączyła do grona dajno, już nie jestem taka samotna <3
BAN, BO WYPRASZAM SOBIE TO "
DOPIERO"!!!111oneoneone Od dawien dawna twierdzę, że jestem dajno, pfffffff.
Mam też inne ciekawe zajęcia, np. wydawanie pieniędzy w knajpach X"D Teraz przydałoby się jeszcze gdzieś sensowną pracę znaleźć, żeby w Menadżerze Finansów na koncie bankowym nie było burzy z piorunami X"DDDDD
Tak poza tym #szukamMęża.
Any takers? XDDDD Dziś na Koszykach z przynajmniej pięciu się obejrzało, trzech rzuciło komentarzem w kierunku moim i koleżanek, z kasjerem w barze flirtowałam X"D O, i pan co robił mi ostatnio drinki się zagapił, a to taki przystojny facet! Ścięte włosy to zdecydowanie #dobrazmiana, nie żałuję \o/
Dziś na zajęciach też jeden typu próbował zagaić, ale jakiś taki nierozgarnięty był. Typu, zamiast pytać o bzdury typu długopis czy zadanie dodatkowe, zapytaj o numer, proste X"D
MATKO, TERAZ SOBIE PRZYPOMNIAŁAM JESZCZE JAKIE CIACHO JECHAŁO ZE MNĄ DZIŚ W BUSIE. On był taki piękny, aż mi głupio było, bo chciałam się na niego gapić, ale nie mogłam, bo on się na mnie gapił za każdym razem jak próbowałam ;____; Ale był w dresie, dresów nieważne jak ładnych, nie podrywam X"D #korpoklimat
Hahaha, jak jesteśmy przy busie to przypomniał mi się jeszcze typu z metra, co był ze swoją dziewczyną i się chamsko gapił na mnie X"DDDD A najlepsze, że wysiedli na tej samej stacji i mogli wsiąść do tego samego autobusu potem, ale dziewczyna go zaciągnęła do innego X"DDDDDDD
#Frodziśmaflow #wweekendszukammężawSzczecinie X"D