Ban, bo brzmi ciekawie (może poza porządkami c;), przynajmniej czas zapełniony, a nie nudy c:
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 46 47 48 49 50 ... 193
Ban, bo brzmi ciekawie (może poza porządkami c;), przynajmniej czas zapełniony, a nie nudy c:

Ban, bo tylko teraz czy w obliczu wolnego uda mi się to ogarnąć, oto jest pytanie ;D Czy leń nie zwycięży, wiesz jak to bywa
Jesteś na gg teraz?
Ban, bo oj, tego pana lenia znam aż za dobrze c;
Nie jestem, ale mogę się w sumie zalogować jeśli nie zapomniałam jeszcze hasła, tak dawno nie wchodziłam c;

Ban, bo jak możesz to jak najbardziej
Jeszcze tu trochę pobędę, a wygodniej się rozmawia jednak 
Ban, bo tak rzeczywiście wygodniej, jak coś to udało mi się zalogować. Jeszcze trochę też się pokręcę, także spoko c;

Ban ,bo ogarniam lekcje -_- matma i te sprawy..
Ban, bo dzień dobry w sobotę! 
Ban, bo ino dobry, dobry~!
Ban, bo bobry! Cos ciekawego u was?

Ban, bo właśnie wymyślam że szczegółami fabułę komiksu o Błękitnym Wielorybku, który kiedyś narysuję xDD
Ban, bo gratuluje. Ja mam fabule do pseudo horrorku, ale jest jeszcze niedopracowana. No i nie ma dialogow, a przydalyby sie xd

Ban, bo nie ma czego, pewnie i tak skończy się tylko na notatkach i planie xDDD
Powodzenia~! Horrorków nigdy za wiele! xD
Ban, bo cisza i spokój, co za niedziela ;D
Ban, bo pewnie i dzisiaj tak będzie. XD
Ban, bo slonce swieci, a mi ciagle chce sie spac, ech.

Ban, bo miałam ochotę tu zajrzeć wczoraj
ale szansa, że ktoś wtedy był, była mniejsza
niż moja chęć wstawania każdego dnia rano
...
w sumie nadal tak jest, ale najwyraźniej inaczej być nie może x"D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (27-03-2017 o 18h46)
Ban, bo nie do konca, ale ok xd

Ban, bo jeśli przez przypadek się sama uderzę i będzie bolało, czy to znaczy, że jestem słaba czy silna?

Ban, bo silna, ale podatna na ból! xD
Opowiem wam bajkę:
Mama się mnie dzisiaj czepiała, że cały czas tylko sobie śpię po szkole w łóżeczku. Więc wyniosłam kołdrę i poduszki na balkon, i sobie pospałam na świeżym powietrzu. Niestety, jakoś godzinę przed zachodem słońca mój słodki sen został przerwany przez sąsiada, który postanowił mnie obudzić, rzucając kamieniem o balustradę, obok której spałam. [Ciach] po[ciach]! TT Nikt nie ma prawa w tak brutalny sposób mnie budzić! TT
Nieco potem ów sąsiad zaczął przed swoim domem wyć do gitary, jak to on ma w zwyczaju za każdym razem, kiedy tylko robi się ciepło. Myśli chyba, że jest drugim Sziranem czy co. Tak wył, że aż jego matka zaczęła się czepiać. Ta kłótnia była taka bekowna~! XDDD "Zostaw mnieeeEEeee!" XDDD Ostatecznie zakazała mu drzeć ryja pod domem i chyba zabrała gitarę. XDDD MA ZA SWOJE XDDDDDD
Dobry na wieczór!
Ban, bo chyba zgodzę się z Pine Mineo
Pine, to Pana załatwili xDD
Ban, bo doprawdy, twoja mama musi byc dumna za tak wielki wyczyn, jak wyjscie na dwor by spac, Pine xD :v
Ja sie jeszcze na to nie zdobylam xD
Jak ja kocham folkmetal <3
Tylko ze sluchanie go po nocy raczej na dobre mi nie wyjdzie, niech to. TT

Ban, bo bardzo przyjemnie się śpi na dworze, polecam. xD
O, folkmetal to jest życie~! Nic tak dobrze nie zagłusza sąsiada z gitarką! 
Ban, bo jak to jest, że akurat kiedy mam rekolekcje i brak zajęć, to dowiaduje się, że jednak przychodzi do mnie nauczycielka na dodatkowe zajęcia z angielskiego.
Miałam iść na pizze ze znajomymi, a tu mi mówią, że za dwie godziny mam zajęcia. T-T
Ban, bo smutne TT
Ja zgubiłam dzisiaj rano komórkę w szkole. Nikt jej nie zaniósł do sekretariatu. TT Moja znajoma gubiła trzy razy. Za każdym razem znajdowała ją w sekretariacie. A ja raz i już ktoś zapieprzył TT
Ban, bo słabo Pine ;/.
Ja jak nie czuję telefonu przy sobie w miejscu publicznym to mam mini zawał xD