Ban, bo w mianowniku będzie Arabowie. No wiesz, to między innymi ci szejkowie co dużo ropy mają! XDD
Strony : 1 ... 148 149 150 151 152 ... 193
Ban, bo w mianowniku będzie Arabowie. No wiesz, to między innymi ci szejkowie co dużo ropy mają! XDD
Ban, bo między innymi tak i nie załapałam za pierwszym razem o czym ty mówisz do mnie xD a ty masz na Eldaryi konto?
Ban, bo mam, mój nick to Phoebe!
Myślisz, że lepszy będzie tytuł "Mroczna Noc", "Noc Mroku", "Zemsta za Śródnocnienie", "Różowyróżowyrózowy", "Bardzo mroczna i przerażająca historia", "Mroczne Pradawne Boginie Różowego", "Noc Mrocznych Pradawnych Bogiń Różowego" czy może "Tyranozaurzyce"? XD
Ban, bo przemawia do mnie noc mroku
i oczywiście zaproszenie już na Eldaryi zostało ci wysłane i oczekuje na jego akceptację
oraz czy zechciała byś pisać ze mną tam opowiadania dwuosobowego?
Ban. bo dobra, a więc niech będzie "Noc Mroku"! B) Łap linka! //www.missfashion.pl/forum/t9137,1-noc-mroku-creepypasta-komedia-horror.htm#p602451 Powinnam dostać nagrodę Nobla za ten piękny, sążnisty opis mojego strychu XD
No i jasne, ale też zależy o czym! xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (22-06-2018 o 00h33)
Ban bo w takim razie idę oddać się lekturze c: no i oczywiście fabuła była by mroczna i ciężka niczym z horroru [polegam w tym wypadku na tobie] ^,^. No i €^{%§% @ mnie to że marnuje miss monety które powinnam zbierać na misję, a wydaję je na próby zrobienia zdjęcia z gwiazdami xD x,x
Ban, bo w takim razie miłej lektury i pff, ja już się nie martwię MM! B)
Plus mhrok zawsze legitny! B)
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (22-06-2018 o 00h41)
Ban, bo w takim razie dziękuję i zabieraj się do pracy nad naszym wspólnym opowiadaniem, które pisać będziemy na Eldaryi :]. O tyle dobrze masz że nie musisz się nimi martwić, jednak widzę że zdjęć z gwiazsami również nie robisz 
Ban, bo akurat tak się składa, że nawet dzisiaj zrobiłam jedno! XD
I o opku lepiej zacznę myśleć jutro, bo serio nie wstanę XD
Ban, ponieważ ci zazdroszczę i w takim razie lepiej będzie jak rozmowę na dziś skończymy mimo że bardzo tego nie chce moja kochana.
Ban, bo dobrej nocy i mam nadzieję że do jutra! 
Ban, bo dobranoc i całuje cie w kochającą mordke :*
Ban, bo wakacje uważam oficjalnie za otwarte!
"Ban, bo leje od rana, co to za wakacje? XD
Ban, bo zazdroszczę tego deszczu, u mnie tylko wczoraj padało. I to aż przez pół godziny xD A jest meega sucho...

Ban, bo widać, że polskie lato pełną parą, u jednej susza a u drugiej prawie powódź XD
Ban, bo chciałabym zabrać trochę tej powodzi od Ciebie XD Mogę dać w zamian trochę swojej suszy hehe

Jak tylko trochę to z radością wezmę, może wreszcie i u ciebie i u mnie zapanuje równowaga XD
Ban, bo chciałoby się niemożliwego xD Chociaż chcieć to zawsze można. a mi kończy się już nadzieja na chociaż mżawkę w niedalekiej przyszłości...

Ban, bo wpadam i witam te które były i zdążyły uciec już. Jak wam idzie polowanie na nutki i gdzie je znalazłyście?
Ban, bo nie zbieram, nie chce mi się xD
Ban, bo chyba Pine dopadło lenistwo końcoworoczne xD Mi dzisiaj poszło wyjątkowo łatwo, szybko znalazłam wszystkie nutki.

Ban, bo brawo brawo! B) I nie wiem, czy końcoworoczne akurat... Bardziej skłaniałabym się tutaj ku opccji "lenistwo całożyciowe" xD
Hm, teraz zastanawiam się, czy sążniście opisać jako pierwsze w moim pseudodziele sposób w jaki można pisać i wysyłać posta na forum czy może jednak jak zrobić zdjęcie pająkowi... Chyba jednak opiszę nocną wyprawę do kuchni! XDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (22-06-2018 o 23h25)
Ban, bo może nie przesadzajmy z tym całożyciowym xD W końcu coś robić trza

Ban, bo taaaaaak, na przykład leżeć i oglądać anime... XDDD