Ban, bo to zawsze coś hehehe. Ale w sumie nicnierobienie to też robienie czegoś, czyli niczego. xDDD

Strony : 1 ... 149 150 151 152 153 ... 193
Ban, bo to zawsze coś hehehe. Ale w sumie nicnierobienie to też robienie czegoś, czyli niczego. xDDD

Ban, bo taktak, dobrze powiedziane! B) A więc jestem mistrzynią w robieniu niczego! B)
Ban, bo mi się nie chcę nadrabiać stron i powiedzcie o czym rozmawiacie, abym była jednak w temacie xD
Ban, bo rozmawiamy o lenistwie! Moim lenistwie! B)
Ban bo w takim razie mogę cie nazywać leniwą kluchą, które wrzucę do wrzątku i ugotuje xD
Ban, bo możesz sobie mnie gotować, bardzo lubię cieplutkie jackuzzi! B)
Ban bo w takim razie ogromnie mnie to cieszy, tylko powiedz z czym chcesz zostać poddana xD
Ban, bo proponuję dodatek w formie dużej porcji suszy xDDD

Ban, bo hm, powiedziałam że sos czosnkowy albo sojowy, ale nie wiem, czy którykolwiek z tych dwóch by do akurat leniwych pasował... XDD
Ban, bo może czosnkowo-sojowy? Zawsze lepiej brać wszystko, jak dają xD

Ban, bo ooo tak, to brzmi pięknie i śmiertelnie! <3
Ban, ponieważ sraczka i nie wyjście z kibelka gwarantowane xD
Ban, bo tylko z tego powodu dałabym się zjeść najgorszemu wrogowi! B)
Ban, bo oj tam, oj tam, nie przesadzajmy xD Raz na jakiś czas nie zaszkodzi xD

Ban,bo obydwie macie rację i trudno się z wami nie zgodzić 
Ban, bo z ciekawości zapytam: kiedy ostatnio u Cb padało, co? xD

Ban, bo najlepsze pytanie na które niestety nie jestem w stanie udzielić ci odpowiedzi, ponieważ nie pamiętam, kiedy ostatni raz był deszcz. 
Ostatnio zmieniony przez Brzydula18 (23-06-2018 o 00h03)
Ban, bo łohoho, czyli u ciebie pewnie sucho jak na pustyni xD U mnie wczoraj padało, ale i tak jest okropnie sucho. Eh, właśnie sobie uświadomiłam, że pierwszy raz tak chcę ulewy. xD

Ban, bo w takim razie ulewe mogłaś ściągnąć do miejscowości w której mieszkam, poprzez specjalny indiański taniec który przywołuje deszcz 
Ban, bo skontaktuj się z Indianami, bo to oni wiedzą najlepiej, jak to zatańczyć.

Ban, bo w takim razie podaj do nich namiary to uczynię to z ogromną przyjemnością c:
Ban, bo słabo u mnie z tym. Myślałam, że sama się tego domyślisz, heh. XD
Ostatnio zmieniony przez Koniara15 (23-06-2018 o 00h18)

Ban, ponieważ myślenie o tej godzinie sprawia mi ogromną trudność. Zwłaszcza kiedy jestem śpiąca 
Ban, bo bany mają magiczną moc odciągania od snu. Czyż nie? xD

Ban, ponieważ o tak i zajęła serduszkiem w ciebie dla okazania sympatii xD ♥