Ban, bo ja nawet do pracy nie chodzę XD
,,Któregoś dnia uwierzyłam, że będzie pięknie, tego się trzymam i nigdy nie wymięknę!
"Strony : 1 ... 146 147 148 149 150 ... 193
Ban, bo ja nawet do pracy nie chodzę XD
"Ban bo w takim razie do pracy chodzi i sprawia mu to przyjemność?
Ban, bo ahh, praca, przymus kontaktu z innymi ludźmi, mmm~ <3 Muszę się już zacząć szkolić do czegoś, co będę mogła robić zdalnie spod kołderki z piwnicy w dodatku... Dalej nie wymyśliłam, co to może być XD
No bo nie oszukujmy się, szanse na zostanie zawodową rysowniczką albo pisarką mam raczej nikłe
Ban, bo mam podobne marzenie, Pine, ale szanse równie nikłe ;-;
W zasadzie to nawet mniejsze.
Czy można zarabiać śpiąc ;-; xxD
Ostatnio zmieniony przez spsr (19-06-2018 o 22h50)

Ban, bo co jest ciekawe? To że lubię spać? 

Ban, bo ciekawe jest to w jaki sposób ujęłaś że lubisz spać i że cytuje,, można zarabiać pieniądze śpiąc" 
Ban, bo ponoć można jeszcze zostać testerem łóżek! B)
I owszem, pamiętam Kjuruś, ledwo co, ale pamiętam~! <3
Ban, bo jest gorąco... 
"Ban, bo Mineoś to już dawno za mną na szczęście xDD A w jaki zawód? 
Człowiek siedzi w domu to nikt się nie odzywa, wyjedzie na dwa dni a tu 2 strony przybyło..xD
Ban, bo ananas mnie pamięta <3
Ban, bo moja sunia skończyła dzisiaj roczek. :> Dopiero co była szczeniaczkiem.

Ban, bo sto lat dla twojej suni! Mój piesek, który wabi się Scooby ma 7 latek.
"Ban, bo pojechałam spontanicznie do Pragi na dwa dni :')
Ban, bo wo, Praga to ładne miasto, więc raczej nie były to dni zmarnowane! <3
I jeju, znacie może coś - serial, film, książkę, animu, cokolwiek - osadzone w dosyć mrocznym świecie fantasy? Coś jak Władca Pierścieni ale z samym tylko Mordorem albo Mordorem jako głównym miejscem akcji? XD I takie bez świata jaki znamy teraz, tylko właśnie taki mhroczny mhrok? XDD
Ban, bo ananasku w takim wypadku ja ci nie pomogę ponieważ w takich klimatach nie czuję się najlepiej. I czy ktoś z was widział na Eldaryi event? Co o nim myślicie?
Ban, bo jest całkiem spoczko.
Praga śliczna, poszłam do paru muzeów, kociej kawiarni, a przede wszystkim pojechałam tam, żeby spotkać się też z chłopakiem, który akurat na parę dni był w Pradze służbowo :'D więc nic zmarnowanego, super było.
Ban, bo olala. Przynajmniej przystojny ten chłopak z którym się spotkałaś? I czy w kociej kawiarni nie było pełno kotów, które można było głaskać?
Ban, bo na opiekuna medycznego, Nel xD
Rany, zazdroszczę tej Pragi, tam jest tak ślicznie. Mam w sumie blisko do Czech, ale jakoś nigdy okazję, by odwiedzić.
I jak tak patrzę na Twój zestaw, to przypomniało mi się, że finału sense8 jeszcze nie obejrzałam T-T.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (20-06-2018 o 23h19)

Ban, bo ja też jeszcze nie widziałam finału, ale już jestem z przyjaciółką po słowie, że w lipcu do niej przyjdę i nadrobimy ; )
Ban, bo ten przystojny chłopak to mój facet od 3 lat XD I tak, kocia kawiarnia polega na tym, że kotki biegają wszędzie i można je pogłaskać. W tamtej było ich jakoś z 10-11, z czego jeden nazywał się Bożenka, a inny Fanfan von Tulipan :"D
No Czechy bliziutko, niecałe 2h do Ostrawy, ale do Pragi to 6h busem jechałam.
Ban, bo wntakim razie zaliczyłam totalną porażkę u nelumi xD. 11 kotów? Całkiem sporo,a któryś kot upatrzyl sobie ciebie i nie odstepowal cie na krok? Ktoś widział event na Eldaryi? Co o nim sądzicie?
Ban, bo Mineoś, finał supi dupi D: Szczerze, byłam bardzo pod wrażeniem, mieli zakończyć wszystkie wątki, a oni nie dość, że rozwinęli akcję na kolejny cały sezon, to zakończyli wszystko co dodali i to co było wcześniej, więc waaah ♥
A nie no spoko, nie ma się co martwić xd Tak z 10-11 kotów jakoś tam było, już nie pamiętam. Raczej nie, ale wszystkie kręciły się dookoła mnie i ocierały się o mój plecak. Coś w nim jest, bo mój kot uwielbia się o niego ocierać tak samo xD
Evencik całkiem spoko nawet, ale te pioruniki w tych konstelacjach są strasznie małe jak dla mnie i momentami nie widzę, gdzie one są..xD
Ban, bo w takim razie już wszystko wiem
, tylko ciekawi mnie dlaczego w tym roku słodki flirt nie zrobił muzycznego eventu...
Ostatnio zmieniony przez Brzydula18 (21-06-2018 o 01h49)