Ban, bo wow, nie spodziewałam się takiego bana. Ale i tak za jakieś pół godziny pójdę spać.

Strony : 1 ... 150 151 152 153 154 ... 193
Ban, bo wow, nie spodziewałam się takiego bana. Ale i tak za jakieś pół godziny pójdę spać.

Ban, bo zaskoczyłam cie pozytywnie czy negatywnie?
Ban, bo pozytywnie oczywiście. Mam wrażenie, że moje bany bez emotek są jakieś takie... negatywne? xD

Ban,bo ja wcale nie odnoszę takiego wrażenia:)
Ban, bo może trochę przesadziłam, ok. Kurczę, spać mi się chceeeee....

Ban, bo jak chcę ci się spać to lepiej śpij, ponieważ wyspany człowiek lepiej funkcjonuje 
Ban, bo za chwilę się wyloguję i pójdę spać wreszcie.

Ban, bo dobranoc i ja również spać pójdę, tylko zbiore pięć nutek, jeśli mi się uda 
Ban, bo wow, ale się tu stron namnożyło o;
Ban, bo fakt, miałam kilka stron do nadrobienia
Ktoś coś mówił że tęskni za banami o drugiej w nocy?... XD

Ban, bo hehehe, jest dokładnie tak jak mówiłam - wczoraj szukanie nutek poszło gładko, dzisiaj ledwo znalazłam 3. jestę wróżkom

Ban, bo chyba bany odżyły! Jupi! XD
Ban, bo już wiem gdzie lecę na wakacje! 
"Ban, bo gdzie w końcu zdecydowałaś?
Ban bo wczoraj znalazłam cztery nutki, a dzisiaj tylko 3. No i czyżby missfashion wróciło do świata żywych? 
Ostatnio zmieniony przez Brzydula18 (23-06-2018 o 17h22)
Ban, bo chyba nie rozumiem. MF zawsze było, jest i będzie w świecie żywych... xD MF to nie to samo, co forum MF ani bany. XDDD

Ban, bo a no. Ludzie po prostu na forum nie zaglądają xd Ja też często zapominam.
Ban, bo no cóż, w końcu nie po to, by siedzieć tu na forum przybyła ta rzesza dziesięciolatek 
Ban, bo lecę do Egiptu.
Ostatnio zmieniony przez Scooby (24-06-2018 o 20h58)
"Brzydula18 Ban, bo wyrażaj się ładniej, bez przekleństw. To gra dla dzieci, a nie prywatne rozmowy.
Ostatnio zmieniony przez Setarah (24-06-2018 o 23h04)
Ban, bo mialam sen o... SZKOLE!
Za dużo oglądania horrorów.... XD
"Ban, bo że szkoła jako ten serial paradokumentalny? No to rzeczywiście musiał być koszmar... 

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (25-06-2018 o 12h24)
Ban, bo dobranoc! 
"Ban, bo mam nowego kota w domu! Córka siostry uparła się, by nazwać go Soma tak jak poprzedniego kota, który żył ledwo tydzień (Soma nazywał się, bo miał oczy podobne do księcia Somy z Kuroszka XD)... Ja jestem za imieniem Ciel na cześć MOJEGO KOCHANEGO MAŁEGO MENSZA CIELA <3
Ban, bo ja bym chyba nie mogła nazwać psa na cześć jakiegoś kpopowego idola xD