Ban, bo padłam ofiarą samych quizów, ugh. :V

Strony : 1 ... 97 98 99 100 101 ... 200
Ban, bo padłam ofiarą samych quizów, ugh. :V

ban bo ja lubię tam te quizy z obrazkami XD ten dział się profesjonalnie nazywa zgadywanka
Ostatnio zmieniony przez Yubin (17-05-2016 o 16h02)

Ban, bo ludzie doprowadzają mnie do szału!

ban bo nie ciebie jedną 

Ban, bo o, nowa osoba na banach, a wy olałyście? XD

Ban, bo nie wątpię... ale dzisiaj to szczyt wszystkiego!

ban bo co się słało?

Ban, bo ahaaa, rozumiem, rozumiem. :')

Ban, bo
Sytuacja 1:
Facet chciał kupić bluzę... Ostrzegał, ze przelew może dotrzeć dopiero w poniedziałek.
Ok czekam... i nic.
Piszę do niego, a on oznajmia, że żona powiedziała żeby nie zamawiał, bo nie wysyłam za pobraniem.
Taa wszystko spoko, tylko żeby ku>ciach< uprzedził mnie, ale nie musiałam sama pisać i dowiadywać się co z tym przelewem... a on po niezmierna półtorej tygodnia (po tym jak sama do niego napisałam) powiedział mi, to co powiedział...
Sytuacja 2
Ktoś pisze, że jest zainteresowany sukienką i prosi o numer telefonu...
Ja grzecznie odpowiedziałam, że nie podaje numeru, bo raz miałam nie przyjemną sytuację, ale co tam.. Ta sama osoba próbuje wyciągnąć ode mnie numer.. Piąty raz

ban bo dlatego cieszę się że mam z ludźmi ograniczony kontakt
idę oglądać grę o tron XD

Ban, bo nadrobiłam SU i teraz nie wiem, co robić ;;
Ban, bo Jelun, pooglądaj sobie Pororo, polecam. X"D

Ban, bo pozbyłam się dwóch aplikacji, by ściągnąć jedną, a okazała się być niepotrzebna. :^<

Ban, bo hej :3
Matko tyle do zrobienia, a tak mało chęci -_-

Ban, bo właśnie. Powinnam szrajbnąć zeszyt od biologii, bo mnie matka zabije, jeśli będę miała tę dwójkę. ;w;
Tak w ogóle to cześć. Liko, avatar z Sonozaki widzę? xD
Ban, bo tia :3
Witam cię Ananasie, przypomniałaś mi, że z biologii na koniec 3 klasy, wylazłam z 2, choć miałam więcej wiedzy i lepsze oceny niż większość bdziągów z klasy -_- no ale ten piękny system oceniania XD
Robię sobię sygnaturkę i jestem wysoce niezadowolona z tego jak mi ona wychodzi T-T
Mam 3 zacne minimalistyczne wersję Sonozaki, tylko jedna z nich jest w odrobinę innej gamie kolorystycznej i jak kombinuję w gimpie, to ni ciorta nie chcę się ona dopasować do dwóch pozostałych -_-
Chyba zrobię tak jak Mineło i wstawię w środkową część jakiś napis, choć chciałam tego uniknąć, gdyż wychodzą mi one paskudnie o_o

Ban, bo plz, Pine zamień się, naprawdę wolę biologię od wosu ;;
Że też zapomniałam o jutrzejszym sprawdzianie.
Ban, bo ja miałam dzisiaj wos... Prawie wszystko zerżnęłam od koleżanki, jak dostanę z tego 5, to będę miała na koniec roku 5. Co z tego, że wiecznie od Olki zrzynałam... :'D
W ogóle to myślałam, że się uduszę ze śmiechu, bo kolega przede mną się odwrócił i do mnie, żebym odwróciła kartkę, a ja się rozkaszlałam, żeby ukryć, że się śmieję... Cała klasa z tego zawyła, a ja potem pięć minut się trzęsłam ze śmiechu i się popłakałam aż. XD Jego próby zerżnięcia były po prostu piękne. :'D
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (17-05-2016 o 20h51)

Ban, bo cóż... Gdyby mi się chciało robić zadania domowe miałabym cztery. Albo i pięć. Bo to z tych zadań dostawało się najwięcej punktów. x'D
...Czyli widzę, że nie tylko mnie użarł system oceniania? x'D
I cudnego kolegę masz Majeranku, ni ma co. XDD
Likoś, w sumie to możesz też walnąć trzecią Sonozaki z całkiem różną kolorystyką, metodą kontrastu! xD
Pisałam tego posta dwadzieścia minut... xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-05-2016 o 20h53)
Ban, bo trza mieć talent aby metoda kontrastu miała sens XD
Dla takiego beztalencia jak ja, ta rada (choć cenna) jest bezużyteczna XDDD
Matko, piłowałam dzisiaj km w deszczu aby zakupić Bambino, a po powrocie do domu odechciało mi się rysować -_-
Muszę zrobić nagrody do MC :3
Ściąganie jest uroczę, pamiętam jak koleżanka pisała sprawdzian, od którego to zależało czy zda, siedziałam pod ławką z głową na jej kolanach i dyktowałam wszystko z podręcznika XDDDDD

Ban, bo jakie nagrody? *ziewa* W ogóle, czy komukolwiek chciałoby się coś pisać czy rysować gdy pod łapką jest komputer? xD Niestety, mimo iż praca artystyczna jest fajna, trzeba się motywować. ;w; W moim wypadku chyba tylko na niemieckim coś rysuję. Muszę przyznać, że jęczenie mojej dobrej znajomej nad moim uchem, że jestem pedofilem, jest całkiem zabawne! XD
Tak co do ściągania - nauczyciel was nie przyuważył? xD U mnie by taki myk raczej nie przeszedł... x'D
Ban, bo robię sobie słowniczek koreańsko-polski... Bo po co się uczyć fizyki? XD

Ban, bo fizyka jest nudna, potwierdzone info. xD
Jeszcze rozprawkę muszę napisać. Ależ mi nowe rzeczy się wylewają w miarę jak dalej w noc...
Chyba z tego wszystkiego to oleję, i pooglądam animu. x'D
Ban, nie Ananasku, bo był to niezwykle nieogarnięty człek, poza tym mieliśmy w szkole średniej bardzo specyficzne ustawienie ławek w klasach 
Nagrody do Miss Cosplay :3
Apropos, NK są w przestoju, niedługo są wakację i trza wymyślić jakiś konkurs ^^
Powinnam wrócić do mojej mangi ale brakuje mi weny -_-

Ban, bo właśnie, jakieś anime zaczęłam i przydałoby się ogarnąć.
Sprawdzian i tak jest na ostatniej lekcji. Jak tu z tego nie skorzystać?