Ban, bo teraz dla mnie też xD
yo Minio
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-05-2016 o 12h24)
Strony : 1 ... 95 96 97 98 99 ... 200
Ban, bo teraz dla mnie też xD
yo Minio
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-05-2016 o 12h24)
ban bo hej Mineo :>

Ban, bo siemanko ludzie :V

ban bo już po maturach? 

Ban, bo yup, wszystkie mam już za sobą. :>

ban bo ja również ^^ przybij piątkę 

Ban, bo okej! wybierz w jaki sposób!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo Wy już po, a ja jutro mam ustny polski :C
Ban, bo powodzenia AyuKim! Życzę Ci byś nie wylosowała tak jak ja wiedzy o języku xD.

ban bo wybieram kung fu ♥ haha
powodzenia na ustnym 

Ban, bo znając życie trafię na coś, o czym nie będę miała pojęcia
I dziękuję! 
Ban, bo żeby nie zdać trzeba się nie odezwać, więc łatwo zdać polski xD.

Ban, bo też tak sobie tłumaczę, różni idioci pozdawali, to ja też dam radę XD (tym bardziej, że matfiz, to nie wiadomo czego komisja oczekiwać nie będzie)
ban bo ja miałam temat o Panu Tadeuszu i poszło mi w miarę dobrze ale zapomniałam sobie imion bohaterów XD u mnie strasznie w pytaniach zaniżali ci szansę na zdanie ;-;

Ban, bo ja za cholerę nie rozumiałam pytania jakie mi zadano nawet po jego wytłumaczeniu. Żałuję, że nie wylosowałam jakiegoś utworu lub obrazka xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (17-05-2016 o 12h56)

ban bo ile miałaś procent jeśli można spytać? 

Ban, bo żałosne 67% xD Mój brat miał 100%. Skręca mnie, że tylko na tyle procent mi poszło >,<

ban bo twój brat pewnie zdawał w starej formule co? ez ważne że zdane i że miałaś więcej niż połowę 

Ban, bo nie ;d Mój brat chodził do technikum, dlatego razem mieliśmy matury w nowej.
Ta, zdałam, to się liczy! xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (17-05-2016 o 13h16)

ban bo może miał lepszy temat

Ban, bo fakt! Miał powiedzieć jak artyści przedstawiają w swoich dziełach ból po stracie kogoś bliskiego, a do tego dołączony obraz z Odyseuszem, chyba. Tu można się było łatwo wykazać 

Ban bo wszystko jest lepsze od wiedzy o języku ;-;
ban bo u mnie wszystkim poszedł lepiej angielski niż polski XD

Ban, bo w mojej szkole polski. Z tego, co słyszałam wszyscy zdali. Na językach najgorzej niemiecki poszedł :d

ban bo u mnie w klasie nikt nie zdawał niemieckiego i chyba sam angielski był ale klasa językowa więc zrozumiałe że język obcy przed ojczystym XD