Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 98 99 100 101 102 ... 200

#2476 17-05-2016 o 21h28

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Ban, bo tok myślenia Jel, tak bardzo podobny do Likosiowego XD
Choć ja czasami dowiadywałam się o sprawdzianie ..... w szkole ...... w dniu w, którym to miał się odbyć ...... na przerwie przed lekcją na, której mieliśmy go pisać -_- ach te wspomnienia okresu edukacji XD

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#2477 17-05-2016 o 21h32

Miss'Żółtodziób
...

Ban, bo jednak im dłużej patrzę na tego niby głównego bohatera, to stwierdzam, że już wolę się uczyć =.="

Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-05-2016 o 21h32)

#2478 17-05-2016 o 21h35

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ban, bo co Jel męczy tym razem?

#2479 17-05-2016 o 21h40

Miss'Żółtodziób
...

Ban, bo słaba jestem w tym pytaniach - O co ci dokładnie chodzi? ;v
Męczyć może wiele rzeczy.
Życie.
Wos.
Ten (niby) biało włosy koleś z Kiznaviera, którego nie trawię i mam ochotę go
zmniejszyć i włożyć do pudełka, a później do większego pudełka i do kolejnego
pudełka i do kolejnego i rozwalić je wielkim młotem.
;V

Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-05-2016 o 21h41)

#2480 17-05-2016 o 21h52

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Spojler, o obrazki ładnie wyglądają w spojlerze. (y)

Ban, bo obstawiałam w myślach, o którego chodzi. Zgadłam. XD
Ja tam Agatka nawet lubię. Taka nieszkodliwa ciota i fajtłapa z nierealną zlewką na wszystko. Lubię takie postacie z animu*, cóż poradzę? xD Połowa serii robi się od razu przyjemniejsza. XDDD

*A może lubi je moja sadystyczna strona, bo wie, że niektórzy inni ich nie lubią, i takie postacie często obrzydzają innym seans? :V

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-05-2016 o 21h55)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#2481 17-05-2016 o 21h53

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ban, bo ja tam go lubię, tak w sumie to kocham jego specyficzną osobowość, irytują mnie czasami jego kwestię i to jak Yuki (aktor) je wypowiada.
Jak dla mnie to Chidori jest najbardziej irytująca XD ale gusta są różne.

Nie chodziło mi o to co Cb moja droga Jel męczy, tylko co ty męczysz Xd
Mogłam napisać "Nad czym ślęczysz?", głupia ja -_-
Czy mi się wydaję, czy jest rym? o_o
Ja tam lubię wos :3 nigdy nie musiałam się na niego uczyć, a i tak były same 4 i 3.
Zero ambicji aby walczyć o 5, to tak bardzo w moim stylu XD
Jak tam matma?

#2482 17-05-2016 o 22h09

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo Katsuhira jest po prostu... fajny! xD mnie tam mało kiedy irytuje jakaś postać. Czasem tylko jest, ale mogłoby jej nie być. Alojzego z Kuroszka najmocniej pamiętam jako znienawidzoną postać - był jednym z najśliczniejszych dzieciaków z animu, jakie pamiętam. I jednocześnie najbardziej wkurzającym. Miałam ochotę mu wydłubać te śliczne óczka swoim widelczykiem. A potem je zakonserwować w słoiczku z formaliną i postawić na biurku. xD Okropny bachor. xD Ale Cielaka jakoś lubiłam.

Okeeej, ja odpływam chyba pisać to wypracowanie. Życzcie mi powodzenia.

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-05-2016 o 22h09)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#2483 17-05-2016 o 22h09

Miss'Żółtodziób
...

Ban, bo w sumie porzucę to anime, ten gościu czasem jest jak ściana stoi, stoi... A tu nagle dostaje przebłysku, brzmiącego trochę jak jakieś emo przemyślenia. wth? To nie dla mnie, już nawet inni i kreska tego nie uratują. ;-;
bo to ci od kill la kill robili, nie? Fajną kreskę wrzucają

Prędzej matmę pokocham niż wos, tak bardzo ze mnie nie human.
Zupełnie ten przedmiot nie wchodzi mi do łba :"

Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-05-2016 o 22h20)

#2484 17-05-2016 o 22h34

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ban, bo tia, jest to pierwszy tak duży projekt trigger'a po Kill la Kill :3
I właśnie przebłyski stojącej ściany są dla mnie tak pocieszne, że nie umiem go znienawidzić <3
Mnie często irytuję jakaś postać, że z głębi serca pragnę aby autor ją uśmiercił XD
Alojzy w kuro mnie nawet nie irytował, moim największym wrogiem była Lizzy, dopiero w mandze okazała się znosna ale dalej nie pałam do niej sympatią ^^

Prawdziwa ironia ma miejsce wtedy kiedy fabuła wciąga ale główna postać irytuję cię tylko tym, że oddycha.
Ja np nienawidzę postaci z prawie wszystkich haremówek i revers-haremówek, bo po ludzku są irytujące i wszystkie są robione jak kserokopię, może dlatego lubię Katsuhirę, że po primo kocham typ flegmatyka, a po duo ma specyficzną osobowość.
Normalne postacie z wyidealizowaną postawą bohatera już mi się przejadły XD

Ostatnio zmieniony przez Likoris (17-05-2016 o 22h35)

#2485 17-05-2016 o 22h35

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo ja mam fajnego nauczyciela od WOSu, więc jak miałabym nie lubić przedmiotu? xD Nawet nie śpię bardzo dużo na tych lekcjach. Tylko tak troszkę. XD
Gdy wyjątkowo mi się nudzi. XD

I taaak, dalej nie zaczęłam tej rozprawki. XDD
Chyba zacznę standardowo równiutko o północy. XD

EDYTA:  Co do haremówek to podzielam twoje zdanie. Ale one są same w sobie zUe. ;w; I, o ironio, pierwszym animu, jakie dobrowolnie włączyłam, była haremówka. Z dużą ilością gigantycznych cycków. Że też się od razu nie zniechęciłam do japońskich kreskówek, chyba tylko Bogu muszę dziękować, bo cud to był. x'D A Lizzy mi nie przeszkadzała. Owszem, bywała okropna, ale dało radę żyć. xDD

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-05-2016 o 22h41)

#2486 17-05-2016 o 22h39

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Ban, bo dobry na wieczór.

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#2487 17-05-2016 o 22h42

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo czeeeść, Seciu! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Co tam, jak tam żyćko?

#2488 17-05-2016 o 22h43

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Ban, bo płynie jak zwykle Pine /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I cześć i dobranoc jednocześnie, bo mykam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#2489 17-05-2016 o 22h44

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo życie zawsze płynie, toteż bardzo sprytna odpowiedź. ;D Ino branoc, branoc w takim razie.

#2490 17-05-2016 o 22h54

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ban, bo haremówki mogą być zacnę ale pod warunkiem, że są na podstawie mangi, a nie gry. Manga powinna zostać przemieniona w anime ale gra powinna zostać grą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Np taki Ouran High School Host Club to boska komedia i przyjemny romans, niedługo ma ponoć wyjść kontynuacja i to po tylu latach, ale co się dziwić skoro manga skończyła się chyba 3 lata temu, a tytuł ciągle trzyma się w top 10 na stronach internetowych. Znaczy to tyle, że zyski będą nie małe XD

To, że nie lubię haremówek oglądać, nie znaczy, że nie lubię w nie grać (czyli tak zwane otomege <3)

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#2491 17-05-2016 o 23h15

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

...Ban, bo nosz. Pół godziny na raty pisałam długiego i ładnego posta, ale mi go skasowało! ;w;

Okej, i tak coś napiszę. xD

Gry otomciowe są okej. Szkoda, ze moja średnia znajomość angielskiego (Tja, dopiero niedawno poczułam motywację do nauki języków obcych... Tak mniej więcej wtedy, kiedy zainteresowałam się animu oraz japońskimi pierdółkami. xD) mi nie za bardzo pozwala się zaznajomić z jakąkolwiek. Tylko w cuowną fhącuską podróbkę - w SyFa mogę pograć. I w Antykloff, ale od tego drugiego uciekłam z piskiem.

Po tym miałam już traumę. ;w;

A animu ledwo co kojarzę, ale chyba wpiszę na listę do obejrzenia, skoro mówisz, że fajne animu. xD

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-05-2016 o 23h17)

#2492 17-05-2016 o 23h31

Miss'Supersonik
Yubin
╭∩╮(︶︿ ︶)╭∩╮

ban bo wasze posty są tak długie że wolę nie wiedzieć o czym rozmawiacie niż to wszystko nadrabiać XD tak wiem... jestem leniuchem ;-;

//photo.missfashion.pl/pl/1/101/moy/80588.jpg

#2493 17-05-2016 o 23h34

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Ban, bo cóż, Yubin, mam tak samo. XDD Jakby nie mogły o mangach pogadać w odpowiednim wątku, ja jak już piszę o kpopie to przynajmniej krótko. ;-;

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#2494 17-05-2016 o 23h35

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ban, bo podobną traumę miałam w dużej części eventów w kolejnej otomege znaną pod nazwą "Once upon a Fairy Love Tale" (tylko tam chodziło o j ang). Kocham aplikację Arthimetic'a i Ambition'a ale osoby odpowiedzialne za tłumaczenia proszą się czasami o kopa, choć nie czepiam się o ile rozumiem sens (problem w tym, że tu czasami go nie było -_-)

Oglądnij jeżeli nie znasz Ouran'a, bo to jedna z najlepszych komedii, które miałam przyjemność zobaczyć razem z bratem. Od czasu do czasu oglądamy tą serię od początku.
Anime stare ale ma znośną kreskę, a postać Tamaki'ego przeszła do historii bishounenów <3

(spoiler odnoszący się do serii)Przybliżenie postaci Tamaki'ego, choć to tylko 10% całokształtu jego osobowości XD

#2495 17-05-2016 o 23h35

Miss'Supersonik
Yubin
╭∩╮(︶︿ ︶)╭∩╮

ban bo wszystko jest dla ludzi ale nie wszystko jak widać dla leniwych XD

#2496 17-05-2016 o 23h41

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ban, bo oj tam Yubiś :3

Sorki Majeran, że nie człapiemy do odpowiedniego wątka ale czasami pojawia się tam dziecko z, którym nie chcę mieć nic wspólnego, więc omijam XD

Yubin jak polazł inglisz?

Ostatnio zmieniony przez Likoris (17-05-2016 o 23h41)

#2497 17-05-2016 o 23h42

Miss'Supersonik
Yubin
╭∩╮(︶︿ ︶)╭∩╮

ban bo tak jak zawsze XD miałam 90%

#2498 17-05-2016 o 23h46

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ban, bo sweet :3
Likosław jest z Cb niesamowicie dumny ^^

Zaraz zamorduję gimpa, oszaleję przy tej graficę -_-

#2499 17-05-2016 o 23h47

Miss'Supersonik
Yubin
╭∩╮(︶︿ ︶)╭∩╮

ban bo dziękuję :> przyznam się że liczyłam iż będę mieć nieco więcej procent ale jestem zadowolona bo czułabym się okropnie gdyby poszło mi gorzej niż na symulacjach

#2500 17-05-2016 o 23h58

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ban, bo wchodząc na ustny inglisz to prawie płakałam z powodu stresu, gdyż nigdy nie miałam symulacji egzaminu (nauczycielka miała nas gdzieś), a mniej niż 70% byłoby hańbą dla kogoś takiego jak ja (czyli dla kogoś kto radzi sobię tylko z j ang, jeżeli chodzi o przedmioty szkolne). Przez cały egzamin bełkotałam i pozapominałam kluczowych wyrazów, które to pasowały do mojego zestawu XD

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 98 99 100 101 102 ... 200