ban bo moja argumentacja była niepoważna XD

Strony : 1 ... 99 100 101 102 103 ... 200
ban bo moja argumentacja była niepoważna XD

Ban, bo to jak moja XD
Kiedy usłyszałam, że mam 90% to zastanawiałam się ile tak naprawdę z mojej wypowiedzi zrozumieli XDDDD

ban bo bardzo podoba mi się twój nowy zestaw :>

Ban, bo miło mi, choć muszę jeszcze przerobić odrobinę avek :3
Nie jestem w 100% zadowolona ale z drugiej strony nigdy nie jestem więc haha XD -_-

Ban, bo nudzi mi się niemiłosiernie. Po co iść spać xD

Ban, bo widzę, że nie tylko ja jestem wyznawczynią filozofii "bez snu da się żyć" XD
Zaraz chyba poszukam czegoś w telewizji i najem się słodyczy :3
Akurat, bo mam krówki i poszperam za kreskówkami ^^

ban bo sen jest dla słabych XD

Ban, bo haha Yubiś też XD
Skończyłam mój zdziczały zestaw z Nori-chan, a więc niedługo powinien wyświetlić się nowy avcio (choć zmieniłam tylko nasycenie barw, to teraz będę czatować jak głupia XD)
Zmykam, cuksy same się nie zjedzą XD

Ban, bo godzinkę temu skończyłam wypracowanie na polski. Napisanie w miarę drobnym pismem dwóch stron A2 zajęło mi godzinę odjąć ok. 20 minut na odcinek animu w przerwie plus odjąć około 10 minut na napisanie marnego pseudowiersza w przypływie prawie weny. Um, szybko. XD
Taaak, wyznaję podobną filozofię jak wy. xDD Po co spać, skoro można się lenić po napisaniu czegośtam na ostatnią chwilę? xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (18-05-2016 o 01h54)
Ban, bo jest taki moment w, którym nawet Likoś musi iść spać XD
Nikogo tu nie ma ale i tak branoc :*

Ban, bo dzień dobry wszystkim!
Ban, bo dobryyyy. ^^
Kocham dni, które mogę zacząć sluchaniem muzyki. :3

Ban, bo ja zawsze rozpoczynam muzyką o.0
No dobra, najpierw pisaniem do Ciebie xD

Ban, bo dzisiaj to ja bym się najchętniej nie obudziła, ewentualnie dopiero jutro ;-;
Ban, bo jak już będzie po cały stres przyjemnie zniknie 

Ban, bo ja z samego rana zbieram się po cichu, gdyż inni śpią, często wstępuję po drodze do mojego ukochanego trolla, a tam muza dudni od 5 rano.
Od Kpop'u do folk i Death metalu, ta to ma rozbieg XD

Ban, bo jak moja sis jest w domu to śpi, gdy ja się szykuję do szkoły. XDD Przez to nie mogę puszczać muzyki na głośnikach, ale wzięłam sobie dziś telefon do kuchni i włączyłam. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (18-05-2016 o 14h27)

Ban, bo mam ochotę na ciniminis ale sklep jest tak daleko T-T
Niech ktoś pójdzie do sklepu za mnie!

Ban, bo nigdy nie zapominajcie o makaronie... Chyba, że lubicie skrobać garnki.

Ban, bo jestem własni po ustnym i trafiłam temat, którego nie zdążyli dodać do internetów, więc musiałam totalnie improwizować XD
Ban, bo na co wpadłaś :3?

Ban, bo "Jak twórcy dzieł przedstawiają życiowe wybory młodych ludzi?". W sumie przyjemny temat, mogłam trochę pomówić i na szczęście dało się wcisnąć Pieśń Lodu i Ognia-skarbnicę wszelkich motywów xD I 88% wywalczone, wreszcie mogę odetchnąć z ulgą! :3
Ban, bo to bardzo dobry wynik i temat w sumie supi
Powciskałabym do niego dramy xD

Ban, bo umiejętność improwizacji to klucz do sukcesu :3
Szczególnie, że prawie całą moja matura to jedna wielka improwizacja -_-
Przyjemny temat 

Ban, bo moje koleżanki się załamały jak im pokazałam mój słowniczek z koreańskimi słówkami... XDD