Ban, bo ja nie oglądałam, ale i tak właśnie byłam w kategoriach, że albo zremisują, albo przegrają..

Strony : 1 ... 173 174 175 176 177 ... 200
Ban, bo ja nie oglądałam, ale i tak właśnie byłam w kategoriach, że albo zremisują, albo przegrają..

Ban, bo podstawa to wierzyć w swoich. xD
Mój kolega bluzgał bardziej, niż ojczym.
Ban, bo polecam zobaczyć:
https://vimeo.com/172760396
xD
Ban, bo padłam i leżę pod stołem. xD
Ban, bo umarłam ze śmiechu trochę. XDDD

Ban, bo przeglądam sobie na tt hastag #GrowingUpShy i stwierdzam, że stałam się o wiele odważniejsza przez kilka lat. Zamawianie jedzenia gdziekolwiek już nie jest takie trudne!

Ban, bo jak się spotkałam z tymi loszkami, to połowa wstydziła się kupowania czegokolwiek, bo bała się gadania z ludźmi. No, wiadomo o co chodzi... W każdym razie, teraz jest naprawdę masa takich ludzi. D:

Ban, bo wpadła do mnie przed chwilą kuzynka z Grecji i nawet nie wiedziałam, że jest w Polsce. Jestem jak
Link do zewnętrznego obrazka
Ale miło, że mnie zaprasza na wakacje do siebie.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (01-07-2016 o 12h23)

Ban, bo Sehun jest czasem bardziej memowy niż Suho...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (01-07-2016 o 12h32)

Ban, bo wydaje mi się, że oni oboje uczą się wyrażania swojej ekspresji od siebie.. xD

Ban, bo długie godziny razem w pokoju... Kto wie. '-'

Ban, bo rezerwacja biletu nigdy nie była takim wkurzającym zajęciem.. Co prawda robię to pierwszy raz, noale '-'

Ban za przebywanie w moim internecie!
Ban, bo coś cichutko tu tak.
Ban, bo zabiłam w nocy pajonczka i nadal źle się z tym czuję, beznadziejna jestem .-.
Tu zawsze jest cicho
No dobra są wyjątki
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (01-07-2016 o 16h26)
Ban, bo pajonk pewnie trafił do nieba, jeśli nic złego nie robił.

Ban, bo w sumie zabijał robale, co by po pokoju nie latały...
Okej, weszłam na promenadę, zrobił mi się czarny ekran i tylko widać było złoty łańcuch. łaj? x"D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (01-07-2016 o 16h41)
Ban, bo mój kuzyn kupił sobie dziś tarantulę i zadeklarowałam się przed rodziną, że póki ta bestia tam mieszka, ja do niego nie chodzę. Nagle okazało się, że nikt nie chce go odwiedzać. ^^
Ban za opowieści rodzinne!
Ban za dawanie dziwnych banów, bo jak już mają być regulaminowe, to muszą mieć uzasadnienie. :V

Ban, bo czesc Wam! Piateczek <3
Ban, bo o tej godzinie, nachodzi mnie ochota na filozofię. Iść spać czy zatruwać życie znajomym. Oto jest pytanie. XD
Ban, bo sen zawsze jest najlepszym rozwiązaniem.

Ban, bo po chorobie mam problemy ze snem, więc opcja zatruwania życia, jest również kusząca za każdym razem.
Ban, bo pioseka Lucky One męczy mnie od kilku godzin i nie umiem jej wyrzucić z głowy.