Ban, bo dzisiaj zamiast dwóch godzin lekcyjnych, czytałam książkę w parku.
Jednak czytanie książek się opłaca.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Strony : 1 ... 143 144 145 146 147 ... 200
Ban, bo dzisiaj zamiast dwóch godzin lekcyjnych, czytałam książkę w parku.
Jednak czytanie książek się opłaca.
Ban, bo ta... Mam nadzieję, że kiedyś będzie mi się chciało skończyć Wiedźmina czytać.

Ban, bo nie wiem czy oglądać Blood, czy czytać dramy na kpopowym.

Ban, bo oglądaj Blood! Jest całkiem fajne. Przypomniałaś mi by skończyć xD Teraz inaczej będzie mi się oglądało, bo główni aktorzy wzięli ze sobą ostatnio ślub :3

Ban, bo po School 2013 wszystko będzie ciekawe, serio. Gra aktorska nie jest zła, ale fabuła była tak nudna, a jedyny interesujący mnie wątek na końcu zepchnięto na drugi plan.

Ban, bo to takie żenujące, kiedy ktoś w naszym wieku się upija, co, maknę? X"D ahh to pokazywanie na siłę, że jest się dorosłym, a tak naprawdę po prostu pokazuje się, że jest się sztywniakiem nie umiejącym się bawić bez rozweselacza '-'
Kolega dziś miał strasznego kaca i nadal z niego leję. :")

Ban, bo moja nauczycielka zwierzała się mojej klasie, że najbardziej lubi w swojej pracy, kiedy uczniowie wracają po Sylwestrze i niektórzy w dosyć głośny sposób żalą się na ból głowy, lub inne konsekwencje upicia.
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (10-06-2016 o 19h00)
Ban, bo *podnosi łapkę* a do której klasy chodzisz, można wiedzieć? XD
Ban, bo druga gimnazjum się kłania XD
Ban, bo mój UB walnął se tatuaż z Jeżusiem i teraz nie wiem, czy obstawiać, za ile mu się znudzi.

Ban, bo Ro, jesteś dokładnie w moim wieku. XD
U mnie tak nie piją. Za to palą na potęgę! x'D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (10-06-2016 o 19h09)
Ban, bo nienawidzę szkoły.
Mam dość.
Ban, bo aaahhh, jak dobrze nie mieć już szkoły.

Ban, bo masz rację.
Ban, bo mi został ostatni tydzień lenienia się na większości lekcjach. Drugi tydzień to już luz i nie ma lekcji.

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo w moim liceum wprowadzono tydzień wolnego przed zakończeniem, więc siostra ma lajcik

Ban, bo siemka siemka. Ktoś siada o 21 przed telewizorem ? 
Ban, bo z jakiej okazj? Harry Potter dzisiaj ;0?

Ban, bo Potter? :O *Porzuca na chwilę zachwycanie się kjutnymi oraz ślicznymi blondaskami z animu i nie z animu uskuteczniane mniej więcej od sześciu godzin, by sprawdzić, czy to prawda*
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (10-06-2016 o 20h51)
Ban, bo mi akurat o Euro kmini, czy któraś się interesuje? 
Ban, bo mnie piłka nożna nie interesuje, więc nie śledzę.
I w szkole znajomej robimy wyzwanie ile mang zdąży przeczytać do końca roku szkolnego xD

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo lol, fakt. Teraz rozumiem, dlaczego w sklepach tyle kiczowatych akcesoriów związanych z piłką xD

Ban, bo ja kojarzyłam, że ma być Euro, ale nie kojarzyłam, że już teraz... Dopiero strona startowa google mi uświadomiła. XD

Ban, bo brak pomysłu na anime >_< Teraz wegetuj człeku przez kilka tygodni aby mieć co oglądać i czym żyć -_-

ban bo zaraz zmienię rangę ^^ muszę napisać o tym w każdym poście XD