Ban, bo ja nie ważne czy się nudzę czy nie, to i tak narzekam xD
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Strony : 1 ... 141 142 143 144 145 ... 200
Ban, bo ja nie ważne czy się nudzę czy nie, to i tak narzekam xD
Ban, bo ja nie mam czasu nawet na przysłowiowe podrapanie się po tyłku, który swoją drogą nieco mnie boli po wczorajszym dniu w górach. Ygh, zmęczyłam się już
Ban, bo ja muszę biec do sąsiadki, ponieważ utknęła pod łóżkiem xD
Dobrze że telefon miała blisko.
Ban, bo brzmi dość dziwnie o.o powodzenia?
Ban, bo ja się cieszę, ponieważ udało mi się wyjść na koniec z języka polskiego na cztery ^^
I cześć c:

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo cześć, gratulacje przy okazji też.
Ban, bo dzięki Nelumi.
Cieszę się przez to jak głupia, bo to byłaby moja jedyna trójka na świadectwie xd

Ban, bo a ić ty brateł ze swoimi ocenami. ;<;
tak poza tym to hejka
Ban, bo wtf, jak można walnąć w ostatnim odcinku "To be continued . . . ?" przecie to podchodzi pod tortury ლ(ಠ益ಠლ

Ban, bo jedyna trójka na świadectwie ojeju. Dawno się to u mnie nie zdarzyło x'D
Cześć cześć
Ban, bo jak ja kocham moich przyjaciół. Ja tu jak najwolniej idę na ratunek, a tu mnie wodą oblali. Plus jest taki że wiem już o swoim zwycięstwie w konkursie z niemieckiego XD
Ban, bo po prostu mi zazdrościsz, że się uczę Jelonie :v
Ja sama jestem tym zaskoczona, bo miała być jeszcze z chemii, ale najwyraźniej napisałam dobrze ostatni sprawdzian xD

Ban, bo jutro poprawiam ostatni przedmiot i jestem wolna. Co tam że jutro jest ostatni termin przed wystawieniem ocen.
Ban, bo Rozali, dziś u mnie był ostatni dzień do wystawiania ocen, a ja dziś pisałam polski xD

Ban, bo ja muszę jutro poprawić fizykę, czyli największe zło w mojej szkole.
Ban, bo nie ma to jak zielona noc z Wyborową xD
Ban, bo cześć, żyję, ale umieram, bo jutro o 8 rano egzamin z niemieckiego, a nic do niego nie powtórzyłam :'D Przydałoby się mieć 5 i certyfikat na C1 x"D
Iriś, kopnij mnie, żebym otworzyła Deutsch im Büro i nauczyła się wszystkich słówek do pisania reklamacji, czyli najgorszego listu biznesowego, jaki muszę umieć do egzaminu X"D
Pocieszam się myślą, że już 11 egzaminów z 14 za mną <3
Ta desperacja, kiedy po tygodniach wchodzisz na Różowe Forum, żeby nie uczyć się do postrachu uczelni :'D
Ban, bo nie rozumiem ludzi, którzy mówią mi jaka jestem, a nie potrafią uwzględnić dlaczego..

Ban, bo nie martw się, jakaś babcia ostatnio podeszła do mnie i powiedziała że powinnam zacząć się normalnie zachowywać i ubierać. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ta kobieta mnie nie zna i widzi po raz pierwszy, a ocenia mnie negatywnie tylko dlatego że wyglądam inaczej niż inni.
Ban, bo się nie martwię, tylko nie lubię jak ktoś twierdzi, że jestem uciążliwa, nawet mnie nie znając(stwierdziła to na podstawie sama nie wiem czego.. przecież ja się tylko reklamuję, bo chce coś sprzedać, a na owej stronie każdy ma do tego prawo - Nie chodzi o MF), a nie zamierza odpowiedzieć na moje pytanie ''Dlaczego tak sądzi''
Ostatnio zmieniony przez Nerra (09-06-2016 o 21h19)

Ban, bo potrzebne mi jakieś nowe gwiazdy :< Brakuje mi aż 10 i żadne się nie pojawiają od kilkunastu dni T^T
Ostatnio zmieniony przez Mineo (09-06-2016 o 21h48)

Ban, bo podejrzewam, że jakieś nowe będą dopiero około 21

Ban, bo dzięki. W takim razie mam sporo czasu do oszczędzania MM xD

Ban, bo witam wszystkich tak szybciutko 
Ban, bo witam Cię Set, ale tak powoli :>
Chciało mi się nową stylizację zrobić i w sumie mi nie wyszło :\
Ostatnio zmieniony przez Mineo (09-06-2016 o 21h58)