Ban, bo szczury są cool. Moja przyjaciółka ma siostrę, która je hoduje i uczy sztuczek xD
We are in noir

Strony : 1 ... 145 146 147 148 149 ... 200
Ban, bo szczury są cool. Moja przyjaciółka ma siostrę, która je hoduje i uczy sztuczek xD

Ban, bo mogłabym mieć szczura, ale moja matka nie lubi ich ogonów i
dlatego nie pozwala mi go mieć. wth? Z nią nie da się dogadać :"D
Ban, bo chciałam mieć szczura lub szynszyle, takie urocze puszyste kulki.
I mogłabym mieć królika za darmo, bo mój kuzyn hoduje i mówił, że może mi za darmo dać :v
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (11-06-2016 o 13h14)

Link do zewnętrznego obrazka
ban bo witam wszystkich 

Ban, bo witaj Yubin ;D

Ban, bo nadal pamiętam jak mama kupiła mi chomiki. Miały być siostry, a chyba miesiąc później miałam 8 chomików.
ban bo ja też chciałam mieć kiedyś szynszylę ale tylko dlatego że chciałam mieć z niej futro XD niestety jedna by na nie nie wystarczyła ;-; wiem jestem okropna!

Ban, bo Yubin... Po co ci było futro z szynszyli? .---.

ban bo po to żeby je mieć XD po prostu chciałabym mieć kiedyś futro a z szynszyli są najbardziej ekskluzywne i to jest w sumie takie gdybanie niż życiowy cel

Ban, bo Yu, przerażasz mnie. :V Spróbowałabyś tknąć to biedne zwierzątko...

ban bo gdyby to zwierzątko było moje raczej trudno by mi było je tknąć i bym je broniła ale biorąc pod uwagę fakt że gdyby było mnie stać na futro z szynszyli to nie musiałabym kiwnąć palcem przy jego wyrobie a wtedy jak to się mówi nie mój cyrk nie moje małpy
oczywiście nie uznaje maltretowania zwierząt i obdzierania ich ze skóry na żywca ale w humanitarny sposób czemu nie
Ostatnio zmieniony przez Yubin (11-06-2016 o 13h37)

Ban, bo trochę przypomniało mi się Pożegnanie z Marią x''D. Czemu mi to robisz głowo.

Ban, bo esu, moje oczy wypadły, Yu, ty to robisz specjalnie, prawda?
Masz całą garść, bo chyba na twojej klawiaturze tego brakuje: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ban bo nigdy nie byłam dobra w stawianiu przecinków więc jeśli nie muszę to tego nie robię XD wolę nie mieć ich wcale niż mieć w złym miejscu

Ban, bo ja przytoczę słowa mojej byłej nauczycielki od polskiego: "Lepiej postaw za dużo przecinków, niż wcale"

ban bo moja mówiła tak samo ale jakoś sobie nigdy nie brałam tego do serca
chyba nawet jedną z cech języka internetowego jest pomijanie znaków interpunkcyjnych i wielkich liter
Ostatnio zmieniony przez Yubin (11-06-2016 o 13h49)

Ban, bo ja bardzo możliwe że wtedy akurat spałam XD
Ban, bo może to jest i cecha języka internetowego, ale jakoś wolę jak ktoś stawia przecinki, bo inaczej moje oczy bolą. : ))))))
Często pomijam przecinki przy pisaniu postów na forum, ale pls, tam gdzie to oczywiste, to je stawiam...
Yu, mam rozwiązanie - ciachaj zdania na pojedyncze jak Solomona. Wilk syty i owca cała. :V
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (11-06-2016 o 14h07)

ban bo nie mam ochoty się dziś kłócić o cokolwiek a zwłaszcza o taką rzecz jak przecinki więc opuszcza wasze "banowe" grono aby nie torturować was ich brakiem... miłego dnia

Ban, bo zastanawiam się, czy będzie mi się dzisiaj chciało ćwiczyć na orbitreku jak wrócę. xD

Ban, bo nienawidzę jak ktoś myśli, że się kłócę, gdy ja po prostu o coś ładnie proszę i składam propozycje. '-'

Ban, bo tato nauczył mnie grać w 2-5-8 xD. Chociaż bardziej mówił mi po prostu w co mam klikać.

Ban, bo chyba muszę zablokować sobie tumblra... xDD

Ban, bo Yuu, wszystkie cię kochamy. Ale, do jasnej-ciasnej, przecinki (No i duże litery!) są po prostu ELEMENTEM JĘZYKA POLSKIEGO W PIŚMIE. ;w;
*Idzie do emo kącika, bo nikt chyba nie podziela jej zdania odnośnie tego, że nasz język ojczysty jest nasz i jest najpiękniejszy, wobec czego trzeba go szanować i nie zabijać przy każdej możliwej okazji*
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-06-2016 o 15h18)
Ban, bo szacunek i niezabijanie naszego polskiego to się zgadzam, nawet jeśli wolę angielski. xD