Ban, bo mi już nie będzie dane zmienić rangi, chlip chlip. :C

Strony : 1 ... 144 145 146 147 148 ... 200
Ban, bo mi już nie będzie dane zmienić rangi, chlip chlip. :C

Ban, bo zszyłam dumnie bratu cały plecak bez najmniejszego ukłucia igłą, więc oczywiście przy wbijaniu jej w szpulkę przy chowaniu musiał nastąpić ten moment :") Małe najgorsze grr
Ban, bo myślałam, że pójdę dziś spać wcześniej, ale skończyłam przeglądając Xiuchenowego bloga na tumblrze. '-'
Nelcia, pożyczyć naparstek?

Ban, bo mam, nie trzeba xD Ale nie używam, bo zawsze daję radę. Teraz też dałam bez przez całe szycie x'D
Ban, bo od wczoraj mam z bratem maraton "Eyeshield 21" i końca nie widać XD Matko, jak ja kocham Hirume ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ban, bo poniewierają mi się po pokoju balony... z jakieś 10. xD Wzięłam sobie 6, ale koleżanka mi wcisnęła następne 6 (z czego dwa trzasnęły). XDD

Ban, bo w końcu weekend.
Ban bo serio? Nie zauważyłam... xD
Ban, bo ja mam weekend od środy... A raczej od wtorkowego popołudnia. XD

Ban, bo moja droga przyjaciółka z podstawówki postanowiła pogadac ze mną, tylko szkoda że o trzeciej w nocy.
Ban za szatańską liczbę wiadomości, wow, 666, wow.

Ban, bo tylko dzięki twojemu banowi zwróciłam na to uwagę xD
Ban, bo nie ma za co! xD
Lol, mój tata powiesił odświeżacz powietrze do góry nogami i wszystko się wylało. xD

Ban, bo tak też można.
Ban, bo kazał mi poszukać strzykawki i nalać tego z powrotem... Lol, nie trzymamy strzykawek w domu. XD

Ban, bo w takim razie życzę ci owocnych poszukiwań XD
Ban, bo tata i tak jest zajęty, więc włączyłam sobie duck song i próbuję się skupić. XD

Ban, bo ja zawsze w momentach gdy próbuje się skupić, to albo dostaję głupawki, albo nagle przypominam sobie śmieszne i głupie momenty ze swojego życia.
Ban, bo dziś jadę po nową świnkę morską. I tak żadna nie zastąpi Kluski ;n;
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (11-06-2016 o 12h48)

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo też chcę mieć świnkę, ale moja mama mówi, że mam już psa i brata to wystarczy zwierząt w domu :<

Ban, bo ja nie mogę mieć psa w mieszkaniu, więc jest świnka morska.
Tak się do niej przyzwyczailiśmy, że jak Kluska umarła, to moja mama i babcia jak coś obierają, to chcą jej rzucić. Identycznie tata jak wstaje do pracy, a ja tak mam jak otwieram lodówkę ;----;
I dlatego będzie następna.
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (11-06-2016 o 12h52)

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo jak mieszkałam w Niemczech też miałam tam świnki, a jak wróciłam to też odruchowo jakieś cosie chciałam komuś podrzucać xD

Ban, bo chciałam coś napisać, ale zobaczyłam rozmowę o zwierzętach i zastanawiam się znowu, czy mój kot przypadkiem nie ma tasiemca. '-' To tak jakbym miała trzecie zwierzątko, wow

Ban, bo zaczęłam się zastanawiać czy jakby świnek mi zdechł, to rodzice zgodziliby się jeszcze na szczura... :v
Ban, bo jeśli uda mi się z powrotem dogadać z Werką to się będę bawiła z jej szczurkami, a co. :V