Ban, bo ja chyba sobie zjem truskawki z... truskawkami. :V

Strony : 1 ... 140 141 142 143 144 ... 200
Ban, bo ja chyba sobie zjem truskawki z... truskawkami. :V

Ban, bo ja bym je zblenderowała z miętą w mleku *-*

Ban, bo ja bd miała z makaronem, omo. <3 Ale dobre są z jagodami, mlekiem i miętą... I czekoladą. XD

Ban, bo zgłodziłaś mnie na śmierć >.< Zjadłabym płatki, ale nie ma mleka x'DDDD

Ban, bo płatki to puste kalorie, po których jesteś głodna zanim umyjesz miseczkę. :V (Lub wstawisz ją do zlewu x"D)

Ban, bo lol, to najlepsze śniadanie xD. Nie jadam żadnych tych w kształcie ciastek, czekoladowych itd. Kukurydziane płatki to jedyne jakie mój brzuch lubi. A jak mam owoce to dorzucam je do miski.

Ban, bo chyba teraz ciągle będę wyła "hello angel" XDD

Ban, bo ja w sumie tylko raz przesłuchałam albumu. Mam nadzieję, że brat się nie kapnie, że pożyczyłam jego słuchawki.

Ban, bo chyba już powinnam zacząć się szykować... XD

Ban, bo na którą masz ten bal XD? Nadal się śmieję, że musicie poloneza tańczyć.

Ban, bo na 16, ale wpół do muszę być, żeby tego poloneza jeszcze przećwiczyć. T^T

Ban, bo mam taką sklerozę, że wychowawczyni postanowiła mi na ręce napisać co mam na jutro przynieść XD
Ban, bo spoko Roza moja najczęściej do nas dzwoniła XD to dopiero poświęcenie XDDD

Ban, bo znajomy z klasy ostatnio dostal uwage napisana na rece bo nie mial dzienniczka xd
Ban, bo tak też można 
Ban, bo Liko, u mnie też do wszystkich wydzwaniała. 23:00? To idealny moment, na pewno nie są zmęczeni i nie szykują się do spania!

Ban, bo miał być tu wysyp raczków, Florczi nawet założyła tutaj konto, ale żaden ziemniak się tu nie udziela :c.

Ban, bo co lubią podziwiać yaoistki?
Ban, bo nie jestem pewna jak odpowiedzieć Ananasowi -_-
Apropos co do tematu to strasznie bałam się oglądnąć Super Lovers (BoyXBoys, które wyglądało dość niemoralnie) ale okazało się bardzo niewinne i urocze, przynajmniej na tą chwile, całkiem miło się to ogląda XD

Ban, bo w mojej głowie zrodziło się zbyt dużo odpowiedzi, których nie mogłam tu opublikować XDDD.

Ban, bo sucharowy szał XDDD
Mało jest postaci o jasnych włosach, Juu ma blond włosy ale bardziej niż uroczy to jest zabawny 
Najbliżej blondu jest chyba Haru (choć ja bym nazwała to raczej mysią (myszowatą) platyną.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo myszowata platyna od biedy też może być! xD
O, V-kwiatek w wersji na V4? xD Swoją drogą, piękny mem. xD
Boru, a jaka wena na suchary mnie naszła dzisiaj w szkole! Przez cały polski coraz t nowsze się do mnie lepiły, i musiałam się siłą powstrzymywać od śmiechu. xD Dodam, że siedzę w pierwszej ławce. xD
Ban, bo nudzi mi się, a to złe, dlatego że w mojej głowie tworzy się zbyt wiele głupich pomysłów.
Ban, bo ja chciałabym, żeby mi się teraz nudziło. A przynajmniej żebym miała na tyle wolnego czasu, żebym mogła się nudzić eh xD