Ban, bo moje lenistwo osiągnęło chyba apogeum, właśnie stwierdziłam, że życie jest zbyt męczące, a oddychanie wymaga zbyt dużego wysiłku ノ(º₋ºノ) normalnie bravo ja ┏(‘▀_▀’)ノ

Strony : 1 ... 139 140 141 142 143 ... 200
Ban, bo moje lenistwo osiągnęło chyba apogeum, właśnie stwierdziłam, że życie jest zbyt męczące, a oddychanie wymaga zbyt dużego wysiłku ノ(º₋ºノ) normalnie bravo ja ┏(‘▀_▀’)ノ

Ban, bo niestety, ale zgadzam się z tobą, Likoris. XD

Ban, bo brawo ty. Ja jestem na tyle leniwa że leże pod łóżkiem, bo nie chce mi się na nie wejść.
Ban, bo sporo leniwców widzę XD
Gdyby odcinki anime same się przełączały to byłabym człowiekiem spełnionym :3

Ban, bo ja jestem tak leniwa, że gdyby mi się chciało, mogłabym skończyć swój tFFór, i w całkiem zabawny sposób załatwić sobie szóstkę z informatyki na świadectwie z tego i następnego roku szkolnego. Ale nie chce mi się. xD
Tak więc no. Lenistwo to chyba jakaś nasza cecha narodowa. xDDD Załóżmy klub leniwców! \(=゜ω゜)/
Ban, bo Pine, ruszaj tyłek! 6 z infy to nie byle co! 
Ban, bo muszę to zrobić na jutro, jeśli mam zrobić. ;w; I tak nie wiem, czy zdążę, bo jak się śpieszę, to zawsze zakalec wychodzi. ;w;
Plus przypomniało mi się - nauczyć się na jutro na zaległą klasówkę z biologii, którą mam jutro pisać... qwq
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (08-06-2016 o 18h52)
Ban, bo good luck w takim razie 
Ban, bo tja... Dziękuję, przyda się. Tym bardzie, że od tej klasówki zależy moja ocena, więc pewnie będę miała naprawdę niezłego stresa. ;w;
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (08-06-2016 o 18h58)
Ban, bo zjadłabym coś słodkiego ale brak pomysłu -_-

BAN, BO TRUUUSKAWKIII Z CUKREM I ŚMIETANĄ! *UUU*
ANANAAAAS! *W*
CZEKOOOLAAADAAA *W*
LOOOOODY! *W*
Likoś, przecież jest tyleż pomysłów! xD
Ban, bo wszystko co wymienił Ananas jest supi ale to nie to. Sama nie jestem pewna na co mam ochotę -_-
Może kluski lane na mleku z cukrem albo coś w tym stylu :3 sama jeszcze nie wiem XD

Ban, bo widzę że tu aż huczy od ruchu.
Ban, bo do cieszenia się z życia potrzebuję tylko dobrych słuchawek ;_;

Ban, bo Mineo, niewiele Ci potrzeba! 
Ban, bo mam tak samo jak Mine, tylko jak dla mnie to musi być jeszcze wi-fi i mogę funkcjonować :3

Ban, bo w takim razie jestem inna, bo są mi potrzebne całkiem inne rzeczy. Dobra, poza wi-fi licząc.
Ban, bo okej, wzięłam się w całkiem dobrym humorku do kończenia tFForu, ale mama mi całkiem go zepsuła, (po prostu nawrzeszczała na mnie, za to, że cokolwiek robię na komputerze) i teraz wszystko mi się poplątało, pliki pogubiłam, no i nie mam ochoty ani na to, ani tym bardziej na naukę biologii. ;w;
/Ciach/, ja wiedziałam, że tak się to skończy! ;wwww;
Ban, bo Pine, 5 minut na oddech i dalej do pracy, na spokojnie 
Ban, bo tFFór robiłam bardziej dla własnej satysfakcji i zabawy niżeli dla oceny, a teraz... Cóż. XD Ale humor mi wrócił, a i jeszcze nie jestem śpiąca, więc no. Ale lepiej tej biologii się pouczę może. xDD
Ban, bo ulubiony idol mi łysieje od farbowania włosów. To przykre xDDD Samej mi się aż odechciało farbowania na czerń.

Ban, bo kłótnia małżeńska albo Baek obiecał mu pograć w LOL'a, nie ma innej opcji. :V

Ban, bo dalej nie mogę się pozbierać po tym, że oglądałam jak Baekhyuna gra w LOL'a. Mamy jutro bardzo ważny dzień? A pograjmy do pierwszej w nocy xD
Ale to ja za każdym razem gdy ktoś zabije mnie w aionie xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (09-06-2016 o 13h07)

Ban, bo matulu, myślałam, że jest już pół godziny dalej, bo mi zegarek w kompie źle działa. xD

Ban, bo zastanawiam się, co dzisiaj zjem na obiad...Mama nic mi nie kupiła. Dzisiaj chyba też sobie go podaruje.