Ban, bo taaaak, na pewno tak to wygląda. XD Po prostu babka, która doradzała nam jak wybrać szkołę rozrysowała wszystko i właśnie tak nazwała maturę. XD

Strony : 1 ... 122 123 124 125 126 ... 200
Ban, bo taaaak, na pewno tak to wygląda. XD Po prostu babka, która doradzała nam jak wybrać szkołę rozrysowała wszystko i właśnie tak nazwała maturę. XD

Ban, bo jak ja lubię szperać za nowym zestawem po nocy, gdy każdy normalny człowiek już śpi XD

Ban, bo było warto, jest prześliczny, chociaż awatar za długi >o<
Ostatnio zmieniony przez Mineo (29-05-2016 o 08h12)

Ban, bo poparzył mnie meduzeł i teraz mam spuchniętą nogę Y^Y

Ban, bo nie jest tak źle z długością, Sherlocked miała kiedyś dużo dłuższy.... xDD
Wtf, ty już nad morzem?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (29-05-2016 o 08h15)

Ban, bo niedawno wróciłam.
To makne, tego nie ogarniesz xD.
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (29-05-2016 o 08h17)

Ban, bo w sumie teraz dobra pora, może ludzi nie tak wiele i w ogóle... Ja mam zamiar jechać pod koniec czerwca - po wystawieniu ocen i przed zakończeniem.

Ban, bo teraz jest pełno Niemców. Nie wiem, jak w Polszy, ale nad Adriatykiem teraz słychać tylko niemiecki...

Ban, bo lol, bogaczu kichany ty. :V

Ban, bo Włochy nie w sezonie te jeszcze nie poziom Suho xD.

Ban, bo aż mi się przypomniało jak jechaliśmy autem w deszczu, a 5 minut później dotarliśmy do domu i rodzice mówią, że jest Suho... Ofc musiałam mieć laga mózgu i wołać Junmyeona, bo tak. XD

Ban, bo ja mam podobnie, a teraz dodatkowo naszła mnie faza na Lee Geona i kiedy ktoś mówi "tak", zaczynam się śmiać i wołać Gekona xD.

Ban, bo dlaczego akurat "tak"? XD Nie znam siem xDD
Btw, ludzie w Korei są zbyt mili... Poznałam kolesia na interpals, uczy mnie koreańskiego i chcieliśmy sobie wysłać paczki ze słodyczami. Aleeee wczoraj googlowałam i wysłanie paczki do Korei to jakieś 60 zł, czyli wyszłoby mi drożej niż za same słodycze... Więc mu o tym napisałam i powiedział, że mam się nie martwić, on może znajdzie coś z Polszy w "światowym" sklepie, a mi wyśle, bo ma pieniądze. Y^Y

Gekon = Lee Geon = Lee Kyung Tak
Awww, jak słodko *.* Ja mam złe wspomnienia z Koreańczykiem. Miałam na sobie koszulkę z Astro i torbę, na której mam pełno kpopowych przypinek, jeden to zobaczył i zaczął za mną łazić, a potem chciał zaciągnąć na dworzec
//

Ban, bo chyba w takim razie nie będę kupowała kpopowych gadżetów. 
A może chciał Cię zaciągnąć, bo jakiś kidol tam był...?

Ban, bo w takim razie straciłam okazję na spotkanie nosa Bufa...?
Miss Nałogowa tak bardzo pasuje do Madpeople xD

Ban, bo bardziej bym stawiała na Exo, jechali pociągiem do Rybnika... :"D

Ban, bo EXO byli w Rybniku 30 lutego, ja stałam w pierwszym rzędzie, D.O rzucił mi stanik i zrobiłam sobie z nimi zdjęcie, Koreańczyk latał za mną jakoś w połowie marca, to nie mogło być to xD.

Ban, bo aż mi przypomniałaś mój sen... Też miałam stać w pierwszym rzędzie, ale się obudzilam tuż przed koncertem... xDD

Ban, bo to troszku smutne xDD.
JOTA JOTA SIĘ ŻENII

Ban, bo muszę ogarnąć zeszyt z geografi, jak mi się nie chceeee. ;-;

Ban, bo powinnam pisać projekt z obsługi konsumenta, a siedzę tutaj xd
Ban, bo powinnam spełniać marzenia, ale wolę oglądać dramę~

Ban, bo powinnam wykorzystywać swoje zdolności, a leżę na łóżku. :D
Niby inni, a jednak tacy sami.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja powinnam uzupełniać zeszyt, ale pożyczyłam go koleżance... XDDD