Ban, bo waga pokazuje mi, że jestem cięższa niż zwykle, wtf. Chyba zainwestuję w jakąś nieelektroniczną.
We are in noir

Strony : 1 ... 123 124 125 126 127 ... 200
Ban, bo waga pokazuje mi, że jestem cięższa niż zwykle, wtf. Chyba zainwestuję w jakąś nieelektroniczną.

Ban, bo ty durna pała jesteś, nie powinnaś się ważyć, skoro ćwiczysz. Powinnaś mierzyć tkankę tłuszczową, bo mogą ci mięśnie rosnąć i waga nie spada. :V

Ban, bo jakaś ty nie miła przed południem T^T

Ban, bo spałam 6 godzin, czego się spodziewałaś? :V

ban bo witam wszystkich 
Link do zewnętrznego obrazka

Ban, bo cześć Yu, co tam?

ban bo właściwie to nic XD znów wstałam po południu i mam chcice na oglądanie filmów całymi dniami... obecnie mam fazę na wszystko co marvela zwłaszcza x-menów co raczej nie jest żadną niespodzianką bo wiecznie o tym gadam XD
no i wklejam koty do 75 posta XD
Ostatnio zmieniony przez Yubin (29-05-2016 o 12h23)

Ban, bo też mam ochotę na filmy xD Ale na razie muszę jeszcze obejrzeć ostatnią część Więźnia Labiryntu.

ban bo ja nic przez te 2 tygodnie nie robiłam prócz oglądania filmów XD niedługo oślepnę od tego monitora

Ban, bo ja też się dziwię, że jeszcze okularów nie potrzebuję >.<

ban bo gdyby mi przyszło nosić okulary to bym się chyba załamała XD już i tam mam aparat na zębach XD

Ban, bo zawsze można soczewki nosić, Yu xD

ban bo nie odważyłabym sobie wepchać palca do oka... widzę jak to moja siostra robi i mnie to przeraża! D:
wiecznie zapominam o kocie XD
Ostatnio zmieniony przez Yubin (29-05-2016 o 12h34)

Ban, bo sztuka czyni mistrza xD
Ale też bym nie chciała nosić okularów. Pamiętam jak byłam mała i miałam wadę to nosiłam takie okropne, różowe, bo się uparłam na ten okropny model xD

ban bo ja jeszcze nigdy w życiu nie nosiłam żadnych prócz słonecznych

Ban, bo kwestia przyzwyczajenia z okularami dziewczęta.
No i cześć
Ban za zaczynanie zdania od ,,no i".
Ban, bo w zasadzie to drżę z niepokoju, bo SM może w każdej chwili dropnąć teasery Exo, skoro już potwierdzili, że będzie comeback, a Sehun wrzucił jakieś dziwne zdjęcie. :V

Ban, bo ta wytwórnia jest szalona xD. Po tym jak postanawiają otworzyć kpopową szkołę można spodziewać się wszystkiego xD.

Ban, bo niedługo na Seul będziemy mówić SM Town. x"D

Ban, bo muszę się zbierać do kościółka... ;w;
Nie chcę.
JA CHCĘ SIĘ DALEJ LENIĆ! ;w;
Meh. Najwyżej poproszę o więcej okazji do lenistwa. ;w;
Ban, bo ja się tak nudzę, że gdybym miała czyste włosy to chyba nawet do kościołabym poszła...
Hahaha, albo i nie, wszędzie byle nie słuchać tego co księża myślą na temat homo. :V

Ban, bo wyszłabym na rower, ale nie mam słuchawek, więc nie wyjdę

Ban, bo dzięki Mineś :*
Mineo napisał
Ban, bo było warto, jest prześliczny, chociaż awatar za długi >o<

Ban, bo siedzę w sukience przez ten gorąc xD.