Ban, bo ahaHahaHAhahHaha, raczej pisałaś
We are in noir

Strony : 1 ... 101 102 103 104 105 ... 200
Ban, bo ahaHahaHAhahHaha, raczej pisałaś

Ban, bo co za różnica? :V
Oh, tak, gdybym miała powiedzieć, to by mnie zablokowało... XD

Ban, bo nic nie zepsuje mi dzisiaj humoru:)

Ban, bo cześć cześć 
Ban, bo hej, Set!
Nigdy więcej nie odpuszczę sobie biegania w tygodniu. Umieram ;_;

Ban, bo hej Mineo
Jak historia Ci poszła?
Ja miałam skakankę w ruch wprawić, ale nope, nie ma szans xd
ban bo jestem dumna ze swojej psiuni :> tak pogoniła kota sąsiada że mało co go na strzępy nie rozerwała ^^ ma za podgryzanie mojego kota!
tak w ogóle to witam 

Ban, bo w sumie nie była taka trudna, ale też na dużo punktów nie liczę, chociaż osoby mądrzejsze ode mnie wyszły ponad 1,5h przede mną xD Siedziałam i pisałam do końca. Nawet rozprawkę na 4 strony udało mi się napisać.
Yooo, Yuu
Ostatnio zmieniony przez Mineo (18-05-2016 o 20h48)

ban bo ja nigdy nie byłam dobra z historii a pamięci do dat to już w ogóle nie mam XD

Ban, bo ja z historii lubię starożytny Egipt itd, ale pamięci do dat też jako tako nie mam 
Cześć Yu 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (18-05-2016 o 20h54)
Ban, bo teraz na historii z matury nie musisz za bardzo dat pamiętać. Jedno zadanie z datą było? Bardziej nastawiają na to, żeby wiedzieć o czym mówią teksty źródłowe i jakich wydarzeń dotyczyły. Można improwizować, że hoho.

Ban, bo pls, nie mówmy o historii... Ominęłam kilka niezapowiedzianych kartkówek i wprawdzie nie muszę ich zaliczać, ale muszę zrobić prezentację o wielkich przywódcach i przedstawić ją klasie, żeby mieć piątkę... A koleżance się dostał banalny temat o stylach architektonicznych, też na 5. Wtf??????

ban bo mi się historia zawsze kojarzyła z datami i to by chyba było na tyle

Ban, bo jak widać Majeran wiedzą, że Cb stać na więcej Xd Jednak jak się dowiedzieli, tego nikt nie wie XD
Koleżanka obraziła się jak jej powiedziałam, że za każdą rozmowę z nią powinnam otrzymać odszkodowanie XDDDD

Ban, bo mnie zawsze śmieszyło, że ledwo trzy dostawałam za rozprawki, chociaż pisałam je z 3 repetytoriami, encyklopedią i Światem Wiedzy. Moja nauczycielka mnie nienawidziła chyba xD
Czasami myślę o odszkodowaniu dla Zioła, ale dam jej się dotykać, więc jesteśmy kwita
Ostatnio zmieniony przez Mineo (18-05-2016 o 21h03)

ban bo ja też nigdy nie potrafiłam napisać rozprawki z wosu

Ban, bo wos to nie moja bajka. Tak jak połowy mojej klasy. Się przyszli prawnicy rozczarowali nauczycielem xD.

hahah XD ban bo ja byłam na olimpiadzie z wosu bo dostałam się do etapu wojewódzkiego bo strzełałm na każde pytanie w eliminacjach XD nauczyciele też byli zawiedzeni a najbardziej ja bo chciałam tylko dostać ocenę za aktywność XD
Ostatnio zmieniony przez Yubin (18-05-2016 o 21h10)

Ban, bo ciekawa waluta Mineło, chyba muszę sprawić abyś miała u mnie dług XD
WGL jakiś komentarz do mojego nowego zdziczałego zestawu ???

ban bo ja już wczoraj chwaliłam 

Ban, bo będzie ciężko Liko, nienawidzę jak ktoś mnie dotyka :V I nie jest zły.

Ban, bo dyrcia (nauczycielka historii) lubi mnie i moją koleżankę najbardziej z całej szkoły, just saying. XD I wie, że stać mnie na dużo, ale jestem leniwą bułą. :C

Ban, bo dla sadysty to jak miód na uszy Mineło XD
Ach te wspomnienia. Molestowanie znajomych było czymś cudownym, teraz gniję tu w tym mieście sama i nie mam już kogo dręczyć T-T

Ban, bo prawda, jesteś naprawdę niezła z historii, Zioło.
Liko, powiedz, że nie jesteś z Dolnego Śląska, bo zaczynam się bać xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (18-05-2016 o 21h16)

Ban, bo prawda jest taka, że ze wszystkiego stać mnie na naprawdę wiele, ale jestem leniem mega i olewam naukę. :V