Ban, bo Iremiś!!!!!!!!!!!!!!
Wieki cię nie widziałam. Wirtualny przytulas 
Witam się z wszystkimi tak wg 

Strony : 1 ... 152 153 154 155 156 ... 200
Ban, bo Iremiś!!!!!!!!!!!!!!
Wieki cię nie widziałam. Wirtualny przytulas 
Witam się z wszystkimi tak wg 

Ban, bo jeżu, nigdy więcej trzymania telefonu przy uchu tylko jedną ręką przez prawie godzinę. D: Nie mogę łokcia wyprostować. XD

Ban, bo hahahahahahaha Majeranek to jeszcze nic, u mnie 2,5h to standard.
Boli ucho, ramię i cała rąsia! XD
Co nie zmienia faktu, że współczuję.
Ostatnio zmieniony przez Likoris (29-12-2015 o 01h50)

Ban, bo ja zwykle zakładam słuchawki z mikrofonem, pełen komfort. XD Ale byłam przekonana, że Osa się rozłączy po chwili, a tu jednak trochę pogadałyśmy.

Ban, bo u mnie chwila nie istnieje co jest zabawne bo czasami moje wypowiedzi ograniczają się do "mhm, mhm, aha" i tyle. I tak przez dwie godz.
Czasami nie odbieram XD
Brak słuchawek dokucza mi i to bardzo 

Ban, bo ja tam nigdy z nikim nie rozmawiam przez telefon. xD Z internetów to nikt nie zna mojego numeru, a z prawdziwego świata to mam tylko jedną dobrą koleżankę i jedną przyjaciółkę. Z żadną nie lubię gadać przez telefon, jakoś rozmowy w szkole i czasem poza nią wystarczają. xD I w sumie to w szkole chyba też tylko do tych dwóch się odzywam. No, może jeszcze do jednej znajomej. xD Ależ ja nietowarzyska! xD
Ban, bo trza zjeść kolacje -_-
Pine nie mów nietowarzyska tylko wymagająca. Nie ma w tym nic złego, po prostu nie otaczasz się osobami, którym lepiej nie ufać (ładnie mówiąc)
Ja mam od ciorta znajomych ale nie mówie o swoich prywatnych sprawach rozmawiając z nimi
Takie osoby są może 3 

Ban, bo ja nawet o durnotach nie chcę gadać w szkole z większością dziewczyn. Zresztą dla nich jestem idiotką. XD I z wzajemnością. XD Nawet jak kiedyś próbowałam nawiązać z nimi kontakt, to njet. XD Njet z ich strony. xD No przecież nie będę zabiegać koniecznie o te kilka słów dziennie wymienionych z nimi... xD Zresztą nawet najbliższej przyjaciółce, której mówię najwięcej, nie mówię wszystkiego. Nie no. Może i wymagająca. Może i masz rację. Zresztą czasami gadam za dużo, i zapewne, gdybym im powiedziała przez przypadek za dużo, toby zaraz się toto obróciło przeciw mnie. >.> Jejciu, jak dobrze, że na to forum nie zagląda nikt z mojej szkoły. Jak dobrze! XD
I smacznej kolacji. Ja ją pewnie standardowo oleję. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-12-2015 o 02h59)
Ban, bo eya, miłej nocy~
Ban, bo komu milej, temu milej Nelu...
Ban, bo widzę, że coś dużo osób nie śpi. Cóż, ja po prostu położyłam się, ale zasnąć nie mogłam, więc ostatecznie... (tadam!) nie śpię. xD
Nie no. Widzę Seciu, że to przez co nie śpisz nie jest zbyt przyjemne. Cokolwiek to jest, staram się współczuć.
Ban, bo Pine masz racje <3
i nie warto zabiegać o kontakt z kimś kto ocenia cię mimo, że cię nie zna 
Wydaje mi się, że mimo iż prawie nic o tobie nie wiem to i tak wiem dużo lepiej jaką osobą jesteś w porównaniu do osób, które widują cię codziennie :3
A tyle mogę powiedzieć o tobie na pewno:
-Masz super poczucie humoru!
-Jesteś niezwykle inteligentna!
Tyle wiem ale to już 50% ideału 
Większości się wydaje pewnie, że słodze ale to co mówie to prawda, ja poprostu do osób nieciekawych wgl się nie odzywam. A jeżeli chodzi o szkołe to mnie dopiero za dzwadło uważali, nieliczni mnie lubią -_-

Ban dla Likoś, bo jesteś dla mnie niezwykle miła. Aż za miła. xD Może i wiesz więcej, może i znasz ciutek lepiej. Mnóstwo czasu spędzonego na tym forum robi swoje. Literki nie zastąpią prawdziwej rozmowy, jednak jeśli na literki zwraca się uwagę, cośtam może zostać... No, nie potrafię się wysławiać. Odejmij od inteligencji. xD W sumie to mi obecny stan rzeczy odpowiada. Wystarczy mi tyle osób, ile znam w prawdziwym życiu, i kilkoro ledwo znanych znajomych z gąszczu literek. Jak to powiadali? Miej mało pragnień, to cię uszczęśliwi. Miej mało przyjaciół, niech będą prawdziwi. Cóż, może wystarczy się tego trzymać? ;D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-12-2015 o 03h48)
Ban, bo nie wydaje mi się, że jestem za miła. 21 mi stukneło za stara jestem na bycie fałszywie milutką.
Szczególnie w tym anonimowym świecie w, którym nic nie zyskam 
W Realu, komplementy o wiele ciężej przechodzą mi przez usta -_-
Od inteligencji nie odejme bo wystawiła opinię zgodnie z moją analizą, a nie mam skłonności do pomyłek :3
Trza iść lulu 
Branoć.

Ban, bo Likoś, zawsze można dodać, że w pozytywnym tego słowa znaczeniu za miłą. ;] Ino branoc, Likoś, branoc. Ja też chyba już pójdę spać. Za jakąś... godzinkę powinno mi się zachcieć. xD
Ban, bo Pine, ja ci mogę odjąć!
Jeżu, udało mi się wczoraj usnąć. Wiecie co? Wystarczyło poczekać aż sis uśnie i odłożyć telefon! XD

Ban, bo dobry. Gimnazjum (dla mnie) było beznadziejnym okresem, chociaż pewnie moje marudzenie jest nieuzasadnione, a wszystkie problemy sama na siebie ściągnęłam. Te "bunty" najwidoczniej nie były warte swej ceny. Zresztą. xD
Akurat kolegowałam się z dwiema dziewczynami słuchającymi rocka, ale nie od nich się zaraziłam. Nie lubiłam obgadywać innych, więc z większością nie było tematów do rozmów.
Norma, kładę się o północy, a zasypiam po odłożeniu tel około 3. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo skończyłam styli, huuu.
Coś czuć dymem. D:
Btw tata godzinę temu pojechał do sklepu... Po majeranek (po co? mamy w domu 52 kilo majeranku...), śmietanę i opcjonalnie krakersy... Ile można kupować takie drobnostki w sklepie wielkości łebka od szpilki, w którym największa kolejka to 5 osób na dwie kasy?

Ban, bo znam ten ból Majeranku... Moja mama zawsze "przepada" nawet na drobnych zakupach. Zwłaszcza że jest nauczycielką, to prawie wszyscy ją znają. I z nią gadają. Godzinami. Brrr...
Ostatnio zmieniony przez Iremi (29-12-2015 o 11h28)
Ban, bo zawsze się zamartwiam gdy moja mama jedzie gdzieś i 4 godz. jej nie ma ...
Zawsze pies ma świra a ja ryczę i na dodatek tel. nie odbiera
I co wraca do domu i mówi że .... byłam w sklepie 
Ban, bo jeżulku, czemu mój kot zawsze tak dziwacznie dygocze, gdy zapada w sen? D:

Ban, bo może koszmar ? Mój pies kiedyś płakał gdy spał więc go obudziłam i uspokoiłam 
Ban, bo nope, mój kot ma tak zawsze w chwili usypiania. Cały tak dziwnie drży, jakby go skurcze przeszywały. Ludzie też tak czasem mają, np mi drży noga i się budzę, śniąc tuż przed tym, że spadła mi noga z krawężnika. xD

Ban, bo moja świnka morska drży jak zasypia ;^;

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo czasem gdy usypiam czuję jakbym była na karuzeli i łóżko się podnosi staje pionowo i spadam ... XD