Ban, bo nope D: U mnie jest tylko przez fb, co to za czary?
We are in noir

Strony : 1 ... 151 152 153 154 155 ... 200
Ban, bo nope D: U mnie jest tylko przez fb, co to za czary?

Ban, bo u dołu po prawo. XD Przez fb też możesz, najwyżej zaznaczasz publikowanie postów tylko dla ciebie i jazda. XD

Ban, bo tylko przekierowuje na ich tt
.

Oh. ;_; Ban, bo w takim razie możesz spróbować z fb.

Ban, bo miałam dzisiaj rysować na odstresowanie się, ale jest już za późno.
Boże, jaki jutro smutny i ciężki dzień.

Ban, bo dobry na wieczór 
Ban, bo boli mnie brzuch, jeżu, załamka.

Ban, bo mnie głowa i gardło, kto ma gorzej? xD
Ban, bo ty się pewnie nie czujesz, jakby wbijali ci gwóźdź w podbrzusze przy najmniejszym ruchu. XD

Ban, bo za to przy kaszlu czuję jak mi w głowie pulsuje, a gardło zdziera, więc jest 1:1 
Ban, bo jak czytam o waszych dolegliwościach, to czuję się taka zdrowa i szczęśliwa... xD
Obejrzałabym jakieś anime. Najlepiej bez zbyt wielu biustów żyjących własnym życiem. Najlepiej to dosyć kolorowe, ale bez przesady. Najlepiej też z jakimiś nieistniejącymi tworami typu: bogowie, zombiaczki, demony. Najlepiej takie, w którym wątek oh jakże wspaniałej miłości nie jest najważniejszy. I najlepiej z kreską, która przypadnie mi do gustu. Najlepiej też z chociaż jedną postacią, której charakter spodoba mi się. Tja. Szukam, i nie mogę znaleźć. I liczę, że kiedyś przez przypadek wpadnę. Tja. XDDD Chyba już obejrzę cokolwiek albo zajmę się rysowaniem. To chyba najlepsze wyjście. XD
Ban, bo o matko wymogowo. Przyszło mi do głowy Robotic Notes czy coś w ten deser, nie pamiętam nazwy. Mogłoby Ci się spodobać.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (28-12-2015 o 21h41)

Ban, bo kończe Pa pa XD Do jutra 
ban, bo czuję się jeszcze większym dajnozaurem niż ostatnio.
Odwyk od forum strasznie działa na poczucie czasu w internetach : d
Ban, bo the hell, jaka Alka?

ban, bo moja współlokatorka i kumpela od rycia bani :`D
działo się coś ciekawego na forum jak mnie nie było?
Ostatnio zmieniony przez Steno (28-12-2015 o 22h33)
Ban, bo Steno! Dawno Cie tu nie bylo 
ban, bo kurzyłam się między książkami : P
tęskniłaaaaam!
Ban, bo mnie pewnie nie było jeszcze dłużej XD
ban, bo Ty to co chwila znikasz bez śladu XD
Ban, bo mama zabrała mi komputer. Za to śpiewałam (poprawka: ryczałam) kolędy, bo nie chciało mi się rysować ani czytać. xD
Minio, zaraz obczaję. Cóż, nie zawsze mam takie wymogi, ale co jakiś czas mam właśnie takie fazy - coś chcę obejrzeć, ale nie mogę znaleźć niczego, co spełni moje oczekiwania. xD
Steeenia! Dawnożem Cię nie widziała! *Wirtualny przytulasek*
Ban, bo my z Iriś znikamy w duecie X"DIremi napisał
Ban, bo mnie pewnie nie było jeszcze dłużej XD
Ban, bo święta prawda~ xD
I sorki za nieodebrane snapy, ale walczę z telefonem, który zwariował ;-:
#teamFriś
Ban, bo ja już nawet nie pamiętam, co w tych snapach było, pewnie jakieś głupoty X"D
Ban, bo malo banow odkad poszlam xd